8 Ocak 2013 Salı Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biü öbgzk reklama girince zirveyi almış 20 dakikada iyi ekip 1de güzel gidiyor

ÖBGZ düşmüş reklama girdiği için.BİÜ iyi gidiyor.20 Dakika 5 reytingi hala geçemedi anlıklarda.

kıskırtıcı mesaj mı ?? hahaha sen kıskırtıcı mesaj gormemısın oyle bır elestırırım ki :)
herkes begenmek zorunda mı ilk 2 sezon iyi bir diziydi sonra izlesen ne olur izlemesen :=)
Aslında 2.sezonda cıvıtmalar başlamiş bile...Twitter'da 2.sezondayken OBGZ hakkında cok eleştiri vardi:)

20 dakika pek iyi gitmiyor senaryo çok zorlama var bu dizi çok fazla yukarı çıkamıyacak gibi

20 dakikada aşırı bir inandırıcılık sorunu var aşırı zorluyorlar herşeyi

bi kanalları gezeyim dedim...20 dakka sonra 20 dakkaya döndüm...aliyi ben yokken 20 dakkada haşamat etmişler....dayak yemek için benim gitmemi beklemiş herhalde....meleğin cezaevide baya bi konforlu...telefonlar falan ne ayak...:hihi:

20 dakika ab de de düşer bu hafta o kadar reklam yaptılar bide mahoni nerde :d

- - - Ekleme - - -

Aslında 2.sezonda cıvıtmalar başlamiş bile...Twitter'da 2.sezondayken OBGZ hakkında cok eleştiri vardi:)

ali kaptan ölünce bitmesi gerekti orda bitirseler tam tadında kalırdı :=)
bütün olaylar bunların başında yeter bu kadar dram :=)

ARKADASLAR BEN HEP BURDAYIM seksenlerin 13 reyting aldıgı bir şirkete göre yorum yapiyorsunuz RESMİ REYTİNGLERİ bekleyin

bu 20 dakkayı izleyenlerin 10 da 8 i zaten tubayı görmek için izliyor....tuba da müsamere de oynar gibi oynuyor...inandırıcılık hiç yok bu dizide...:utan2:

ilker aksum harika bir oyuncu ....keşke sürekli komedi yapsada kendine işkence yapmasa....:hihi:

BİÜ son 30dakikası şöyledir;

20 dk'lık bi bölüm verir sonra 15 dklık blok reklam verir
sonra 10 dk yine yayınlanır yine 15 dk blok reklam verir
son 1'dakikalık kısmı içinde 15 dk veir...Geçen hafta böyleydi...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...