10 Ocak 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yst hafta sonlari 15 reytinge çıkabilir pazar günü bomba sanırım one drection taklitleri varmıs simdiden hazırlıklar baslamis twitterda

hafta sonlari rakipsiz persembede ikinci olarak mütiş gitti

3 yapımada tebrikler 8 reytng iyi reytng :=) bereni daha çok tebrik etmek gerek yeni dizi 8 reyting alıyor ééé!!!

mesaj yazıp kaçmak yok öyle

intikam üstüste aynı gün tekrar verdi hafta içi her güne tekrar sıkıştırmadı bu bir

ilk bmlüm konuya girişte olaylar başlamamıştı zaten konuya girişede herkes 40 kere izlesede alışamaz sen şimdi vadi izlerken polat hangi köşede çıkacak acabaaaa diye merakla bakıyorsun değilmi bin kere ortaya çıkmasına rağmen işte orda sen konuya giriş yapabilmişsin intikamda daha konu tanıtımı vardı ilk bölümdü aynı gün tekrarlanması seni rahatsız mı etti??

ikincisi ben tebrik ettim vadiyi kimse tebrik etmedi deme işine gelen mesajları görüyorsun gelmeyenleri görsen daha iyi olur ..

beklentilerimiz yüksek intikam konusunda

sadece intikam konusunda değil denek konusundada beklentilerimiz yüksekti izleyicideki kalite konusunda beklentilerimiz yüksekti iyi olan herşey konusunda iyilerin kalitenin baaşrılı olması konusunda beklentilerimiz yüksek her zamanda yüksek olacak zamanla kalite bşa geçecektir ve eskidende olduğu gibi 28 reytingleri aşan finallerle kalitesizleri tarihin çöplüğüne gömecektir bundanda eminim ..
Ne kaçmasa destere benim işim guçum var burda sizin gibi oturub sabahdan akşama kadar tartişmak istemiyorum. geçen hafta yapdim oyle nerdeyse tum gunun burda geçdi rejimim bozuldu 3 ya 4 gun kendime gelemedim. forum çok kotu etkiliyor. Sen tebrik etdiysen çok iyi teşekkur ederim ama ben gormedim sende bana işine geldiğini goruyorsun deme. Diziyi her ne kadar istediğiniz gibi gitsede senin beklentin zirveydi bunu kabul et. 3 aydir soyluyordun Beren gelsin sizi zirveden ediçez gibi çumleler ediyordun halen aklimda. Yani beklentiniz zirveydi. Kabul etki Beren Saatin bu dizisi eski dizileri gibi sevilmedi.
Benim annem Beren Saati çok sever İntikami izledikden sonra dedimki anne gel ben sana orijinalini gostereyim ilk onçe istemedi ama sonra kabul etdi. Revenge izledikden sonra bu ne kadar iyi bir dizi dedi yani turk versiyonunnan 1000 kat daha iyi.:hih: Ben Tuba ve Beren gibi oyunçularin boyle Amerikan dizilerinin yerli versiyonlarinda oynamalarini yakişdiramiyorum ve ilk duyduğumda inanmamişdim.

Birde sana şunu soyleyim bizim oralarda Turk ve Rus dizileri çok sevilir. Ama ben Ruslari hep eleşdirdim bu ne ya yabançi dizilerinin senaryolarini alip rus versiyonunda çekiyorlar siz bunu nasiz izlersiniz.Turkler bu işi daha iyi yapiyor onlara helal her zaman kendi projelerini çikartiyorlar. Sadeçe ben diyil bir çok arkadaşlarim eleşdiriyordu.Hem Polonyada hem Bakude. Ama son yillarda Turk dizilerindede bu olmaya başladi ve bu beni çok uzuyor. Boyle şeyler Turk dizi imajini lekeliyor.

Leo biriyle tartışmaya giriyorsan eğer sonuna kadar mücadele vereceksin öyle 5 dakika yazayım olmaz öyle :)

Hem o kadar olumlu yorumlar yazmışsın hem de çöpe gitti demişsin. :) İntikam şu an Kanal D'nin A/B'de en çok izlenen dizisi totalde de 2. veya 3. sanırım. Niye çöpe gitsin senin de dediğin gibi dizi gayet başarılı. Bir dizinin başarı ölçütü sıradan çok aldığı reytingdir. Kuzey Güney kaç yıldır zirveyi sadece 1-2 kez gördü ama iyi reytingler alıyor, başarılı dizilerden biridir mesela. Kurtlar Vadisi Pusu, Fatmagül'ün Suçu Ne ile karşılaştığında çoğu kez 2. sırada yer alıyordu ama yine en başarılı dizilerden biriydi mesela. Yorumları sıralamadan çok reytinge göre yapmak da fayda var...
Ozan kardeş ben zirve beklentisi çope gitdi anlaminda yazdim. Başarilir bir proje ama hem yapimçilar hem Kanal D zirveyi bekliyorlardi yoksa Beren Saatin dizise niye perşembeye koysunlarki. Kurtlar Vadisi geçen sezonlardada başariliydi ama zirvede diyildi bunuda kabul ediyorum ne var ki bunda. Eskisi gibi zirvede olmamasinin sebebi ise senaryonun geçen sezonda çok kotu olmasiydi.

