2 haftaya kadar yarışta acunla polat kalır tns de böyle çıkarsa eğer..göstergeler bunu gösteriyor....[sm=s17.gif]
2 haftaya kadar yarışta acunla polat kalır tns de böyle çıkarsa eğer..göstergeler bunu gösteriyor....[sm=s17.gif]
İntikam geçen haftaya göre feci düsmüs halbuki kanal d bu diziye ne umutlar bağlamıstı.Bn bu dizigi cok sevdim.20:30 - 20:45 ortalama <s style="text-decoration: initial; color: rgb(102, 193, 193);">#</s>sbt <s style="text-decoration: initial; color: rgb(102, 193, 193);">#</s>reyting 'leri; 1) STAR: 7.97 , 2) ATV: 6.68 , 3) KANALD: 6.64 , 4) FOX: 2.52 , 5) TRT1: 2.36
İntikam geçen haftaya göre feci düsmüs halbuki kanal d bu diziye ne umutlar bağlamıstı.Bn bu dizigi cok sevdim.
İntikam geçen haftaya göre feci düsmüs halbuki kanal d bu diziye ne umutlar bağlamıstı.Bn bu dizigi cok sevdim.
nereye gidiyon ..daha karpuz kescedik....:surprise:Ben kaçaaaaaaaaarrr bye
vadi yeni bölüm jenerik oynadı ..sonra reklam her zaman ki gibi...bu 15 de vadi özet finaliyle zirveyi alır....[sm=s17.gif]
al bendende o kadar hiç etkliyeciliğide yok agır felan bari etkileyici bişeyler olsa :Sintikamla ile ilgili yorumların geçen haftanın aynısı okadar agır ki dizi anlatamam sıkıntıdan patlayacam yemek yapıp gelsem kaçırmam diziyi o kadar yani ))) berenden hala bir oyunculuk göremiyoruz )))) ben acuna geçiyorum ama acaununda 21:45 dışındaki yarışmacıları fos )))