10 Ocak 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Sen oyunculuktan bahsetme nolur :F:F Köşe yzarlari bile Tuba'nın oynayamadiğini söyluyor :F:F Zaten o yazıyı görmüşssün :)

keske yazdiklarimi anlayaydin:))) evet tubanin oyunculugunda sorun var ama bunun nedeni tuba degil ki senaryo ve yonetmen hatasi 20 dakikanin basinda yonetmen degismli yoksa dizi batar dedim. ikinci bolumde senaristler mutlaka degismeli oyunculari harciyorlar diyorum dizi baslamadan buldugum hatada yonetmenin yetersiz oldugunu ispatladim bunlar bu diziyi nasil cekecek dedidim. tek tuba oynayamasaa eyvallahta dizideki butun emaktar oyuncular dokuluyor , o dizide sorun belli bu dizideki sorunlari da dizi baskamadan once saydim bunun yanina dizinin sıkıcı olmasi eklendi

sen ezel izledin mi o nasıl alt ediyosa yağmur da eder ayrıca vadiyi eleştirirken fiziksel dsahnleri eleştiriyoruz intikamd a 50 lkkere vrurulup da ölmeyen adamalr yok
kızın kızdan daha güçlü olan babasını bitirebilecek kadar güçlü insanların bu kızın kim olduğunu anlamamaları üstelik planlarını çözemeyip yalnız bir kızı alt edilmeleri ...bir adamın bilmem kaç kez vurulup ölmemesinden daha saçma...allahın kaderidir bazı şeyler...gerçektede böyledir...allah istemezse kimse öldüremez seni..herşeyi anladımda bu kung fu mung fu ne ayak....:A

Valla onu bunu bilmem vadi yaptığı taktik ile benide şaşırttı yoksa bu kadar iyi reyting alamıycaktı üstelik acun bile vardı bu hafta :)

abbovv konudan ilk cezayı yakup yedi bence tartışmayı bırakıp helallik almaya başlayın b konudan 100 pointten fazla cezalık mesaj vardır :(
neyse yarın resmi sonuçlarda nolucak görücez umarım sbt akşamdan sabaha kendi ile çelişecek sonuç hazırlayıp da hem kendini hem de takipçilerini rezil etmez :)

Vadi gene son sözü söyledi. "İntikam Mintikam Acun Macun tanımam hepsini geçerim. Perşembe'nin kralı benim ulan!!!" dedi.

aradaki 1.5 saatlik kısımdan bahsedi,yorum :D

Bende o aradaki 1 ,30 saati açıklim ÇÜNKÜ KVP'NİN BU BÖLÜMÜ BİRAZ UZUNDU YANİ 1 SAAT 45 DKKA NORMALDE VADİ 1 30 SAAT YAYINLANIYO VEDE BUNUN İÇİN ADAMLAR ARALARA REKLAM KOYMAYIP BLOK YAYINLADI DEMEKKİ NEYMİŞ VADİ REKLAMLIYMIŞ 😀d😀d

abbovv konudan ilk cezayı yakup yedi bence tartışmayı bırakıp helallik almaya başlayın b konudan 100 pointten fazla cezalık mesaj vardır :(
neyse yarın resmi sonuçlarda nolucak görücez umarım sbt akşamdan sabaha kendi ile çelişecek sonuç hazırlayıp da hem kendini hem de takipçilerini rezil etmez :)

seni atlara havale ediyorum emre banlanırsan arkana birde teneke bağla taaa kolat kalandar primistana kadar yolun var :)))

ben hiç pis mesaj yazmadım çok cücük pardon çok düzeyli mesajlarım var bana ceza gelmez sen totoşu kurtarmaya bak :))

bende yedim ya cok katı olmus kurallar korkudan dedim ona bile ceza yiyorum ooooo olmas ki böle :S:S
daha ceza yazmayın pls :=)

İntikam bitti vadi bitti acun devam ediyor.Sonuç nedir şimdi biri özet geçebilir mi?

birinci kurtlar 14-15 reyting
ikinci acun 9,5 reyting
ucuncu 7reytingle beren totalde durum bu....

ab de kurtlar birinci 11-12 9reeytingle beren ikinci yada ucuncu, acun da 9 eeytingle ucuncu yada ikinci ab

Son düzenleme:
kızın kızdan daha güçlü olan babasını bitirebilecek kadar güçlü insanların bu kızın kim olduğunu anlamamaları üstelik planlarını çözemeyip yalnız bir kızı alt edilmeleri ...bir adamın bilmem kaç kez vurulup ölmemesinden daha saçma...allahın kaderidir bazı şeyler...gerçektede böyledir...allah istemezse kimse öldüremez seni..herşeyi anladımda bu kung fu mung fu ne ayak....:A
vay işte bir kiş idaha yakalndı intikamın senaryosunu bilmeden yorumlar gelmeye devam ediyor oı küçük kız yağmur değil şu anlık her şeyi kılıfına uydurdular merak etme yağmur ezel ya da poalt gibi yüz değiştirmiyor :)