3 Ocak 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yasin ne 18 i ya takasın ettiği tahmin 19 20 kayıtlarda yazıyor git araştır bak olanıda 18 diye diyorsunuz ya artık yani :)

iyide sabahdan beri kurtlar vadisi vardı aymı ekip deyip duruyordun :))) sen son ne olur, onu de ben ona göre yorum yapayım :)))

en son film ilk kez yayınlansa kş oranaları iyi aldı diyebilridik 3.kez yayınlandığından kş boşluktan almış diyebilrizi :D

Yasin ne 18 i ya takasın ettiği tahmin 19 20 kayıtlarda yazıyor git araştır bak olanıda 18 diye diyorsunuz ya artık yani :)
Takas oyle bir şey soylemedi Sadeçe Vadi 16 alinça giderek 20 ye kadar yuksele bilir diye tahmin etdi. Galiba sen şu Takasla iyiçe kafayi bozmuşsun.

Takas oyle bir şey soylemedi Sadeçe Vadi 16 alinça giderek 20 ye kadar yuksele bilir diye tahmin etdi. Galiba sen şu Takasla iyiçe kafayi bozmuşsun.

yok ocak ayı vadinin en heyecanlı ayı 20 alıcak berenin şansı yok dedi gayet net hatırlıyorum ben de :D

- - - Ekleme - - -

sonra bu yorumdan dönme ha :)))) ona göre :))

tamam :D sonunda tartışma bitti sen intikamdaki olmayan hatALarın konusunu aç :D

Yİnede takasi alt edemedİnİz takas
sÖyledİgİ tek Şey total grubu tÜm kİsİler

takas sÖzÜ bu tÜm kİsİelrde İntİkam geÇseydİ takas tebrİk ederdİ ama tÜm kİsİlerde vadİ geÇmİs yanİ takas hakli

Emre bunların hepsi dogmatik düşünce tarzına bağlı kalmış arkadaşlar malesef ne kadar anlatırsan anlat dogmatik yani ne söylersen söyle kendi söylediği her zaman geçerli olacak ben ne dersem o olacak malesef bu yüzden kaybediyorlar :)

yaw fatmagül 16 reyting alıyordu totalde neden bahsediyorsun.

sbt yine yüksek çıkardı ki ama bu kez fark o kadar değil.. :))

yaşlı teyzeler agb ye bagladıgı için totalde yüksek çıkıyordu beren şimdi gerçek reytinglerine döndü kayıp şehir geçen hafta reklamlı 7.5 almış. reklamszı bir yayının 9 alması normal..

ayrıca ab ile yorumumu dün yaptım dedim ki kumanda primetimde çalışanların elinde evin reyisinde dedim .. yani işten yorgun gelen kişi tv kumandasını ele geçiriyor. ee çalışan kadında( çalışan kadın ab halkı demek) eve gelince tv nin başına geçiyor. ondan dolayı kadın dizilerinin ab si yüksek çıkar dedim daha dün aç bak oku. zaten intikamın ve 20 dakiaknın ab dizisi oldugunu söylemeyen var mı bilmem..

senin bu bu savların güzel bir hayal ürünü ama domino gibi tek tek devrilince arkasına yeni taş koyuyorsun o düşene kadar ynisini hazırlıyorsun

berenin intikamı haricinde ilk bölüümde hemde tekrarda bu başarıyı yakalayan başka bir dizi varmı tns de

dün akılına gelirmiydi tns de ab de berenin vadiyi geçeceği gelmezdi ama her ihtimale karlı b planınıda hazırlamışsındır yeni bir yorum yapayım dağlara taşlara kuşlara çarpacak şekilde kendimi kurtarayım diyorsun ama nafile çaba

berenin tüm dizilerinin ab si yüksektir bunu bilmeyeyen yok zaten ama beren öyle bir sanatçıki totalide yüksek çıkar beklediğinin iki katı geldi eminim 5 gelse mutlu olacaktın 10 geldi :)

sbt yi hiç bahsetmiyorum zaten günlük kendi reytinglerine kendince ayar çeken bir şirket ..

tns de beren bu başlangıcı yaptıysa bir ay içinde senin o agb rakamlarını havaya uçuracak sen şimdi ilerde düşecek diye zaman kazana dur ama ilerde dahada fırlayacak yukarı tutunacak dalın kalmayacak

hayat umutla yaşanır yeni bir umudun olmaı için yeni bahanelerinin olması lazım senide alıyorum ve hak veriyorum ama içine düştüğün durumdan dolayı gerçekten üzüldüm ..

sezon sonu her iki grupta intikam perşembeelri açık ara önde bititir bunu vadiyi küçümsediğim için değil berenin kalitesini bildiğim için diyorum

ama bahane üretmekte serbestsin her aldığın yenilgi sana üzüntü versede bana mutluluk veriyor o açıdan yeni iddialarını bekliyorum :))

takas sÖzÜ bu tÜm kİsİelrde İntİkam geÇseydİ takas tebrİk ederdİ ama tÜm kİsİlerde vadİ geÇmİs yanİ takas hakli

tüm kişlerde de yanıldı özetini geçemiyordu en son 5 e kadar düşürdü :d

Emre bunların hepsi dogmatik düşünce tarzına bağlı kalmış arkadaşlar malesef ne kadar anlatırsan anlat dogmatik yani ne söylersen söyle kendi söylediği her zaman geçerli olacak ben ne dersem o olacak malesef bu yüzden kaybediyorlar :)

Buna bereni sevdirmek gerek o potansiyel var :)

Hayir yanlis biliyosun takas ozeti gecemez dedi , eger ozeti gecerse "helal olsun berene" diycekti.. Elimde delilller var :) o yuzden geldiginde berenin huzurunda yani bu sayfada lafini soyleyecek 😀d

öncelikle hoşgeldin dedim ya gün sizin gününüz sonuna kadar haklısınız.bahane aramaya gerek yok .bize düşen tebrik etmek

teşekürler china bizim galibiyetimizi değerli klan zorlu bir rakiple yarışıyor olmamız vadi gibi zor bir rakibi değilde sıradan bir diziyi geçsek zaten tebriğpide haketmezdik ama vadi gibi son 4 ay perşembe günlerinin rakipsiz dizisini geçtik yani derbiyi kazandığımız için mutluyuz küçük galibiyetler olsa lafı bile olmaz :))

Yılın yorum patlaması olacak bu konu herhalde takas gelince bu konunun vay haline laf yemekten nerelere gidecek acaba :D :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...