8 Ocak 2013 Salı Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence İlker çok haklı ve doğru bir tespit yapmış aynı durum geçen hafta ÖBGZK başına geldi dizi özetsiz ve az reklamla başladı erken bitti bittikten sonra yeniden başa sardı ve TOTAL'de birinciliğini kaptırdı.Zaten sabit izleyicisi olan bir dizinin özetsiz girmesi çok saçma bu özetsiz girişler sadece rakip işlere yarıyor
Cuma konusuna katılıyorum cuma olsaydı çok daha rahat bir gün olurdu ve oranlar çok daha yüksek gelebilirdi
Ama salı gibi zorlu bir günde yeni başlayan bir dizi için ikinci haftasında AB'de az bir farkla birinciliğini kaybetti diye felaket senaryolarıda yazmanın hiçbir alemi yok

Haftaya İşler Güçler başlıyor. İşler Güçler'in saati 22.15

Haliyle 20 Dakika yine kısa özetli başlar bence...

Haftaya İşler Güçler başlıyor. İşler Güçler'in saati 22.15

Haliyle 20 Dakika yine kısa özetli başlar bence...

İşler Güçler 22.45'de olacakmış işler güçler fanları öyle yazmış yani haftaya daha uzun özet verecektir demektir 20 dakika daha uzun özet ve daha fazla reklam

oooo... sonuçlar harika benim için üzülme bu hafta bölüm haikaydı ve totalde gücünü göstererek 8.69 reyting alarak herkeze başarısını gösterdi , öbgzk bu hafta total 8.29 ab 8.13 reyting alarak yükseliş yaşamış ama total zirveyi alamamış , 20 dakikada total 5.10 ab 6.81 reytingle başarılı bir performans sergilemiş

ayrıca bazı arkadaşlar eşit şartlarda yarış tan sonra öbgzk 1. olur diyolarda ama yine bahane bahane yok 50 dk. reklam vermiş yok biü 40dk. , yok biü reklamsız mış ben bunlara yuhtan başka bişey demiyorum , ama neyse ne zaten gerçek sonuçlar ortada BİÜ daha fazla izleniyo :)

Tebrikler zirvedeki dizilere.20 Dakika için yorumlarım tuttu çok fazla bir şey beklemiyordum zaten diziden ki öyle de görünüyor.

Eğer bunu bana söylediysen o konuyu hiç görmemiştim bile ama dün salı reytingleri sayfasına aynı yorumumu yapmıştım :)
İlker Aksum'da aynı şeyi söylemiş zaten STAR önümüzdeki hafta bu hatasından dönecektir

İLKER AKSUM TWİTLEMİŞ
Çok güzel iş deniyor ama 2 ye 4 oluyoruz bu nasıl iş anlamıyorum aslında biliyorum neden olduğunu biz 95 dakika rakipler 115 sebep bu adalet
Süre kardeşim süre aynı süreler yayınlanalimda ondan sonra bakalım adaleeeet

ılker rakiplerine kafa takacagına biraz da reklamlarla kafayı bozsaymis rakipler reklamlı onlar reklamsız birde obzg 20 dakikadan sadece 20 dakika fazla ozet vermiş. ozete fazla takmamak lazım :))))

bu arada star iyi ki bu diziyi cumaya almamış. güzelim diziyide batırabılırmıs :))))

bu dizi asla diğer dizilerden üstün mustun değil sadece cekim kalitesi iyi amerikan filmi kıvamında okadar senaryo dökülüyor.

tubişin banyoları ilkerin üstün performansı bir yere kadasr senaryo halaktan kopuksa 2. bölümden düşüş başlar sözlük dizisi olma yoluna girilir
öbgz oranlarını baya artırmış
biü beklediğim gibi1 olmuş :D
la yüzde 95 tutturuyom mu desem :d

