Star 20 Dakika - Dizi Yorumları

puana bak izleseler bari puan verenler :)

İnş. bu haftaki bölüm gibi güzel heycanlı bölümler devam eder.Reytingler dahada yükselir :)

[h=3]20 Dakika[/h]
Duru Başkan'ın evinde sıkışıp kaldı. Şimdi oradan yakalanmadan çıkmasından daha önemli bir şey var. O telesekreterle birlikte çıkması. Çünkü içindeki bilgi, belki de Melek'in hayatını kurtarabilir.

Ali kaçış planında hiç beklemediği bir engelle karşılaşacak. Bu engeli açacak tek anahtar, Muavin'in en ulaşılmaz mekanında: Lojmandaki dairesi. Ali şimdi her şeyden önce o kapıdan girmeye cesaret etmek zorunda.

Melek Demirbahçe'de hayatta kalmanın bir yolunu buldu. Akrep'ten sonra şimdi sırada Muavin var. Ama Melek bu zaferi tek başına kazanamaz. Bu yeni savaşta mahkumları arkasında toplayabilecek mi?

Ozan görevden uzaklaştırıldı. Ama Ali'nin şimdi ona her zamankinden çok ihtiyacı var. Ozan'ın elinden gelenler Ali'ye yetecek mi?

Yayın Günü: 12 Şubat Salı
Yayın Saati: 20.00

- - - Ekleme - - -

7.Bölüm Fotoğrafları
Tam_ekran_yakalama_08_02_2013_122321_bmp.jpg

Tam_ekran_yakalama_08_02_2013_122335_bmp.jpg

Tam_ekran_yakalama_08_02_2013_122348_bmp.jpg

Tam_ekran_yakalama_08_02_2013_122354_bmp.jpg

20 Dakika 7.Bölüm Fragmanı

[h=2]12 Şubat Salı saat 20:00'de Star'da[/h]

Moderatörün son düzenlenenleri:
2. fragmanı bekliyorum..
Umarım bu hafta reytinglerimiz daha da yükselir.. :)

- - - Ekleme - - -

20 Dakika 7. Bölüm 2. Fragman

Moderatörün son düzenlenenleri:
7.bölüm 2.fragmanı çok güzel olmuş Melek isyan çıkartıyor :)
Melek karakterini ezik sürekli ağlayan bir kadından güçlü boyun eğmeyen bir karaktere çevirince izlemesi daha keyifli sahneler ortaya çıkıyor böyle devam etsin senaristler :)
Melek REİS :)

20 Dakika 7.Bölüm Özet

Duru Başkan'ın evinde sıkışıp kalmıştır. Şimdi oradan yakalanmadan çıkmasından daha önemli bir şey vardır. O da telesekreterle birlikte çıkması. Çünkü içindeki bilgi, belki de Melek'in hayatını kurtarabilir. Ali kaçış planında hiç beklemediği bir engelle karşılaşır. Bu engeli açacak tek anahtar, Muavin'in en ulaşılmaz mekanında, lojmandaki dairesindedir. Ali her şeyden önce o kapıdan girmeye cesaret etmek zorundadır. Melek Demirbahçe'de hayatta kalmanın bir yolunu bulur. Akrep'ten sonra şimdi sırada Muavin vardır. Ama Melek bu zaferi tek başına kazanamaz. Bu yeni savaşta mahkumları arkasında toplamak zorundadır. Ozan görevden uzaklaştırılır. Ama Ali'nin şimdi ona her zamankinden çok ihtiyacı vardır. 12 Şubat Salı Günü Saat 20:00'de Star'da

Melek'in sert gülüşü çok güzel, Tuba her hafta üstüne koyuyor..
Çok başarılı, reytingler daha da yükselirse bu hafta süper olacak.. :)

20 Dakika'nın her geçen bölümü bir öncekinden daha iyi olmaya başladı aman nazar değmesin diyorum :D
Melek sonunda Muavin Süreyya'yada kolay lokma olmadığını gösterdi :) gerçi Süreyya'nın Melek için hazırladığı hain plan sonuca ulaşacak mı çok merak ettim kaza olayı 8.bölüme kaldı gibi
Duru dedektif gibi çok akıllı bir kız tam annesinin kızı :)
Ali'de ufaktan değişime başladı evine giren adam karşısındaki psiko tavırları güzeldi :)
Ozan ve Melek sahnesi o nasıl bir sahneydi öyle bakışmalar gülüşmeler filan o sahnede ablamın yorumu bunlar aşık mı birbirlerine oldu :D yalnız İlker ve Tuba arasında 0 olan uyum elektirik Tuba ve Fırat ikilisinde tavan yaptı
Ve son Kerim'in birsiyle yurt dışına çıkma planı ve iki bilet o bilet Meleğe ait olabilir mi? yine soru işareti ile noktayı koydu 20 Dakika 8.bölümü merakla bekliyorum

En çokta Kedi'ye üzüldüm. O kadar da Ali'ye yardım etti ve sonunda tekrar hapise girdi. Bir şekilde yeniden çıkar, ama hastalığı var gerçi. :)

Kedi'ye bende üzüldüm ama yakalandıktan sonra ellerinin titremesi geçti ve yine kaçarım dedi :D
Kedi hapishanede olsa bile Ali'ye desteğini sürdürür
Bu bölüm Kuzgun hiç görünmedi ortalarda

Tuba Her geçen gün oyunculuğuna oyunculuk kattı,7.bölümde parladı resmen,

Duruya zaten söylenecek laf bulamiyorum,tam annesinin kızı,kısa zamanda sewdirdi kendini,çok akıllı güzel zeki, oyunculuk dsen 10 numara,bzen tubnın oyunculuguyla kıyaslıyorum :))

İlker aksumu bliyoruz zaten,adam rolunun hakkıni weriyor,ne kadar tuba ile uymasalarda rolleriyle inandırmaya çlışyolar we bşariyolarda bunu :))

8.Bölüm Tüyoları
dizinindibi sitesinden alıntıdır

ALİ: Benle misin? Çıkıyomuyuz burdan?
Melek: Tehlikeye atamam seni

Muavin,Kedi ile görüşüyor

Kedi: Melekle,cinle işim olmaz benim Muavin amaaa şeytan diyosan tam karşında

Ali Kuzgun'la konuşuyor.Babasını affetmesi için ve ona bir söz veriyor

ALİ: Ben varım diyosam..Ben varım.Bırakmıyorum seni Tamam Mı?

Kuzgun artık kendini bırakıyor onu bırakmayan bu adama
Ali sonunda Muavin ile Başkan'ın gerçek bağlantısının ne olduğunu öğreniyor
Kuzgun Melek'i görmeye hapishaneye geliyor
Özgür kararını veriyor ve Ali'ye anlatıyor

Özgür: Doğru söylemiyor abi
Ali: Kim?
Özgür: Melek... o günle ilgili doğruyu söylemiyor

Forum İstatistikleri

Konular
176,547
Üyeler
8,565