1 Şubat 2013 Cuma Reyting Sonuçları

Huzur Sokağı dün akşam söylediğim gibi yeni senaristler Nuran Devres'in hikayesini kapatim yeni bi hikaye yazmaya başlamişlar.Nuran oysaki ne güzel entrikalı bölümleri yazmaya başlamişti. Neyse yeni senaristleri araştirdim onlarda iyi gibiler...AB harbiden uludağa gidip kayak yapıyor heralde :F:F

Dila Hanım`ı dün evde izliyorlardı. 5 dakika bende baktım.

Dila ile bi adam ( babasıydı galiba ) yolda arabada gidiyorlardı. 5-10 dakika o sahneyi gösterdi, şarkı çaldı sadece, gah Dila o adama bakıyor, gah o adam Dilaya. Sanki acaba kim vurdu diyorlardı bir birilerine Azeri.

Ama çok sıkıcıydı sahne ya. Gerçekten felaket derecede sıkıcıydı. :uncomfortableness:

Ya bu revan harbi komik adam gitmis baktigi sahneye bak dizi o sahneden ibaret gibode anlatmasi hele guldurdu.
Revan ags sanirim arks 2- 3 reytng fark atar diyodn dilsys ne oldu.
Dila hftsys yukselir ck hycanli bitti azer baba donduku herkesi taricak🙂

Kocann dilosu gecmsi mucize gibi artik dilos buyuk iynr hedef zirve.
Evt seyid ags olck daha iyi hr seye mydons zaten..
Artik herks rahtca at kosturur :f senrstlrn bildigi vrdr kyfnce oldrmz..

- - - Ekleme - - -

revan gibi bir dizi kotulyn gormedm artk intikam dusmniyim :d gorun sen a.

Ya bu revan harbi komik adam gitmis baktigi sahneye bak dizi o sahneden ibaret gibode anlatmasi hele guldurdu.
Revan ags sanirim arks 2- 3 reytng fark atar diyodn dilsys ne oldu.
Dila hftsys yukselir ck hycanli bitti azer baba donduku herkesi taricak🙂

Kocann dilosu gecmsi mucize gibi artik dilos buyuk iynr hedef zirve.
Evt seyid ags olck daha iyi hr seye mydons zaten..
Artik herks rahtca at kosturur :f senrstlrn bildigi vrdr kyfnce oldrmz..

- - - Ekleme - - -

revan gibi bir dizi kotulyn gormedm artk intikam dusmniyim :d gorun sen a.
Şu mesajını bi düzelt bakmadan mı yazdın ne :)

dila hanım intikamdan fazla izlendi :D

- - - Ekleme - - -

dila rakip gelicekmis rızanın eski sevgilisi

Maho dilaya rkp buldklari kizda cirkinn teki la haha adam az guzel bulur.gerci riza yuz vermzde bu kiz bela olur bnlara neyse riza salllar bir kursun

dila hanım intikamdan fazla izlendi :D

- - - Ekleme - - -

dila rakip gelicekmis rızanın eski sevgilisi

Senin için önemli olan A/B değilmiydi? 😱 Geçen gün Pis Yedili`nin A/B reytinglerine gülüyordun.

Dila gelsin Perşembeye 3 alırsa öpsün başına koysun. Dua etsin ki, İntikam Cuma yayınlanmadı. Ne Dila Kalırdı ne Hanım o zaman.

dilahanım intikamı geçmiş yine helal olsun diloşa :D

Revan yazimi okudun mu..dila prrsembede olsa bu orani alir.
İntikam kim oluyo koymislar bir bereni dugunumde oynatmam onu dizide oynasidin :s
Bence Dila Perşembe 10 reyting alır. Ondan Perşembeye almadılar.

Aldığı ortalama 6-7 arası. 2 hafta 7ye yükseldi diye hemen 7 yaptınız. Düşüş yaşayınca görüşürüz.

Dila Perşembe 4 bile alamazdı. O yüzden İntikam gibi kaliteli bir diziyle kıyaslamıyorum bile.

Bence Dila Perşembe 10 reyting alır. Ondan Perşembeye almadılar.

Aldığı ortalama 6-7 arası. 2 hafta 7ye yükseldi diye hemen 7 yaptınız. Düşüş yaşayınca görüşürüz.

Dila Perşembe 4 bile alamazdı. O yüzden İntikam gibi kaliteli bir diziyle kıyaslamıyorum bile.

Dila persembede olsa 6 altina dusmez iki gunluk diziyle mi kiyasliycam?
Bereni cikar intkmdan ayni 20 dk gibi olur hali.
Daha acunun yarismayi gecemiyor haha vadi saymiyom bile..

İntikam Vadicileri nasıl kızdırmışsa Cuma bile hala onu konuşuyorlar. Ah İntikam neden kızdırırsın, ne vardı ilk bölümden A/B`yi alacak anlamadım ki?

Neden dün Vadi gibi 3-4 reyting birden düşmedin de kızdırdın? :d

- - - Ekleme - - -

Dila persembede olsa 6 altina dusmez iki gunluk diziyle mi kiyasliycam?
Bereni cikar intkmdan ayni 20 dk gibi olur hali.
Daha acunun yarismayi gecemiyor haha vadi saymiyom bile..
Dila da Arka Sokakları geçemiyor. :d A/B`sini saymıyorum bile.

revan ciddimisin sen :kiki: beren beren dediniz ocakta şöyle böyle dediniz vadinin özetini bile geçemiyo daha :kiki:
biz fark attıklarımızı da adamdan sayıp konuşuruz hor görmeyiz yani özetimiz bile geçiyo diye :kiki: