24 Ocak 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bakın şimdiden söylüyorum, tartışma çıkarmayın. Sonra şikayetlerle ilgilenen biz oluyoruz. :D

Senin gibi objektif olsaydım o listeye Vadiyi eklemezdim. Eğer sadece bu hafta için bunu yapmış olsaydım tamam siz haklıydınız. Her hafta aynı sıralamayı yapıyorum.

Sizin dediğiniz gibi yapsam çıkıp biri Kanal D en çok izlenen kanal onu ilk sırada yaz, Star en çok izlenen 2. kanal inu şuraya falan yaz diyenler de çıkar. Her kafadan bir ses çıksa siz değil ben şaşırırım. O yüzden kendi sıralamam böyle yapıyorum.

Ben söyleyim neden büyüdüğünü, sadece sen söyleseydin olay kapanırdı, ama olaya takas da dahil oldu. Bu yüzden gece 00.00`a kadar uzar bu konu.

burda kanal sıralaması yapılmıyor yapımların sıralaması yapılıyor anlatabildim mi

nerde yazıyomuş bu konuda şikayet falan etmedim kimseyi eğer ceza yersem sinirlenip şikayet ediyom yoksa takmam

- - - Ekleme - - -

herkes sakin aga hayırdır :D

Takas sen mi sikAyet etmiyosun yapma lutfen, o gunu niye ceza almiyo ? Ozellikle ugrasicam .. Diyen kimdi :)

az kaldı nefesler tutuldu

- - - Ekleme - - -

vadi soluksuz bırakacak herkesi

intikam total 9.5 ab 11.5 bekliyorum , myda 13 ve 16 dedim tuttu intikamdada eminim tutar :)