24 Ocak 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bu pis yedilidekiler fakir değilmi dizide ya herkesin elinde iphone :))

Revan gecen hafta intikam yayınlanmadıkı ama gecen hafta demissin ozaman yst ve vadinin bir önceki reytinglerini karsılastirmali tabloya ekle çünkü yst intikamı total grubunda geçmisti kapıstıgı zaman

bu pis yedilidekiler fakir değilmi dizide ya herkesin elinde iphone :)

Takıldığım konu Vadi kasıtlı değil. Senin Kanal D fanlığın

Allah aşkına herkes bir sıralama yapıyor. O zaman Arslan Bey de Trt fanı mı oluyor? Bir bana taktınız siz de. Ne alakası var? Düşen yükselen yapımlara bakın. Sanki Kültür Bakanlığına gidecek liste.

- - - Ekleme - - -

Revan gecen hafta intikam yayınlanmadıkı ama gecen hafta demissin ozaman yst ve vadinin bir önceki reytinglerini karsılastirmali tabloya ekle çünkü yst intikamı total grubunda geçmisti kapıstıgı zaman
Geçen Haftaki Reytingden kastım geçen seferki reytingleri.

Burada geçen bölüme göre ne kadar yükselip, ne kadar düştüğü. Takıldığınız noktalar gerçekten komik.

arslan bey ne alaka trt ortada bi kanal fanı falan yok notmal bişey senin kanal d yi hep en başa koymanın nedeni açık ve net

arslan bey ne alaka trt ortada bi kanal fanı falan yok notmal bişey senin kanal d yi hep en başa koymanın nedeni açık ve net

Tamam, ne desem de bana başka çare bırakmadınız.

Canım öyle istedi, o yüzden öyle yazdım. Bu kadar. Konu kapanmıştır.

O listeye o kadar emek veriyorum takıldığınız noktaya bak.

Allah aşkına herkes bir sıralama yapıyor. O zaman Arslan Bey de Trt fanı mı oluyor? Bir bana taktınız siz de. Ne alakası var? Düşen yükselen yapımlara bakın. Sanki Kültür Bakanlığına gidecek liste.

1. Reytinglere göre sıralarsan en güzeli olur ve dahq düzenli durur.

2. Arslan Bey'in paylaştığı, reytingle alakasız bu nedenle istediği sırayı yapar.

2. Arslan Bey'in paylaştığı, reytingle alakasız bu nedenle istediği sırayı yapar.

Cok buyuttunuz, cani oyle yApmak istemus ne carki bunda, herkez bakmak istedigi yerden bakar. Bunada kimse soz soyliyemez. Bu sonucta revanin secimi..

Zaten listeyi vakit bulup zor yapıyorum, bir de sıralamaya mı bakayım hangisi birinci, hangisi ikinci diye.

Ayrıca ben listeyi reyting açıklanmadan yapıyorum. Belki geçen hafta birinci olan bu hafta ikinci oldu.

Totale ayrı, A/B`ye ayrı liste mi yapayım. Kafa karışıklığı.

Takıldığınız nokta oldukça komik. Ben reyting sıralaması yapmıyorum. Düşme yükselme burada amaç.

Tamam, ne desem de bana başka çare bırakmadınız.

Canım öyle istedi, o yüzden öyle yazdım. Bu kadar. Konu kapanmıştır.

O listeye o kadar emek veriyorum takıldığınız noktaya bak.

objektif olmadığı için benim için bişey ifade etmiyo

Zaten listeyi vakit bulup zor yapıyorum, bir de sıralamaya mı bakayım hangisi birinci, hangisi ikinci diye.

Ayrıca ben listeyi reyting açıklanmadan yapıyorum. Belki geçen hafta birinci olan bu hafta ikinci oldu.

Takıldığınız nokta oldukça komik. Ben reyting sıralaması yapmıyorum. Düşme yükselme burada amaç.

Karar senin. Ben fikrimi söyledim. Neden bu kağa büyüdü bilemiyorum olay :A

zaten 1. 2. 3.belli bakmana gerek yok

objektif olmadığı için benim için bişey ifade etmiyo

Senin gibi objektif olsaydım o listeye Vadiyi eklemezdim. Eğer sadece bu hafta için bunu yapmış olsaydım tamam siz haklıydınız. Her hafta aynı sıralamayı yapıyorum.

Sizin dediğiniz gibi yapsam çıkıp biri Kanal D en çok izlenen kanal onu ilk sırada yaz, Star en çok izlenen 2. kanal inu şuraya falan yaz diyenler de çıkar. Her kafadan bir ses çıksa siz değil ben şaşırırım. O yüzden kendi sıralamam böyle yapıyorum.

Karar senin. Ben fikrimi söyledim. Neden bu kağa büyüdü bilemiyorum olay :A
Ben söyleyim neden büyüdüğünü, sadece sen söyleseydin olay kapanırdı, ama olaya takas da dahil oldu. Bu yüzden gece 00.00`a kadar uzar bu konu.