[TABLE="class: cms_table, width: 100%"]
[TR]
[TD="align: center"]1[/TD]
[TD="align: center"]BENIM ICIN UZULME[/TD]
[TD="align: center"]ATV[/TD]
[TD="align: center"]08.01.2013[/TD]
[TD="align: center"]20:39:22[/TD]
[TD="align: center"]23:17:20[/TD]
[TD="align: center"]8,69[/TD]
[TD="align: center"]19,78[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TABLE="class: cms_table, width: 100%"]
[TR]
[TD="align: center"]34[/TD]
[TD="align: center"]IKI DUNYA ARASINDA[/TD]
[TD="align: center"]SAMANYOLU TV[/TD]
[TD="align: center"]08.01.2013[/TD]
[TD="align: center"]18:44:57[/TD]
[TD="align: center"]19:48:32[/TD]
[TD="align: center"]2,19[/TD]
[TD="align: center"]5,65[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

İkiside Süper :) 20 Dakikaya nolmuş öle :d

Sizin yorumlarınızı okuyanda 20 Dakika'nın 20. filan olduğunu düşünür dizi sadece az bir farkla AB'de birinciliğini kaybetmiş bunun nedenleride gün gibi ortada tabi görmek isteyenlere :)
Haftaya rakipleri gibi uzun özetli ve reklamlı giderse Ab'de yeniden zirveyi alır totaldede yükselir

ne alakası var 20 dakika tekrar bölümü 3 reytingi geçmis öbgz 20 dakika bittikten sonra 1 saat yayın yapmis ...

haftaya kreys haftaya :)

- - - Ekleme - - -

dün yazdıgım gibi sonuçlar geldi 20 dakikanın ezelin senaristlerince yazıldığına inamıyorum demiştim bu kadar kötü beklemiyordum diziyi dedim ab de öbzg birinci olabilirde demiştim. zaten totalde birnci belli :)))))

dün yazdıgım gibi 20 dakikada çok aşırı zorlama sahnelerle mantıksızlıklar diz boyu dizinin inadırıcılıgına zarar veriyor budurum demiştim( biri reytinge göre konuşuyorsun demesin yakup herşeye şahit :)))) ) anca buraya kadar yükselir demiştim ab de dizi amerikan yaşam sitili sundugu için biraz izlenebilir ama zamala ab halkıda bu dizi bırakır demiştim. senarsitlerin uçurum ve suskunlardaki düşüşleri bu dizilyle tap noktaya ulaştı

yine sonuca göre yorum gelmiş beyazsoydan!

dün demiştim diyeceksin dün her ihtimale karşı zaten bişey diyorsun iki ucu açık yorumların bir ucu mutlaka tutturur :))

totalde birinci belli derken neye güvendin 0.30 luk oranamı o oran açık bir oran değil... biü yü ne kadar izlesemde severek,, bence öbgz ile yarışacak kalitede değil ..

amerikan yaşam stilini 20 dakika senaristlerini eleştirmeden önce karşısındaki rakiplere bakacaksın biri öbgz son üç yılın şampiyonu diğeri mahsunun son ve en iddialı dizim dediği dizi yani öbgz ye karşı ab de tbiü ye karşı totalde savaşacak 20 dakikanın aldığı oran başarılı

20 dakikadaki tek hata gün seçimi senaryoda hata yok :)

- - - Ekleme - - -

haftaya belli olur

haftaya ak koyun kara koyun belli olur iyi günler ..

olur olur ne hafta biter ne haftalar eminim bir gün öbgz ve biü yayınlanmasa 20 dakika birinci olur :))

- - - Ekleme - - -

20 Dakika gibi yeni diziler özetsiz yayınlanınca yükselmeliler aksine Mahoni.

Bu durumun alakası yok. Bence bu reytingleri korumya baksın. Daha fazla düşüş yaşamasın. Çünkü, genellikle bu tür diziler sosyal medyada sevilir en çok.

bencede yeni diziler özetsiz yayınlanınca düştü demek bahanelerdeki son nokta oysa yeni dizi özetsiz diğer dizilerden kurtulmuş vaziyette daha çok izlenmesi lazım

gel görki haftaya :)) çıkacak 20 dakika :)

