iyide sabahdan beri kurtlar vadisi vardı aymı ekip deyip duruyordun )) sen son ne olur, onu de ben ona göre yorum yapayım ))
yakup kardeş ab de 1. olmuşsun bunun üzerine ne konuşulur.yenilgiden sonrada tokalaşmayı biliriz.pişkinlik yapmanın anlamı yok
Takas oyle bir şey soylemedi Sadeçe Vadi 16 alinça giderek 20 ye kadar yuksele bilir diye tahmin etdi. Galiba sen şu Takasla iyiçe kafayi bozmuşsun.Yasin ne 18 i ya takasın ettiği tahmin 19 20 kayıtlarda yazıyor git araştır bak olanıda 18 diye diyorsunuz ya artık yani :)
Yakup destere için 7 d gözlük çıkar diyenlere T20 ve W 10 gözlüklerini çıkarmalarını tenbih ediyorum artık uçak bile bu kadar uçmamıştı hagayret
en son film ilk kez yayınlansa kş oranaları iyi aldı diyebilridik 3.kez yayınlandığından kş boşluktan almış diyebilrizi
Takas oyle bir şey soylemedi Sadeçe Vadi 16 alinça giderek 20 ye kadar yuksele bilir diye tahmin etdi. Galiba sen şu Takasla iyiçe kafayi bozmuşsun.
sonra bu yorumdan dönme ha ))) ona göre )
Destere Emre Yakup biraz haksız yorumlar yapın yahu yoruldum yorumlarınızı beğenmekten
yaw fatmagül 16 reyting alıyordu totalde neden bahsediyorsun.
sbt yine yüksek çıkardı ki ama bu kez fark o kadar değil.. )
yaşlı teyzeler agb ye bagladıgı için totalde yüksek çıkıyordu beren şimdi gerçek reytinglerine döndü kayıp şehir geçen hafta reklamlı 7.5 almış. reklamszı bir yayının 9 alması normal..
ayrıca ab ile yorumumu dün yaptım dedim ki kumanda primetimde çalışanların elinde evin reyisinde dedim .. yani işten yorgun gelen kişi tv kumandasını ele geçiriyor. ee çalışan kadında( çalışan kadın ab halkı demek) eve gelince tv nin başına geçiyor. ondan dolayı kadın dizilerinin ab si yüksek çıkar dedim daha dün aç bak oku. zaten intikamın ve 20 dakiaknın ab dizisi oldugunu söylemeyen var mı bilmem..
Yİnede takasi alt edemedİnİz takas
sÖyledİgİ tek Şey total grubu tÜm kİsİler
takas sÖzÜ bu tÜm kİsİelrde İntİkam geÇseydİ takas tebrİk ederdİ ama tÜm kİsİlerde vadİ geÇmİs yanİ takas hakli
Hayatım boyunca girmediğim kadar foruma girdim bugün
Emre bunların hepsi dogmatik düşünce tarzına bağlı kalmış arkadaşlar malesef ne kadar anlatırsan anlat dogmatik yani ne söylersen söyle kendi söylediği her zaman geçerli olacak ben ne dersem o olacak malesef bu yüzden kaybediyorlar
Yİnede takasi alt edemedİnİz takas
sÖyledİgİ tek Şey total grubu tÜm kİsİler
takas sÖzÜ bu tÜm kİsİelrde İntİkam geÇseydİ takas tebrİk ederdİ ama tÜm kİsİlerde vadİ geÇmİs yanİ takas hakli
öncelikle hoşgeldin dedim ya gün sizin gününüz sonuna kadar haklısınız.bahane aramaya gerek yok .bize düşen tebrik etmek