Kurtlar Vadisi Pusu 183. Bölüm Hakkında

aga bu ömer kim

bu arada şimdi bi konu açıyom harika bişey mesut yar vadiyi göklere çıkarmış resmen :D

ömer fragmanı hazırlayan çocuk aga bizi de diyoruz onur hazırlıyo ama halbuki ömerle oğuz diye birisi varmış onlar hazırlayıp yayınlıyolarmış :D

ömer abi büyüksün abi :D

- - - Ekleme - - -

https://fav10.net/f498/mesut-yar-kurtlar-vadisine-ovguler-yagdirdi-181732/#post1130695

Bİraz evvel pana fİlİmİ aradim maalesef bu hafta yok dedİler

- - - Ekleme - - -

çok yanlış bir uygulama fenerbahçe bu turu geçti mi yine maçın olacağı günde olmayacak mı
yine başladılar berenin yolunu açmaya .intikam tam yükselmeye başlamışken vadi bernin ekmeğine yağ sürmeye devam ediyor
valla helal olsun bir dizi bu kadar mı kendini baltalar.bu kadar mı rakibinin önünü açar bu insanlar geçmişten hiç mi ders almazlar
izleyeciyi boş bırakırsan diğer yapımlara kayar bu kadar mı körler anlamış deilim

aynen takas kardeş rakibine altın tepsiyle fırsatları sunuyorsun ondan sonra toparlan toparlanabilirsen
ya anlamakta zorluk çekiyorum dizi rayına oturmuş eskı reytınglerı alamasanda yaklaşmışsın seyırcıyıde yakalamışsın
nedeır bu şımarıklık artık ne eskı vadı var nede eskı izleyıcı .tam işler yoluna girmeye başlamışken ara verıyorsun
o zaman fenerbahçe yarı final oynarsa o zamana kadar vermıyecekmısın dızıyı bu ne korkaklıktır anlayamadım
kendine güven önemlıdır benim anladığım kendılerıne güvenemıyorlar olay bu kadar basit.

nayııııııııııııııııııırrrrrrrrrrrrrrr...nolamazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz...senaryo tıkandığı için olmalı bu.......birşeyi değiştirmez bu......öbür hafta reytingleri artırarak birincilikler bize döner....:tıkla:

pana yine şoparlığına imza attı helal olsun beren haftaya totalde oranlarını birazdaha arttırırsa şaşırmamak lazım

dün sabah açıklma gelicek dedi şimdide akşama kaldı diyolar artık kesin bu hafta yok demektir
Ömer ‏@omer_lekesiz Arkadaşlar hem fragman hem de yayınla ilgili bilgi akşam belli olacaktır....

dün sabah açıklma gelicek dedi şimdide akşama kaldı diyolar artık kesin bu hafta yok demektir
Ömer ‏@omer_lekesiz Arkadaşlar hem fragman hem de yayınla ilgili bilgi akşam belli olacaktır....

recep kardeş ben sabah pana filimi aradım bu hafta yok dedıler daha neyın beklemesını yapacakmışız pana film internetsitesinden iletişim bilgilerini al sende sor hemen cevap verıyorlar