Kurtlar Vadisi Pusu 185. Bölüm Fragmanı

1245457.jpg

1245459.jpg

1245458.jpg

1245456.jpg

1245461.jpg

1245460.jpg

Moderatörün son düzenlenenleri:
onun için vadi bu hafta özetsiz olarak 20 ,00 başlaması lazım

20:00'de başlamak daha büyük zarar. En erken 21:00'de başlayabilir. Dahası zarar. Zaten maçı Total'de her türlü geçeriz. A/B'de maç 1 olacaktır. Maçla Vadi'nin çakışmalarında da Vadi en az 2 3 reyting fark atar anlıklarda.

Kurtlar Vadisi Pusu 185.Bölüm Özet

Çatışma esnasında vurulan Haydar’ın sağlık durumu ciddi. Polat Alemdar, Haydar'ın sırrını öğrenecek mi? Sencer'in oyuna getirdiği Akif ve KGT kendi aralarında bir karar vermek zorunda kalacaklar. KGT nasıl bir karar alacak? Sencer için çalışan Poyraz ve adamları Polat Alemdar'a karşı ne yapacak? Sencer'in ikiyüzlülüğü ne kadar devam edecek? Polat Alemdar'ın sağlık durumu düzelecek mi? 14 Mart Perşembe Günü Saat 20:00'de atv'de

vadi 20 de mi başlasın oha aga dizi dip yapar öyle bişey olursa 10 u geçemeyiz vadi her türlü geç başlamalı maçı her türlü geçeriz

offffffff.....offfffffffffff...polat gibi yanıyorum....offfff....offfffff....abdül gibi tütüyorum...offff..offffff....poyraz gibi esiyorum offffff...offffff...yeni vadi şarkısı....milli marş niyetine maçlarda söylenmeli....:oley::mge::02.47-tranquillity::chuncky::very_drunk::mge::oley: smıle özgürlüğü tanıyom vadiye özel...........:D:D:D:D:D

totalde vadiyi geçmesi imkansız fb maçları pek izlenmiyo

bu hafta ab dandiyy grupta maç birinci...totalde vadi birinci olur.....daha gerisi hayal olur...:oley::mge::D

bir fenerli olarak hızlı kardeş inşaallah diyorum vadi fark atsın sevınırım