1 Şubat 2013 Cuma Reyting Sonuçları

Zorunan pc gecirceksnz..
Dila artk kitleyi olusturdu cadilar kaxanina atsanda izlemez..
Yakinda geccer az oran kaldi arkyla.
İntkmn iki gun snra ab sini goruruz..beren var diye iyi bir dizi sandir fazla uzun surmez

revan ciddimisin sen :kiki: beren beren dediniz ocakta şöyle böyle dediniz vadinin özetini bile geçemiyo daha :kiki:
biz fark attıklarımızı da adamdan sayıp konuşuruz hor görmeyiz yani özetimiz bile geçiyo diye :kiki:[/SIZE]
Bir bölüm geçemedi diye hemen sevindin.

O zaman bir bölüm A/B`de zirvede oldu İntikam. Ben de İntikamı daha A/B`de geçemiyor Vadi diyip güleyim. :d Oh ne ala.

- - - Ekleme - - -

Zorunan pc gecirceksnz..
Dila artk kitleyi olusturdu cadilar kaxanina atsanda izlemez..
Yakinda geccer az oran kaldi arkyla.
İntkmn iki gun snra ab sini goruruz..beren var diye iyi bir dizi sandir fazla uzun surmez
Ne yazdığını anlamıyorum. O yüzden de hmm...ok diyorum.[/B][/COLOR][/FONT]

Cuma`nın İntikamla ne alakası var anlamadım onu.

Birileri fena damara basmış galiba.

Tamam Dila Hanım Arka Sokakları geçecek haftaya haftaya.

İlk bölümden beri zirve zirve deniliyor da daha zirveyi hiçbir grupta göremedi. Arka Sokaklarla yarışamaz zaten. geçen hafta 1 reyting vardı bu hafta 1`den daha fazla oldu fark. Eskisi gibi 3 reytinge çıkar zamanla.

- - - Ekleme - - -

Tamam takas ve neystroyers Hmmm... Ok

blok reklam atsın dizi görürsün nasıl geçccek önce blok reklamla bir geçsin gerisi gelir zaten 1 reyting fark bişey değil kapanır...

kaliteyi reytingle ölçenlere saba tumer kahkahası gönderilir. bekleyin bakalım intikam dahadiloş ya da Vadi gbi ucuz reyting oyunlarına başlamadı başlamıcak da