10 Ocak 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
2 haftaya kadar yarışta acunla polat kalır tns de böyle çıkarsa eğer..göstergeler bunu gösteriyor....[sm=s17.gif]

vadi yeni bölüm jenerik oynadı ..sonra reklam her zaman ki gibi...bu 15 de vadi özet finaliyle zirveyi alır....[sm=s17.gif]

Geçen hafta İntikam 3. anlıkta 8,93 almıştı. Bayağı düşürdü Acun harbiden. Acaba Acun mu düşürdü. Acum düşürdüyse Vadi neden o kdr düşmedi?

intikamla ile ilgili yorumların geçen haftanın aynısı okadar agır ki dizi anlatamam sıkıntıdan patlayacam yemek yapıp gelsem kaçırmam diziyi o kadar yani :)))) berenden hala bir oyunculuk göremiyoruz :))))) ben acuna geçiyorum ama acaununda 21:45 dışındaki yarışmacıları fos :))))

intikamla ile ilgili yorumların geçen haftanın aynısı okadar agır ki dizi anlatamam sıkıntıdan patlayacam yemek yapıp gelsem kaçırmam diziyi o kadar yani :)))) berenden hala bir oyunculuk göremiyoruz :))))) ben acuna geçiyorum ama acaununda 21:45 dışındaki yarışmacıları fos :))))
al bendende o kadar hiç etkliyeciliğide yok agır felan bari etkileyici bişeyler olsa :S

intikamda oyunculuk-hareket görmeyen insanalr ü bu ülkede y.dökümünün nasıl zirvede yer aldığını anlayamayn insanlarm olsa gerekhe yanılıyorlar :)