Kurtlar Vadisi Pusu 183. Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bölümü maalesef tam izleyemedim, izledikten sonra bölüme dair net birsey söylebilirim. Ama sunu belirtmek istiyorum Kurtlar Vadisi tarihinde suan en kötü Yönetmen, yönetiyor Vadiyi.. Allah askina, dün aksam Kurtlar Vadisi bölümler arasinda en basit bölüm cekilmis oldu. Senaryo muhtesem, cekim berbat..

183.Bölümü Serdar AKAR cekseydi, yemin ediyorum bu bölüm akillarda iz birakirdi.. Basta aksiyon sahneleri olmak üzere, amerikan film tadinda bölüm izlerdik.. Dün aksam, Onur TAN beni cok büyük hayal kirikligina ugratti..

Onur Tan yönetemiyor... Kurtlar Vadisi tarihinde yer alan Yönetmenler arasinda, herhangi bir Yönetmen geri gelse, Vadi eski profesionel cekimine geri döner... Bu sekilde, Senaryo ne kadar güzelde olsa, is cekime gelince basitlesiyor..

Son düzenleme:
Bölümü maalesef tam izleyemedim, izledikten sonra bölüme dair net birsey söylebilirim. Ama sunu belirtmek istiyorum Kurtlar Vadisi tarihinde suan en kötü Yönetmen, yönetiyor Vadiyi.. Allah askina, dün aksam Kurtlar Vadisi bölümler arasinda en basit bölüm cekilmis oldu. Senaryo muhtesem, cekim berbat..

183.Bölümü Serdar AKAR cekseydi, yemin ediyorum bu bölüm akillarda iz birakirdi.. Basta aksiyon sahneleri olmak üzere, amerikan film tadinda bölüm izlerdik.. Dün aksam, Onur TAN beni cok büyük hayal kirikligina ugratti..

Onur Tan yönetemiyor... Kurtlar Vadisi tarihinde yer alan Yönetmenler arasinda, herhangi bir Yönetmen geri gelse, Vadi eski profesionel cekimine geri döner... Bu sekilde, Senaryo ne kadar güzelde olsa, is cekime gelince basitlesiyor..

aynı dertten bizde muzdaribiz kardeş

Polat'in suanki durumu gercekligini koruyor.. Birden ayaga kalkmasi, cok kötü tepki alirdi yine.. Yok süpermen, yüzü yandi hic birsey olmadi vs. gibi yorumlar..

Senaryoda hic bir sekilde bir problem yok! Asil problem CEKIMDE...

- - - Ekleme - - -

Twitter hesabin olsa, Onur Tan'a iletirdim düzgün bir sekilde..

Bölüm cok dehset bir yerde bitti.. Ama nedense hic bir heycanim yok.. Onur Tan, 183.Bölümdeki performansiyla 184.Bölümdede devam ettirdiyse, berbat bir catisma izleyecegiz..

Polat'in suanki durumu gercekligini koruyor.. Birden ayaga kalkmasi, cok kötü tepki alirdi yine.. Yok süpermen, yüzü yandi hic birsey olmadi vs. gibi yorumlar..

Senaryoda hic bir sekilde bir problem yok! Asil problem CEKIMDE...

- - - Ekleme - - -

Twitter hesabin olsa, Onur Tan'a iletirdim düzgün bir sekilde..

Ben zamnında ilettim twitterdan Onur Tan'a ama cevap vermedi :D

Senaristler ne yapsin, adamlar o kadar güzel yaziyorlar.. Fakat sahneler tam tersi cekiliyor..

arkadaşlar gelin hep beraber aynı saatte onur tana twitterden hoıcam olmuyo bırakın artık diyelim aynı anda 20 30 twit görürse mutlaka bi cevap yazar artık :D

Vallah ilk kez bu kadar yorum yazmak gerekligini duydum.. Sezon Finaline kadar idare edilir mi bilmiyorum ama yeni sezonda kesinlikle yönetmen degisikliyi yapilmali.. Yemin ediyorum, Vadiyi profesionel bir yönetmen cekse, Vadi'ye doyum olmaz. Ayni bölümü tekrar tekrar izlersin..

Forum İstatistikleri

Konular
176,543
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy