tamm adamlar 2012 ve 2013 ün rekorunu kırdı en yüksek alarak ee dahası ne
daha sezon bitmeden rekoru nasıl kırdıu ki
tamm adamlar 2012 ve 2013 ün rekorunu kırdı en yüksek alarak ee dahası ne
Bu gidisli forumda kimse kalmaz..duzgun msj bile ceza veriyorlarsa haliye uzaklasir ve bir sure sonra tadi kalmaz forumun..adi ustunde forum, yorumlasmak icin var ama herseye ceza gelirse forum denen bisey kalmaz,
aldık alcamız cezayı destere zaten :=) hep cezalarım kıskırtma diyor:S
Düzgün mesaja ceza verilmiyo zaten. Hiç bi zamanda verilmedi. Bir kişyle bir dizile Dalga geçilen mesajlar cezalıktır. Artık böyle. Eskisi gibi Vadi'yi yerden yere vurma devri kapandı.
süper 😀d haluk avcısı mahoniden sonra takas avcıusı yakup 😀d
- - - Ekleme - - -
aynen öyle olan acuna olacak rekabette arada kalacak
daha önce de denemişti takas 2.kez denemişse yan i bu kiş itakassa ban süresi uzar
Ben şuandaki rakora ve 10 yıllık rekoru kastedmiştim
Ama 2012 ve 2013 ün en yüksek reytingli dizisi hala
yemesin aga ya :=)
Takas sensin acik ve net... Daha ilk mesajinda direk siralama yapmissin.. Takas niye fake uyelik aciyosun?
daha sezon bitmeden rekoru nasıl kırdıu ki
Vadi strateji yaptı. Acun Vadi'nin reklamlarından reyting toplayacaktı. Acun'un planını elinde patlattı. Bu mu korkaklık. Bu mu dalga geçilecek şey. Sonra neden ceza. Vadi'yle dalga geçmek bitecek. Önünde sonunda bitecek.merak etme yakup yerden yyere vurmamış vadi strateji yapmış aklınca 21:15-22.:41 arası reklam vermemiş bunu yazmış ceza almış bunu neresinden kışkırır insan
daha önce de denemişti takas 2.kez denemişse yan i bu kiş itakassa ban süresi uzar
Düzgün mesaja ceza verilmiyo zaten. Hiç bi zamanda verilmedi. Bir kişyle bir dizile Dalga geçilen mesajlar cezalıktır. Artık böyle. Eskisi gibi Vadi'yi yerden yere vurma devri kapandı.
belli olmaz daha bunu eylül dönemi var ayrıca rekor gs maçında dye biliyorum2012 iyi kırdık 2013 e de rekorla başladık daha inmeyiz evellah sezon sonuna kadar
Daha intikam başlamadan öncede söyledim bizim cemaat sağlam biyere ayrılmaz diye
rakip olmayınca kırdığınız 6 yıllık rekor var rakiple birlikte toz olup gitmiş rekorlar dekorlar )
arkanda beren varsa foruma girmezsi ki nasıl ceza alıcan azıcık mantık diyorumbirde ben )
benim arkamda beren var
arksında polat olanlar arkayı kollasın )
belli olmaz daha bunu eylül dönemi var ayrıca rekor gs maçında dye biliyorum