- - - Ekleme - - -

5-10 tane gülücük koyarak kışkırtıcı mesajlar yazmayalım lütfen. :)

Geçen hafta daha da erken bitti. :) Ortada bir düşüş olduğu bariz bir şekilde gözüküyor fakat sebebi dizinin beğenilmemesi mi O Ses Türkiye etkisinin bu hafta olmaması mı bilemem ama büyük ihtimal dizinin beğenilmemesiyle ilgili. Geçen hafta diziyle ilgili yorumlar çok iç açıcı değildi sosyal platformlarda...

gülücük konusunda haklısın tek gülücük yeterli :))

ama düşüncende haklı değilsin 20 dakika kalitesiz değil gün seçimi yanlış salı rekabet çok yüksek ve öbgz var .. ne kadar düştü desenizde öbgz çaylak dizilere acımaz 3 yıldır ne dizileri ertitti haddi hesabı yok :))

- - - Ekleme - - -

Gecen haftaylaa ayni saatte bitti ve dusus yasadi.. Yani biz obgzk ve biu ile ayni sartlardaki yarisi tartismiyoruz gecen haftaki ayni saatle biten haliyle ki halini tartisiyoruz..

öbgz gibi diziler özetsiz yayınlanınca saat 21 de yayınlanmasını bekleyen sabit izleyicileri şok yaşar ve haliyle diziyi kaçırır .. yani geçen hafta öbgz nin özetsiz yayınlanması hataydı .. kendi satinde yayınlandığı müddetçe hep liderliği alır totalde 0.bilmem kaçla geçildiğine bakma totalide alır ..:)

Moderatörün son düzenlenenleri:
Biu cok reklamsiz gidiyo onun icin bisey bulunmasi lazim, hobi olarak mi dizi yapiyo bu mahsun , bi reklam koymuyo 😀d

biü reklamlı yayınlansa 7 reyting alır reklmsız 8 buçuk almış yani kılpayı aldığı birinciliği devreder öbgz ye ama daha çok para kazanır kanal izleyici için reklamsız yayın daha iyi varsın kanal kazanmasın :))

- - - Ekleme - - -

Seksenler ab'de en en en fazla 7 aliyodur..

5 ten fala hiçbişey alamaz :))

arkadaşlar nolur bilip bilmeden konuşmayın , reklam sürelerini hesapladım öbgzk 45dk. , biü 42dk. yani öbgzk sadece 3dk. fazla reklam vermiş bu bişey değil demek yani biü de 45dk. verse zirveden inmezdi bu çok küçük oran yani bilip bilmeden 50dk. yok biü 40dk. demeyin şimdi kendim tvarsivinden baktım lütfen yalanlara inanmayın

Son düzenleme:
haftaya belli olur satasmıyorum sen satısma zannediyorsun

ayrica esit sartlarda haftaya baslicakla ozaman bakalım kim birinci olacak kiskirtmiyorum kıskırtıcı bir mesaj varsa şikayet et

gülücük kullanmak yasak ben uyardımda sikayet te etmedim ...

İlker Aksum ‏<s style="text-decoration: initial; color: rgb(187, 187, 187);">@</s>ilker_aksum
Süre kardeşim süre aynı süreler yayınlanalimda ondan sonra bakalım

bu da ilker aksum attıgı twit .

ilker aksumun hesabı değildir o ilker aksumun o tarz ıvır zıvır mesajlarla uğraşacağını sanmam :))

ayrıca süreyi, kareyi, dereyi bahane etmeyin.. 20 dakikanın süresi 200 dakikada olsa salı alacağı reyting bu kadardır :)

ilker aksumun hesabı değildir o ilker aksumun o tarz ıvır zıvır mesajlarla uğraşacağını sanmam :))

ayrıca süreyi, kareyi, dereyi bahane etmeyin.. 20 dakikanın süresi 200 dakikada olsa salı alacağı reyting bu kadardır :)

Aynen :)

destere özellikle sana yazdım yukardaki yorumumu :)

