17 Ocak 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
polatın yüzü nasıl düzelcek takas ?

23:45 - 00:00 ortalama
#sbt #reyting 'leri; 1) ATV:
4.78 , 2) STAR: 4.27 , 3)
KANALD: 2.66

onu senaristler bilir ben bilmiyom valla tahminde yürütemiyom ama polatı rüyada olsa görmek süper ötesiydi özlemişim adamı belli :D

ohhoo senin diloşla evlenmişti ya ondan olan çocuğu işte :D

- - - Ekleme - - -

diloşunun müziği de dayan kalbim dayan dı :D versiyonları harikadır :D

vadi kanal d ve starın en güçlü yapımlarına rağmen polatsız bi bölümde 16 aldı
bu hafta 10.yıl bölümü ve polatın dönüş mutluluğu vardı :D
vadi yine buna yakın oranlar alırdı bahanelere yer yok vadi rakipsiz dizi
şunu söylemesem rahat edemicem KÜÇÜK ELİF televizyonlardaki en süper küçük oyuncudur açık ara ben böyle bi yetenek görmedim harika ya nerden bulmuşlar böyle bi yetenek yok

Bence de ELif çok iyi rol yapıyo ya. :U

evet aga :D hatice şendil :D diloş :D
polatla evlenebilmek için can atıyodu nazife anne sayesinde evlendiler ama babası hain çıktı hain adam :D
hayin polat diloşun canını sıkmıs @@
yaktılar mıydı onu araba da patlattılar mıydı nasıl öldüydü sanki öle hatırladım karmasık ızlıyom ama aklımda kalıyo :D

- - - Ekleme - - -

iskenderide asmıslardı o bolumde sanırım @

vay anasını şok oldum demek onla evlendiydi haaaa gerçektede sevgiliydi D:D
sizin polat işi biliyor

:D :D

polatalemdarkizini18e55fbe18deb2e9by.jpg

İntikam şimdiden bir oyuncusunu reklamlara kaptirmiş bile :X Nejat İşler eti intense reklamlarinda :X

hayin polat diloşun canını sıkmıs @@
yaktılar mıydı onu araba da patlattılar mıydı nasıl öldüydü sanki öle hatırladım karmasık ızlıyom ama aklımda kalıyo :D

aga iskender büyük ebru ve kızı elifi almıştı ebruyu öldürdü arabaya bomba koymuştu kızı elifi ise gavur yapıp amerikalıların eline verdi polat kızını da öldü sanıyodu geçen sene kızına kavuştu jozef in elinden aldı sezon finalinde ise o tarihi sahne iskender büyük asıldı :D
vadi tarihinde polatın en büyük ve en çok zarar veren düşmanı açık ara iskender büyük
adam karısını öldürdü erhanın kolunu aldı mematiyi uyuşturucu bağımlısı yaptı abdülheyin hafızasını kaybettirdi kendine bağımlı yaptı işkenceler yaptı polatı kaçırdı işkenceler yaptı yaptı da yaptı adam polatın anasını ağlattı resmen :D hee kazımı da o öldürmüştü adam neler yapmış yav :D

- - - Ekleme - - -

iskenderin asılma sahnesini izle harika bişeydi sezon finalinde dehşetti

aga iskender büyük ebru ve kızı elifi almıştı ebruyu öldürdü arabaya bomba koymuştu kızı elifi ise gavur yapıp amerikalıların eline verdi polat kızını da öldü sanıyodu geçen sene kızına kavuştu jozef in elinden aldı sezon finalinde ise o tarihi sahne iskender büyük asıldı :D
vadi tarihinde polatın en büyük ve en çok zarar veren düşmanı açık ara iskender büyük
adam karısını öldürdü erhanın kolunu aldı mematiyi uyuşturucu bağımlısı yaptı abdülheyin hafızasını kaybettirdi kendine bağımlı yaptı işkenceler yaptı polatı kaçırdı işkenceler yaptı yaptı da yaptı adam polatın anasını ağlattı resmen :D hee kazımı da o öldürmüştü adam neler yapmış yav :D

- - - Ekleme - - -

iskenderin asılma sahnesini izle harika bişeydi sezon finalinde dehşetti

biliyom aga agaca baglayıp astılar o zamanlar az cok bakıyordum abdulhey hafızasını yitirdiğinide biliyom deli gibi kimseyi tanımıyo düşman olmustu polatgile o zamanlar da güzeldi