Kurtlar Vadisi Pusu 185. Bölüm Fragmanı

ooooooooooooo...geliyorrrrrrrrr......geliyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.....psiko manyak poyrazzzzzzzzzzzzzzz geliyorrrrrrrrrrrrrr....geiyorrrrrrrrrrrrrrrrrr.....:GDG:

ooooooooooooo...geliyorrrrrrrrr......geliyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.....psiko manyak poyrazzzzzzzzzzzzzzz geliyorrrrrrrrrrrrrr....geiyorrrrrrrrrrrrrrrrrr.....:GDG:
:kiki::kiki::kiki::F:F:F aga boğazlarım ağrıyo niye güldürüyon psiko manyak poyraz hastanede sesli gülme krizine girdim aga:kiki::kiki::kiki::F:F:F

İşte Bu Aksiyon Aksiyon Aksiyon !
Polat Alemdar Kim mi Öğrenirsin Zamanla Poyraz !

Bekleyemem Vallaha perşembeyi.Dudağımda uçuk çıktı lan.Yav bomba bölüm olacak ey Allahım Gellllll ya artık Gelllll Perşembe ya offf

- - - Ekleme - - -

Poyrazın yalnız gözünü çıkarıyolar

offf bu fragmani begendim yeni adamim Poyraz süper is yapar vadide Karayi da biraz delirtseler süper olur bol aksiyonlu bi bölüm olacak gibi Poyraz süper karakter olacak :U

yeni adamım kesinlikle poyraz çok süper oyuncu ya adamım benim :D

ya ne olcak aynuraya haydar bayıltıp bağlamıştır elini falan çıkar bi yerden :D

Vadi tarihinin en süper en müthiş en dehşetül vahşet bölümlerinden biri geliyo.Hazır olun beyler bu Perşembe kalpten gidebiliriz.Her 2 grupta da açık ara 1.oluruz 16+ garanti.Gel Poyrazım Gel Geleceğin varsa göreceğinde var.Bu arada Polat yakalanıyo ellerinde kelepçe var ama bu Senceri yakalamak için bir tuzak olabilir.

Vadi tarihinin en süper en müthiş en dehşetül vahşet bölümlerinden biri geliyo.Hazır olun beyler bu Perşembe kalpten gidebiliriz.Her 2 grupta da açık ara 1.oluruz 16+ garanti.Gel Poyrazım Gel Geleceğin varsa göreceğinde var.Bu arada Polat yakalanıyo ellerinde kelepçe var ama bu Senceri yakalamak için bir tuzak olabilir.

16 reyting hayal boşuna yazma maçta var ama bölümün süper olacağı kesin. :D

- - - Ekleme - - -

16 reyting hayal boşuna yazma maçta var ama bölümün süper olacağı kesin. :D

15+ garanti 16 ya da çıkabilir benim düşüncem bu aga

- - - Ekleme - - -

Sen bi önceki bölüme de 15+ diyodun 14'ü geçemedik :F

- - - Ekleme - - -

- - - Ekleme - - -

Sen bi önceki bölüme de 15+ diyodun 14'ü geçemedik :F