Malesef 20 dakika dizisi için erkek oyuncu seçimi yanlış seyirciyi etkileyebilecek türde biri olması şarttı tubanın karşısında olacak :)

dizinin tek doğrusu erkek oyuncu seçimi :)

bayan oyuncuda hata var :)

- - - Ekleme - - -

destere özellikle sana yazdım yukardaki yorumumu :)

ben reklamsız demedim reklam hiç yayınlamasa 9 alır yayınlasa 7 den düşmez dedim bana demişsinde benim mesaja cevap değil yazdığın :))

dizinin tek doğrusu erkek oyuncu seçimi :)

bayan oyuncuda hata var :)

- - - Ekleme - - -

ben reklamsız demedim reklam hiç yayınlamasa 9 alır yayınlasa 7 den düşmez dedim bana demişsinde benim mesaja cevap değil yazdığın :))
reklamlı olsa 7 alır demişsin reklamsız 8.5 almış yazmışsın e demişin işte

Son düzenleme:
Evet tahmin ettiğim gerçekleşmiş Star Tv büyük bir taktik hatası yaptı dün akşam 20 Dakika yeni bölümüne erken girdi ve hemen ardından yeniden başa sardı dizinin takipçileri zaten saat 20.00'de ekran karşısında diziyi izledi dizi bittikten sonrada izleyiciler ÖBGZK ve BİÜ arasında seçim yaptı.Ve doğal olarak az bir farkla ÖBGZK AB gurubunda birinci olmuş.20 Dakika AB gurubuna hitap eden bir iş nasıl ki geçen hafta ÖBGZK özetsiz yayına girip Total'de birinciliği kaptırdıysa bu hafta aynı durum yanlış taktikle 20 Dakika'nın başına gelmiş haftaya dizi uzun özetle başlar rakipleri gibi bitiği 23.00'ü bulursa AB'de yeniden zirveyi ele geçirir :)
Total'dede yeniden ilk 3'e girer ama dediğim gibi bu dizi daha çok AB gurubuna hitap eden bir iş o yüzden Total'de ilk 5'de olması bile yeterli olacaktır

neyi tahmin ettin :))

geçen hafta meraktan izleyenler ve öbgz nin saat 21 de başlayacağını tahmin edenler 20 dakikayı çevirdi.. bu hafta işler rayına oturdu :)

üzülme dream ,20 dakika kaliteli bir dizi ama gün seçimi yanlış salı günü alacağı en yüksek oran bu salıya koyup diziyi atşe atanlar utansın :)

- - - Ekleme - - -

Ayrıca İlker onu yazarken fazla gaza gelmiş bence. :D Boşuna kasıp dırdır etmesinler.

Hata süre veya özet değil hata 20 Dakika'yı cuma yerine salıya koyan zihniyette.

20 Dakika'yı cumaya koymadıkları için her gün başlarını taşlara vuracaklar.

Müstehaktır hepsine. 😛

- - - Ekleme - - -

Hatta şimdiden söyleyeyim yakında 20 Dakika cumaya alınır, Star yine benim dediğime gelir. :D:D

ilker aksumun yazısı değil o ilker aksum öyle işlerle uğraşmaz :))

ama diğer dediklerine aynen katılıyorum dizinin günü yanlış başlamadan önce 100 defa yorum yaptık cuma olsun diye gittiler salıya attılar şimdide birincilik bekliyorlar :))

yakında birinci olamadı diye diziyi kaldırmaya kalkarlarsa tam rezillik olur gün seçiminde yaptıkları hatayı diziye yüklemesinler :)

artık reytinge göre konuşuyorsun diyemiyor destere :)))))))) şimdi yeni moda iki uclu yorumlarmis. peki dün 20 dakikayı öven bir yorumum nerde destere :)))))

dün mahonıye sabah yorumum ortada, diziyi izledikten sonraki yorumumda ortada hepsini ekledim ki garip yorumlar gelmesin diye :))))).. dream ab de birinci olacak dedıgınde obzg ab de birinci olabilir dedim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...