Karanın helikopter sahnesi vasattı adamlara hiç isabet etmedi kurşunlar atvdeki tarama sahnesi bile muhteşemdi
- - - Ekleme - - -
Şu anda hayranları bile diziden sıkılmışlardır
o helikopter sahnesini bi daha izle silah sallanıyo vurması çok zor orda
Karanın helikopter sahnesi vasattı adamlara hiç isabet etmedi kurşunlar atvdeki tarama sahnesi bile muhteşemdi
- - - Ekleme - - -
- - - Ekleme - - -
Olabilir ama daha güzel yapabilirlerdi sencede öyle değilmi
o helikopter sahnesini bi daha izle silah sallanıyo vurması çok zor orda
intikam tt oldu mu
İntikam 1. bölümden beri TT olmadı herhalde.![]()
bende diyorum bende mi gariplik var bakın kvp kardeşimde fark etmiş bu olayı tabi adamlar vuruldu ama dikkat ettiyseniz okadar kara adamların üzerine ateş açtı ama adamlar 10 sn sonra öldü burda bi hata var diyoruz![]()
intikamı izleyen okadar çok kişi yokki bence izleyenlerin sayısı deneklerle aynıdır![]()
intikamı izleyen okadar çok kişi yokki bence izleyenlerin sayısı deneklerle aynıdır![]()
ben ne arkadaşlarımdan ne çevremde hiçbi yerde görmedim izleyen birini vallahi de billahi de
bu son 24 satde okuduğum bence en doğru yorum....nasrettin hocanın kedisi gibi bu denekler...ciğer var kedi yok....kediler burda ciğer nerde...:Wintikamı izleyen okadar çok kişi yokki bence izleyenlerin sayısı deneklerle aynıdır![]()
Atv deki sahneyi hatırlamıyomusun polatın ersoyun adamlarını taraması o sahne bile bu sahneye 10 basarbenim o sahneye 2 eleştirim var;
1.Müzik istanbul mix olmalıydı daha coşturu bişey yani şu an 5.defa o sahneyi izliyom
2.daha uzun olabilirdi bi 5 dk aralıksız tarasaydı keşke
adamları vurmamış binaya atmamış onlara katılmıyorum adam keskin nişancı değil helikopterden sallanan silahla tarıyo bi de o kadar da fazla adam yok çok normal orda her attığını vursa saçma olurdu
her sahnenin daha iyisi olur tabi aga katılıyorum
Atv deki sahneyi hatırlamıyomusun polatın ersoyun adamlarını taraması o sahne bile bu sahneye 10 basar
kvp aga çok abartıyon ya
beni etkiledi süperdi bence tekrarını da hala izliyom
- - - Ekleme - - -
ama bak orda ersoyun ordusunu tarıyodu burda kaç tane adam vardı ki
tabi haklısın aga adam sayısı azdı ama bence bizim beğenmememizin nedeni tarama sahnesinin gerçekçi gözükmemesidir çünkü kara tarıyo yere isabet eden kurşunlar yere zarar vermiyo ufak bi kıvılcım çıkıyo okadar![]()
Abartmıyorum sen tekrarını izlebilirsin ama Recep kardeşimizin dediği gibi sadece kıvılcım çıktı o kadar daha etkileyici olabilirdikvp aga çok abartıyon ya
beni etkiledi süperdi bence tekrarını da hala izliyom
- - - Ekleme - - -
ama bak orda ersoyun ordusunu tarıyodu burda kaç tane adam vardı ki
Bu sene silahları hep bilgisayar efektleri ile yapmalarından dolay ıbu. Önceden kuru sıkı kullanırlardı. Daha güzel olurdu![]()
aynen öyle bu sene batırdılar valla silah işini bare bilgisayardan efekt yapıyosun silahtan 1 2 kurşun çıksın demi vallaha inandırıcılığnı kaybediyo böyle