ne kadar uzun yazıyonuz okumakta zorlanıyom neyi tartısıyorsunuz daha :=)

intikamın birinciliğini kutluyoruz :))

- - - Ekleme - - -

Çok kişi ceza yiyecek demiştim bu konu yüzünden epey ceza yemişler :)

benim sanırım bir point kaldı tahminim bir point sonra bay bay :))

- - - Ekleme - - -

emrenin dünkü psikolojisi banada bulaştı her mesajda bir point gelirmi gelmezmi diye stres yapmaktansa birine dalayım alayım cezamıda kurtulayım :))

[TABLE="class: cms_table, width: 100%"]
[TR]
[TD="align: center"]3[/TD]
[TD="align: center"]INTIKAM[/TD]
[TD="align: center"]KANAL D[/TD]
[TD="align: center"]10.01.2013[/TD]
[TD="align: center"]20:15:29[/TD]
[TD="align: center"]22:17:52[/TD]
[TD="align: center"]8,67[/TD]
[TD="align: center"]19,46[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="align: center"]2[/TD]
[TD="align: center"]03.01.2013[/TD]
[TD="align: center"]19:59:57[/TD]
[TD="align: center"]21:47:21[/TD]
[TD="align: center"]9,23[/TD]
[TD="align: center"]21,61[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Görüldüğü üzere düşüş Totalde -0.56

[TR]
[TD="align: center"]10,49[/TD]
[TD="align: center"]24,97[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="align: center"]1[/TD]
[TD="align: center"]11,12[/TD]
[TD="align: center"]28,81
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Düşüş A/B`de ise -0.63

Kısacası herkesin büyüttüğü gibi öyle ahım şahım bir düşüş yok!

Destere Takasa sorsan yıkılmayan tek kale LAWRENCE derder benim kim olduğumu bulmaya çalışır Hızlı gonzales gibi ama acemiliğine yenik düşer herzaman :)

[TR]
[TD="align: center"]3[/TD]
[TD="align: center"]8,67[/TD]
[TD="align: center"]19,46[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="align: center"]9,23[/TD]
[TD="align: center"]21,61[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Görüldüğü üzere düşüş Totalde -0.56

[TR]
[TD="align: center"]10,49[/TD]
[TD="align: center"]24,97[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="align: center"]1[/TD]
[TD="align: center"]11,12[/TD]
[TD="align: center"]28,81[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Düşüş A/B`de ise -0.63

Kısacası herkesin büyüttüğü gibi öyle ahım şahım bir düşüş yok!

herkes işine gelen yerden alıyor olayı :))

birde şöyle mantık yürüten yok macunun reytingi intikama ekle intikam total 16 ab 18 reyting :))

destere artık ceza yeme aksam dila var

diloş var akşam gözümüz gönlümüz şenlenecek bakalım akşam reyting rekoru kıracakmıyız :))

total 12 ab 18 bekliyorum :)

şimdi yarın uyanık bir arkadaşımız çıkar dün 18 gelecekti diloş öyle demiştin gelmedi hahahahihihi diye cevap verir :)))))

Kurtlar Vadisi hak ettigi yerde iki grubtada zirvede. Total de bu sezon Vadi yi kimse tutamaz gercekten Polat siz da süper ilerliyor. Hatta Polat bir 3-4 Bölüm daha gelmese nerde diye sormam. Bu Reytinglerde bundan 2-3 hafta önce vadi rakipsiz oldugu icin 16 Reyting aldi diyenlere gelsin. Bu arada Vadi reklam vermemis diyenler Vadi basta 15 ve son 30 dakika da 21 dakika olmak üzere toplamda yaklasik 36 dakika reklam verdi. Ve anti Vadicilere bir kötü haberde benden Bahadir Özdener in Ülke TV de yaptigi aciklamaya göre ATV ile böyle anlasma yapmislar bundan sonra Vadi hep böyle yayinlanacakmis! Basta 15 ve geri kalan reklami sonda verilecek. Bunu yapmalarinin sebebi online izlemeyi engellemekmis! Saten daha gecen haftaya göre TV den 5 dakika sonra Panadizi.com a yüklenen Bölüm bu hafta saat 13 e dogru yüklendi!

Intikam Dizisi güclü rakiplerine ragmen ikinci Bölümünde yine cok iyi Reytingler aldi! Bence Acun olmasa bu haftada AB de zirvede olabilirdi!

Acun benim asagi yukari bekledigim gibi gitti. Star TV hedefine ulasti ve bence haftayada Persembe Acun olur.