Kurtlar Vadisi Pusu 183. Bölüm Hakkında

recep kardeş ben sabah pana filimi aradım bu hafta yok dedıler daha neyın beklemesını yapacakmışız pana film internetsitesinden iletişim bilgilerini al sende sor hemen cevap verıyorlar

bende onu diyorum abi işte maksat milleti keriz yerine sokmak onun için o paylaşımı yaptım yoksa bende biliyorum yayınlamicaklarını

bende onu diyorum abi işte maksat milleti keriz yerine sokmak onun için o paylaşımı yaptım yoksa bende biliyorum yayınlamicaklarını

aynen kardeşim resmi sitenden bu hafta yok diye duyuru yap insanlarda rahatlasın nedir bu ya twitter dan yok sabah pardon sabah olmadı akşamı bekleyın nedir şimdi bu .biz bunları haketmıyoruz

Agalar haftada 2 saat böyle bir dizi çekmeleri takdire şayan adamlar bu hafta yetiştirememiş abartılacak birşey yok.Zaten geçen hafta fragmanın geç çıkmasından belliydi bu hafta yetişmeyeceği.

arkadaşlar haklısınız çok zor şartlarda 1 30 saat dizi çekiyolar buna bişey dediğimiz yok eyvallah ama hiç değilse biz bölümü yetiştiremedik bu hafta yayın yok desinler bizi boşu boşuna oyalıyolar bizim sinirlendiğimiz taraf bu

Bu nedir ya vadi nasıl olmaz tam reytingler yükselidi derken tekrar düştü bu ne ya intikam zirveyi alırsa şaşırmayın

- - - Ekleme - - -

:T

arkadaşlar haklısınız çok zor şartlarda 1 30 saat dizi çekiyolar buna bişey dediğimiz yok eyvallah ama hiç değilse biz bölümü yetiştiremedik bu hafta yayın yok desinler bizi boşu boşuna oyalıyolar bizim sinirlendiğimiz taraf bu

O da doğru aga.Hiç değilse yok desinler

bazı arkadaşlar abartmaktan dem vuruyor ben görecem haftaya intikam vadiye yaklaştığında

heralde pana bunu göze alıyo demekki aslında bir yandanda iyi olur neden diceksiniz reytingler düşsinki bir daha ara vermek zorunda kalmasınlar akıllansınlar :D

valla recep kardeş intikam herhafta yükselıyor bidaha vadinin reytinglerinin düşmesi hiç iyi olmaz