3 Ocak 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
totalde 0.5 düşmüş ab de 11 lere geri geldi nasıl zararı yok lafı my ye getirip kaçmaya kalkma :D
Son 2 haftadir VADİ Totalde 16 aliyor farkindamisin? Hele bir hafta araya rağmen. 13den 15e 15den 16 zipladi aralik-ocak arasinda. ABde ise 9 bile aldi bu sezon yani etkilemedi bizi.

dün yazdım intikam ilk bölümler yüksek çıkcak diye emre hatırlar hemen bulur bu mesajı :)))) uyarlama dizileri hep yüksek çıkar özelikle ab de bakınız umutsuz ev kadınlarına bakınız küçük sırlar. ilk zamanlar intikamın yüksek gideceğini yazdım bu rakamlar benim için süpriz değil yani.. ama totalde berenin geçemiyeceğinn dükü analizimde yazdım ha totalde geçerse ozaman bana süprizdir...

birde beren hayranısınız emreyle birlikte sabahtan beri berenin reytinglerini yanlış söyleyip duruyorsunuz düzeltmekten sıkıldım. fatmagülün zaman zaman totali daha fazla çıktıgı vakidir. her dizisi absi yüksek değil aşka sürgünü demeye gerek görmüyorum absi onunda düşük
fgsn 10larla başlamış intikam 9 la ne var bunda :D
uyarlam diz değil kopya dien sendin ötekişlerle farkı var intikamın birebir gidecek düşme söz konusu dahi olmaz yani

- - - Ekleme - - -

Son 2 haftadir VADİ Totalde 16 aliyor farkindamisin? Hele bir hafta araya rağmen. 13den 15e 15den 16 zipladi aralik-ocak arasinda. ABde ise 9 bile aldi bu sezon yani etkilemedi bizi.

totalde son zamanalrı ab de ilk zamanalrı örnek vererek çelişki rekoru kırdın :d

yavaş olun birader tehdit neden edeyim seni samimi bir şekilde kardeşlik içinde seviyeli bir şekilde sohbet ediyoruz :)

En azi 4 kere tebrik etdim ama Destereden başka Vadiyi hiç kimse tebrik etmedi.

ben öyleyimdir övünmek gibi olmasın acayip kibarımdır hak edene hakkını teslim ederim :))

leo keşke sende intikamı tebrik etsen kem küm etmeden dolaysız ve saf içten bir şşekilde lafı çarpıtmadan :))

ben öyleyimdir övünmek gibi olmasın acayip kibarımdır hak edene hakkını teslim ederim :))

leo keşke sende intikamı tebrik etsen kem küm etmeden dolaysız ve saf içten bir şşekilde lafı çarpıtmadan :))
İntikam ilk bolumuyle ekrandaki 10ça dizinin alamadiği reytingleri aldi. Tebrikler. Başarilarin devami gelsin.

fgsn 10larla başlamış intikam 9 la ne var bunda :D
uyarlam diz değil kopya dien sendin ötekişlerle farkı var intikamın birebir gidecek düşme söz konusu dahi olmaz yani

- - - Ekleme - - -

totalde son zamanalrı ab de ilk zamanalrı örnek vererek çelişki rekoru kırdın :d

ne çelişki ya a destere hep absi yüksek diyor bende hep yüksek değildi diye örnek veriyorum.. ortda çelişki var ama bu senin kafanda :)))) tam kopya değil bazı yerler değiştirilmiş ama yine kopya dizi sayılır zaten küçük sırlarda uyarlama sayılmaz. sonuç yabancı dizilerin türkiye versiyonlarını kastdediyorum

Destere demek biz demek :d
Allah korusun desterenin kafasına vur destere gibi donunu düşürüp kahraman olmaktansa donumla mutlu mesut yaşarım daha iyi :d

- - - Ekleme - - -

ne çelişki ya a destere hep absi yüksek diyor bende hep yüksek değildi diye örnek veriyorum.. ortda çelişki var ama bu senin kafanda :)))) tam kopya değil bazı yerler değiştirilmiş ama yine kopya dizi sayılır zaten küçük sırlarda uyarlama sayılmaz. sonuç yabancı dizilerin türkiye versiyonlarını kastdediyorum
o lafı leo runle ye dedim vben totalde en yüğkseğini ab de en düğşüğünü baz alıp vadinin dünkü reytingini değerlendirmiş fail olmaktan bıkmadın mı sen :D

varya bu günden sonra ne kadar ceza alsam bayram gibi gelir yok böyle bir gün tarihe geçer forumda bu gün :)

abboo v vadi etkisi üzerine inytüikam tokatı tehditler başladı :d
intikamı eleştiren beyazsoy gibi fail olur diyerekten tehditimi edeyim ben de

intikamı ben değil tüm revenge izleyenler yapıyor. arka sokaklar bir nömara kben muhtemide öbzgyide eleştirdim onlarda bir numaraydı. huzur sokagını eleştirdim bir numaraydı yalan dünyayı eleştirdim bir numaraydı ben reytinge göre konuşmuyorum bazıları gibi :))))

xemrexx arkadaş beni takas ile karıştırıyor galiba 1 dereceden sözlerle çıkmam ben rakibin karşısına

intikamı ben değil tüm revenge izleyenler yapıyor. arka sokaklar bir nömara kben muhtemide öbzgyide eleştirdim onlarda bir numaraydı. huzur sokagını eleştirdim bir numaraydı yalan dünyayı eleştirdim bir numaraydı ben reytinge göre konuşmuyorum bazıları gibi :))))

reytinge göre konuşsam alemin kralını değil acunu izlerim :d neyse orjinal ile kıtyaslama saflığına düşmüyorum ben biri 90 dakika biri 40 dakika bu farka rağmen karşılaştıranalr nörolağa gitsin beyin hücreleri yanmış olabilir :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...