24 Ocak 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kurtlar Vadisi Pusu reklama girmiş hemen,yarım saat reklamla başlanmasını sevmiyorum.

Bu sezon mu Öyle Bir Geçer Zaman ki'de var?Eskiden mi?

Reyting zımbırtısına değil de izleyiciyi memnun etmeye baksın kanallar.Diziye reklamla başlamak izleyiciye ayıp biraz,bir yarım saat izleseydik.Sonra istediği kadar reklam versin.Reklam bu işin zorunluluğu,ona bir şey diyemem.

Twitter'da gördüm,çok beğendim:#öleceğimibilsem Kurtlar Vadısnı İzlerim yıne @atvcomtr

evet türkiye hazırmısınız büyük şölene..................istanbul-ankara-izmir-adana-konya-trabzon-denizli-diyarbakır-erzurum-malatya-ş.urfa-aydın-tekirdağ-antalya-bursa-samsun-hatay-van-kayseri......ve nice niceleri....türkiyenin en anlamlı gecesine hoşgeldiniz....tüm türkiyeye yine vadiye kilitlenmişdurumda..hattan ayrılmayın sürprizlerimiz sürecek...............:encouragement:

evet türkiye hazırmısınız büyük şölene..................istanbul-ankara-izmir-adana-konya-trabzon-denizli-diyarbakır-erzurum-malatya-ş.urfa-aydın-tekirdağ-antalya-bursa-samsun-hatay-van-kayseri......ve nice niceleri....türkiyenin en anlamlı gecesine hoşgeldiniz....tüm türkiyeye yine vadiye kilitlenmişdurumda..hattan ayrılmayın sürprizlerimiz sürecek...............:encouragement:
tmm dır artık diziyi izlemeye gidebiliriz gonzada konusmasını yaptıgına g öre :=)

Herkes özettte gördüğüm kadarıyla,tabi reklamda olanlar da var.