bu pis yedilidekiler fakir değilmi dizide ya herkesin elinde iphone
Paşanın Kini Elçin Hediye etti cimbomun kini ferit o bölümleri izlemistim salı günlerinde
onlarda hala kullanıolarrr Buldular bedava iphone
Takıldığım konu Vadi kasıtlı değil. Senin Kanal D fanlığın
Geçen Haftaki Reytingden kastım geçen seferki reytingleri.Revan gecen hafta intikam yayınlanmadıkı ama gecen hafta demissin ozaman yst ve vadinin bir önceki reytinglerini karsılastirmali tabloya ekle çünkü yst intikamı total grubunda geçmisti kapıstıgı zaman
arslan bey ne alaka trt ortada bi kanal fanı falan yok notmal bişey senin kanal d yi hep en başa koymanın nedeni açık ve net
Allah aşkına herkes bir sıralama yapıyor. O zaman Arslan Bey de Trt fanı mı oluyor? Bir bana taktınız siz de. Ne alakası var? Düşen yükselen yapımlara bakın. Sanki Kültür Bakanlığına gidecek liste.
1. Reytinglere göre sıralarsan en güzeli olur ve dahq düzenli durur.
2. Arslan Bey'in paylaştığı, reytingle alakasız bu nedenle istediği sırayı yapar.
Zaten listeyi vakit bulup zor yapıyorum, bir de sıralamaya mı bakayım hangisi birinci, hangisi ikinci diye.
1. Reytinglere göre sıralarsan en güzeli olur ve dahq düzenli durur.
2. Arslan Bey'in paylaştığı, reytingle alakasız bu nedenle istediği sırayı yapar.
Tamam, ne desem de bana başka çare bırakmadınız.
Canım öyle istedi, o yüzden öyle yazdım. Bu kadar. Konu kapanmıştır.
O listeye o kadar emek veriyorum takıldığınız noktaya bak.
Zaten listeyi vakit bulup zor yapıyorum, bir de sıralamaya mı bakayım hangisi birinci, hangisi ikinci diye.
Ayrıca ben listeyi reyting açıklanmadan yapıyorum. Belki geçen hafta birinci olan bu hafta ikinci oldu.
Totale ayrı, A/B`ye ayrı liste mi yapayım. Kafa karışıklığı.
Takıldığınız nokta oldukça komik. Ben reyting sıralaması yapmıyorum. Düşme yükselme burada amaç.
Ayrıca ben listeyi reyting açıklanmadan yapıyorum. Belki geçen hafta birinci olan bu hafta ikinci oldu.
Totale ayrı, A/B`ye ayrı liste mi yapayım. Kafa karışıklığı.
Takıldığınız nokta oldukça komik. Ben reyting sıralaması yapmıyorum. Düşme yükselme burada amaç.
Karar senin. Ben fikrimi söyledim. Neden bu kağa büyüdü bilemiyorum olay
objektif olmadığı için benim için bişey ifade etmiyo
Ben söyleyim neden büyüdüğünü, sadece sen söyleseydin olay kapanırdı, ama olaya takas da dahil oldu. Bu yüzden gece 00.00`a kadar uzar bu konu.Karar senin. Ben fikrimi söyledim. Neden bu kağa büyüdü bilemiyorum olay