Görmedim ama Nuran kendide senaryosunu bitirmiş olabilir yeni senaristlerle birklikte bilemıyorum ama heycanlıydı.Sanem'inde Kerim'inde yeni nişanlınında acıkları cıktı ortaya.yeni senarist kim olmuş
Görmedim ama Nuran kendide senaryosunu bitirmiş olabilir yeni senaristlerle birklikte bilemıyorum ama heycanlıydı.Sanem'inde Kerim'inde yeni nişanlınında acıkları cıktı ortaya.yeni senarist kim olmuş
Dila Hanım 22:59'de bitti.
Ben demiştim Dila düşer diye. Azer delik deşik oldu dediniz, en maksimum reytinglerini aldı. Ne zaman baksam biri vuruluyor. Yeminle diziyi ne zaman açıyorum hastanedeler.
Dila daha 7'yi göremiyor sbt'de. Daha durun ne hallere düşecek 20 Dakika'dan beter olacak. )))))))))))))))
Zaten ortalaması 6-7 arası Dilanın. Çok fazla düşüş yok gibi.Azerle alakası yok, Dila reklam sistemini değiştirdi 22.00'da reklam verdi... Normalde vermezdi.
8 göremedi bu hafta
Dila daha 7'yi göremiyor sbt'de. Daha durun ne hallere düşecek 20 Dakika'dan beter olacak. )))))))))))))))
21:45 - 22:00 ortalama <s style="text-decoration: initial; color: rgb(102, 193, 193);">#</s>sbt<s style="text-decoration: initial; color: rgb(102, 193, 193);">#</s>reyting 'leri; 1) KANALD: 9.72 , 2) STAR: 7.07 , 3) ATV: 6.29 , 4) TRT1: 2.6 , 5) FOX: 2.3
Bugün Huzur Sokağı müthişti ya Yönetmen değişikliği iyi oldu.Senaryoda oturdu