1 Şubat 2013 Cuma Reyting Sonuçları

bu ne borumu daha 2 gun once dılacıydın hemen diziye saldırmaya basladın

Senaryoya saçmalıklar eklerlerse saldırmaya başlarım tabi. Tecavüzden sonra kıl oldum resmen... Dila'dan nefret etmiyorum sadece sinirliyim... Nefret ettiğim bir dizi varsa o "koçandır." :F

Senaryoya saçmalıklar eklerlerse saldırmaya başlarım tabi. Tecavüzden sonra kıl oldum resmen... Dila'dan nefret etmiyorum sadece sinirliyim... Nefret ettiğim bir dizi varsa o "koçandır." :F
her türk filminde her türk kızının başına gelebilcek bir olay ama fatma çok kasındı şans burakmadı adama :D

- - - Ekleme - - -

her türk filminde her türk kızının başına gelebilcek bir olay ama fatma çok kasındı şans burakmadı adama :D

Eski Cuma`ları özledim. Yalan Dünyanın rakipsiz A/B`de zirvede olduğu Cumaları. :(

bu gece yine aynı tas aynı hamam....arka sokaklarda neler oluyorrrrrrrrrrrrrrrr......ama reytingleri baya bi azalmış....tns de boya badana bitmiş eşyaları yerleştirmeye başladılar herhalde...:uncomfortableness: