8 Ocak 2013 Salı Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

20 Dakika ilk bölümündeki gibi yayın yaptı. Ama ilk bölümde aldığı reytingi alamadı. Bu da dizinin düşüşünü gösterir.

bak hersey güzel ayni yayın yapti

fakat 10 dakika lik bir özet koydu bu diziye dez avantaj sagladi yeni bölüm olsa direk milelt izlicekti

beyazsoy gelince beyazsoy yorumlarina alıstık yükselise geçtigi zaman senaryo düzelti

düsüse gelince çakma ezel gibi kelimeler kullanıyor ..

fakat 10 dakika lik bir özet koydu bu diziye dez avantaj sagladi yeni bölüm olsa direk milelt izlicekti

beyazsoy gelince beyazsoy yorumlarina alıstık yükselise geçtigi zaman senaryo düzelti

dün sen totalde 8 abde 11 bekliyorum dediğinde sana kardeş bu dizi fazla amerikan vari bu dizi bu kadar yükselmez demedim şimdi bu dediklerimi nasıl unutuyorsun . dün anlıklarda sbt de eskiye göre daha iyidi 20 dakika

dün sen totalde 8 abde 11 bekliyorum dediğinde sana kardeş bu dizi fazla amerikan vari bu dizi bu kadar yükselmez demedim şimdi bu dediklerimi nasıl unutuyorsun . dün anlıklarda sbt de eskiye göre daha iyidi 20 dakika

@Mahoni 10 dakikalık özetle hiçbir dizi bu kadar seyirci kaybetmez. Unutma.

20 dk kötü gitmiş. Biü totalde çok başarılı oranlar almış. Öbgzk totalde 9 u da geçemez oldu, ab de ise toparlanıp tekrardan zirveye konmuş

20 dakika ab çok iyi gitmis haftaya

haftaya belli olur ak koyun kara koyun

Obgzk 52 dk reklam vermis
Biu 40 dk reklam vermis ve daha gec bitiyor.. 😀d

beyazsoy sürekli aynı yorumları tekrarlama

yükseldiginde senaryo düzeldi düstügünde her diziyi ezele bagliyorsun

20 dk kötü gitmiş. Biü totalde çok başarılı oranlar almış. Öbgzk totalde 9 u da geçemez oldu, ab de ise toparlanıp tekrardan zirveye konmuş

Karsisinda reklamsiz giden yapim var tabi gecemez 9'u yoksa reklamli gitse biu, obgzk 9'u rahat gecer....

- - - Ekleme - - -

işte daha dizi başlamdan dün bu saatler sabah 11 de
7 Ocak 2013 Pazartesi Reyting Sonuçları - Sayfa 20

😀d:d mahoni ne yapmis oyle :d

Yha 20 dakika düsmüs cookies reytinglerinde yükseldi ama totalde 7.11 abde ise 8.87 aldı

yakup böle msjlar gülücükler yasak artık

Mahoni bana takmissin, 20 dakika ab'de obgzk'nin gerisinde kaldi diye satasma, herkezi kiskirtan sensin..

- - - Ekleme - - -

3 OYLE BIR GECER ZAMAN KI (OZET) KANAL D 08.01.2013 19:59:16 20:29:30 5,9 16,06
4 KANAL D HABER KANAL D 08.01.2013 19:00:00 19:54:32 5,43 16,2
5 BUYUK RISK STAR TV 08.01.2013 19:23:26 19:58:49 5,33 15,38
6 BENIM ICIN UZULME ATV 08.01.2013 20:39:22 23:17:20 5,09 12,34

Benim icin uzulme ab'de yukselmis obgzk'nin ozetine yaklasiyo buyuk bi bAsari bu 😀d:d

- - - Ekleme - - -

yakup böle msjlar gülücükler yasak artık

Mahoni dun o ses ab'de 1. Oldu diye gulucugun kralini yapiyodun, daha dun ne yaptigini hatirla sonra konus.

20 Dakika düşmüş ya.Bence Star ya 1saat özet versin yada hiç özet vermesin.hiç reklam vermedi dün akşam bence bu oranlar reklam vermeyen diziye az.eğer böyle giderse gün değişikliğine gidebilir.dila hanımla mesela

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...