Maskeli Fedai
Favori Üye
Millet rahatsız olmasın diye kuru sıkı kullanıyorlarmışaynen öyle bu sene batırdılar valla silah işini bare bilgisayardan efekt yapıyosun silahtan 1 2 kurşun çıksın demi vallaha inandırıcılığnı kaybediyo böyle
Millet rahatsız olmasın diye kuru sıkı kullanıyorlarmışaynen öyle bu sene batırdılar valla silah işini bare bilgisayardan efekt yapıyosun silahtan 1 2 kurşun çıksın demi vallaha inandırıcılığnı kaybediyo böyle
En son gerçek kurşunu sezon finalinde Memati'ye ateş eden garsonun silahından çıkan kovanı gördük. Başka var mıydı?
Millet rahatsız olmasın diye kuru sıkı kullanıyorlarmış
Evet yanlışlık olduya aga ben sezon başından belli boşunamı yırtınıyorum bu sezon hiç olmadı işte
- - - Ekleme - - -
pardon aga kullanmıyolar dicektin heralde![]()
Evet yanlışlık oldu
Bende inanmıyorumçok yanlış bi düşünce 9 seneden belli kimse rahatsız olmuyoduda 10.yılında mı böyle oldu ben pek inanmıyorum açıkcası
Bölümü maalesef tam izleyemedim, izledikten sonra bölüme dair net birsey söylebilirim. Ama sunu belirtmek istiyorum Kurtlar Vadisi tarihinde suan en kötü Yönetmen, yönetiyor Vadiyi.. Allah askina, dün aksam Kurtlar Vadisi bölümler arasinda en basit bölüm cekilmis oldu. Senaryo muhtesem, cekim berbat..
183.Bölümü Serdar AKAR cekseydi, yemin ediyorum bu bölüm akillarda iz birakirdi.. Basta aksiyon sahneleri olmak üzere, amerikan film tadinda bölüm izlerdik.. Dün aksam, Onur TAN beni cok büyük hayal kirikligina ugratti..
Onur Tan yönetemiyor... Kurtlar Vadisi tarihinde yer alan Yönetmenler arasinda, herhangi bir Yönetmen geri gelse, Vadi eski profesionel cekimine geri döner... Bu sekilde, Senaryo ne kadar güzelde olsa, is cekime gelince basitlesiyor..
pana filme iletin aga bu sorununuzu![]()
aga seninde bize inanıp onuru sevmemen lazım yoksa pana aranızda hala sevenler var deyip onuru göndermezler![]()
size inanıyom tamam arayın
![]()
Polat'in suanki durumu gercekligini koruyor.. Birden ayaga kalkmasi, cok kötü tepki alirdi yine.. Yok süpermen, yüzü yandi hic birsey olmadi vs. gibi yorumlar..
Senaryoda hic bir sekilde bir problem yok! Asil problem CEKIMDE...
- - - Ekleme - - -
Twitter hesabin olsa, Onur Tan'a iletirdim düzgün bir sekilde..
Bölüm cok dehset bir yerde bitti.. Ama nedense hic bir heycanim yok.. Onur Tan, 183.Bölümdeki performansiyla 184.Bölümdede devam ettirdiyse, berbat bir catisma izleyecegiz..
polat yüzünü bi açsın göndericekler onu eminim