3 Ocak 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sen de mesajı anlamadan yazma arkadaş vaide süper msenaryo var diyor süreki tekara dedim ben polat ve adamalrı iyi konseyler kötü polat kazanır deim neresinden bakıyon mesajalra
Vallah hiç bir şey anlamadim. Harifleri yiyormusun sen Emre? Yiyeçek bir şey yokmu evde?

yeter ben kaçar berenle sizi baş başa bırakıyorum siz hala berenin fazla izlediğini sanarak yorum yapmanızla baş başa bırakıyorum

sen anlamıyorsan ben ne yapayım :))))))))))))
bol gülücüklü sonuyla biten cümleler kafa bulmadır bak bunun sonuna gülücük koymadım :))))))))

inşallah bu cümleyi dogru anlamışsındır

kendi çapında kurduğun cümleler emin olki seni yerin dibine sokuyor :)

Vallah hiç bir şey anlamadim. Harifleri yiyormusun sen Emre? Yiyeçek bir şey yokmu evde?

işine gelince anlama dur bir daha yazayım:yasi dedi vadide senaryo süper bend edim vadide senaryo hep ynı polat ve adamalrı iyi konseyler kötü sonunda hep polat kazanır kapiş???

Beyazsoy beren gerçektende çok izleniyor bu reytinglerden sonra artık bende tamamen gördüm :)

beyazsoy nerde kaçtımı daha demin burdaydı :)

baktı ki beren gümbür gümbür geliyor çakır ın mezarına ziyarete gitti poolatla bu iş yürümüyor acil hortşlayacaksın yoksa raconn keserim demeye gitmiş karacaahmetten başlamış mezarları aramaya

Beyazsoyda takasın söylediği gazel gibi sözlerin uçan haline aşık olmuş gibi bir hava içerisinde sonumuz ne olacak :D :)

işine gelince anlama dur bir daha yazayım:yasi dedi vadide senaryo süper bend edim vadide senaryo hep ynı polat ve adamalrı iyi konseyler kötü sonunda hep polat kazanır kapiş???

Aman leoyla fazla konuşma sonra durmadan onu düşündüğünü felan sanar töbe töbe :d :d

- - - Ekleme - - -

baktı ki beren gümbür gümbür geliyor çakır ın mezarına ziyarete gitti poolatla bu iş yürümüyor acil hortşlayacaksın yoksa raconn keserim demeye gitmiş karacaahmetten başlamış mezarları aramaya

:d :d :d :d

EE bende sana yanliş duşunoyrsun diye cevap verdim. Her konseyin ayri amaçi var. Bir birine benzemezler. Nereye Polat kazaniyor ya adamin tum sevdikleri mezarda bir tek kizi kalmiş. Ben sana harifleri yememeyi oyretdim ya helal olsun bana.:hihi:

tüm sevidkleri 10.hayati tehlikeye mezarda bir zahmet girsinler de mezarta tabutçular kazansın biraz
konseylerin amacı ne ülkeyi yönetmek aynı kapıya çıkar hepsi

Emre öyle söyleme yemin ediyorum süleyman çakırı getirseler şuan dizi 20 reytingden aşşağı düşmez Çakırın bi raconu vardı gerçektende mafyaydı izleniyordu sonuçta :)

tüm sevidkleri 10.hayati tehlikeye mezarda bir zahmet girsinler de mezarta tabutçular kazansın biraz
konseylerin amacı ne ülkeyi yönetmek aynı kapıya çıkar hepsi
Hiç bir konseyin flan amaçi ulkeyi yonetmek diyil hepsi kukla gibi oynatiliyor Panada zaten bunu gostermeye çalişiyor. Başka şey bulamadinmu uğraşaçak?

Emre öyle söyleme yemin ediyorum süleyman çakırı getirseler şuan dizi 20 reytingden aşşağı düşmez Çakırın bi raconu vardı gerçektende mafyaydı izleniyordu sonuçta :)
yok artık o da zor plat çok öne çıktı
oktay kay. öyle serttürk erkeği rollerini çok oynadı dizden sonra başka dizlerde insanalrı sıkar artık zaten tüm öyle olan dizleri kaltı yayından
ama gene de etki eder

Oha konu 108 sayfa olmuş. :D

Uzatmanın alemi yok totalde kurtlar vadisi pusu ab az bir farkla intikam birinci oldu haftaya özetli karşıcaklarında Vadi abyide alır gibime geliyor bekleyip görelim. :D

Hiç bir konseyin flan amaçi ulkeyi yonetmek diyil hepsi kukla gibi oynatiliyor Panada zaten bunu gostermeye çalişiyor. Başka şey bulamadinmu uğraşaçak?

kendileri yöneteckerl ülkeyi ki arkalarındaki güç de yönetsin bunu da ben mi öğreticem kça yıllık vadicisin ayıp :d

West tarihi bir gün bu gün ve takas arkadaşınız yok burda birde cuma gel demişti işte sizin grup böyle malesef :)

kendileri yöneteckerl ülkeyi ki arkalarındaki güç de yönetsin bunu da ben mi öğreticem kça yıllık vadicisin ayıp :d
Arkalarindaki guçunde amaçi ulkeyi yonetmek diğil ya zaten bu yuzden Vadiyi sevmiyorsun doğru durust anlamadiğin için. Anlasan zaten şaşarim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...