Kurtlar Vadisi Pusu 183. Bölüm Hakkında

ya arkadaşlar diziyi yetiştirememek ne demek iki yönetmenle çek pusunun eskı bölümlerının bazılarında zübeyır şaşmaz da çekıyordu
baktın yetiştiremiyorsun çağır kardeşini oda çeksin bu bukadar zor mu sankı daha evvel yapmadılar.bence yetiştirememkten ziyade
maçın saatinin 22 ,05 olmasıdır.

ya arkadaşlar diziyi yetiştirememek ne demek iki yönetmenle çek pusunun eskı bölümlerının bazılarında zübeyır şaşmaz da çekıyordu
baktın yetiştiremiyorsun çağır kardeşini oda çeksin bu bukadar zor mu sankı daha evvel yapmadılar.bence yetiştirememkten ziyade
maçın saatinin 22 ,05 olmasıdır.
Aynen

- - - Ekleme - - -

:D aga takasın sözünü hatırlatayım 'Pananın bildiği bir şey vardır' bencede öyle pananın bildiği bir şey vardır elbet.
Öyle olsun

bence pananın bildiği bişey yok tamam bır hafta ara verebılırsın ammenna ama rakıbınınde konumunu kontrolde tutarak ıntıkam tehlıkelı gelıyor arkadaşlar bunu kabul etmek lazım yağmurlu havada su vermemek lazım .geçmişte yaşananları unutmamak lazım ders almak lazım
bu kadar large olmamak lazım ben buna kızıyorum .ey gidi eski vadi ey maç varmış ne fark eder hepsını ezer geçerdi.şimdi öyle hale geldik ki maçlardan korkar hale geldik.bütün forumlarda tapınakçılardan bahsedılıyor artık işleyın şu konularıda o zaman maç olsa ne yazar

sakin panaya laf atmısinz hemen.intikama yararı olmaz bu durumn en fazla 2çalar vadidenhaftaya 1.5geri werir.asıl maç karlı bu işte.

Şu anda tüm berenciler toplaşmış hep beraber Efsane Kurtlar Vadisi yayınlanmaz diye dua ediyor.Bence ekip şu anda yetiştirmeye çalışıyor.Akşama çıkabilir.Hala bir umudumuz var

yav arkadaş new post quotes ne demek ne işe yarar bugünden itibaren bunun karşılaşıyorum bilgilendirecek arkadaşlar varsa sevinirim

Ya intikam nereye yaklaşıyo yarı reytingimizi alıyo rahat olun vadinin ara vermesi reyting açısından iyi oldu maç 10 da vadiyi çok etkilerdi