3 Ocak 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İyi reytinglerler başlayan bir çok dizi taniyorum ben sonradan duşen rezil olan en boyuk ornek bunlardan: Hayat Devam Ediyor, Suskunlar, Ezel. Birinçisi ilk bolumleriyle her iki grubdada birinçiliği alarak rakipleri geçmişdi ama bu çok uzun surmedi. İntikam ise sadeçe AB grubunda geçdi ama siz sevniyorsunuz tabi sevinin çunki bunnan fazlasina gormuyeçeksiniz. Yinede Tebrik ederim ama reytingleri duşeçeği kesin. Tum Turkiye bu diziyi bekliyordu ABde birinçi olmasi normal ama Berençiler bile diziyi beyenmemişler bunu twitterden binle anlamak mumkun.

kanal d-star rekabeti olunca starı yüksek gösteriyor tns

kanal d-atv oluncada kanal d!yi yüksek gösteriyor tns

Kenan Imirzalioğlu Deli Yurek, Aci Hayat gibi dizilerle reyting rekorlari kiriyordu ama Ezelde bu geçerli olmadi. Bunu anlatmak istedim.

İyi reytinglerler başlayan bir çok dizi taniyorum ben sonradan duşen rezil olan en boyuk ornek bunlardan: Hayat Devam Ediyor, Suskunlar, Ezel. Birinçisi ilk bolumleriyle her iki grubdada birinçiliği alarak rakipleri geçmişdi ama bu çok uzun surmedi. İntikam ise sadeçe AB grubunda geçdi ama siz sevniyorsunuz tabi sevinin çunki bunnan fazlasina gormuyeçeksiniz. Yinede Tebrik ederim ama reytingleri duşeçeği kesin. Tum Turkiye bu diziyi bekliyordu ABde birinçi olmasi normal ama Berençiler bile diziyi beyenmemişler bunu twitterden binle anlamak mumkun.

o dedikelrin agb ve sbt de kaldı tns de intikam var bu kadar yüksek başlayan :d

Biraz sakin ol aga intikam ab de birinciligi aldi tebrik et gec :)

Emre bunların hepsi dogmatik düşünce tarzına bağlı kalmış arkadaşlar malesef ne kadar anlatırsan anlat dogmatik yani ne söylersen söyle kendi söylediği her zaman geçerli olacak ben ne dersem o olacak malesef bu yüzden kaybediyorlar :)

Lawrence konusmana dikkat et...

Son düzenleme:
Arkadaşlar benim anlamadiğim sanki Vadinin reytingleri duşmuş gibi tavirlariniz ve sevinmeleriniz. Vadi zaten ABde bunnan fazla 11den 12 den fazla reyting almiyorduki. İntikam Vadiden çok M.Yuzyilin başina bela ABdeki payini her zaman ala bilir. Yani demek istediyim İntikamin başlamasi Vadiyi pek etkilememiş Vadi zaten Totalde artmiş ABde ise ayni reytinglerde kalmiş. Yani Berenin bize hiç bir zarari yokdur çunki Vadiyi izleyen Bereni izlemez. Bereni izleyen ise Vadiyi izlemez bu hep boyledir.

Arkadaşlar benim anlamadiğim sanki Vadinin reytingleri duşmuş gibi tavirlariniz ve sevinmeleriniz. Vadi zaten ABde bunnan fazla 11den 12 den fazla reyting almiyorduki. İntikam Vadiden çok M.Yuzyilin başina bela ABdeki payini her zaman ala bilir. Yani demek istediyim İntikamin başlamasi Vadiyi pek etkilememiş Vadi zaten Totalde artmiş ABde ise ayni reytinglerde kalmiş. Yani Berenin bize hiç bir zarari yokdur çunki Vadiyi izleyen Bereni izlemez. Bereni izleyen ise Vadiyi izlem bu hep boyledir.

Totalde artmış mı ? Ab de aynı reytinglerde mi kalmış ? Biri şuna reytingleri anlatsın :)

Arkadaşlar benim anlamadiğim sanki Vadinin reytingleri duşmuş gibi tavirlariniz ve sevinmeleriniz. Vadi zaten ABde bunnan fazla 11den 12 den fazla reyting almiyorduki. İntikam Vadiden çok M.Yuzyilin başina bela ABdeki payini her zaman ala bilir. Yani demek istediyim İntikamin başlamasi Vadiyi pek etkilememiş Vadi zaten Totalde artmiş ABde ise ayni reytinglerde kalmiş. Yani Berenin bize hiç bir zarari yokdur çunki Vadiyi izleyen Bereni izlemez. Bereni izleyen ise Vadiyi izlem bu hep boyledir.

totalde 0.5 düşmüş ab de 11 lere geri geldi nasıl zararı yok lafı my ye getirip kaçmaya kalkma :D

senin bu bu savların güzel bir hayal ürünü ama domino gibi tek tek devrilince arkasına yeni taş koyuyorsun o düşene kadar ynisini hazırlıyorsun

berenin intikamı haricinde ilk bölüümde hemde tekrarda bu başarıyı yakalayan başka bir dizi varmı tns de

dün akılına gelirmiydi tns de ab de berenin vadiyi geçeceği gelmezdi ama her ihtimale karlı b planınıda hazırlamışsındır yeni bir yorum yapayım dağlara taşlara kuşlara çarpacak şekilde kendimi kurtarayım diyorsun ama nafile çaba

berenin tüm dizilerinin ab si yüksektir bunu bilmeyeyen yok zaten ama beren öyle bir sanatçıki totalide yüksek çıkar beklediğinin iki katı geldi eminim 5 gelse mutlu olacaktın 10 geldi :)

sbt yi hiç bahsetmiyorum zaten günlük kendi reytinglerine kendince ayar çeken bir şirket ..

tns de beren bu başlangıcı yaptıysa bir ay içinde senin o agb rakamlarını havaya uçuracak sen şimdi ilerde düşecek diye zaman kazana dur ama ilerde dahada fırlayacak yukarı tutunacak dalın kalmayacak

hayat umutla yaşanır yeni bir umudun olmaı için yeni bahanelerinin olması lazım senide alıyorum ve hak veriyorum ama içine düştüğün durumdan dolayı gerçekten üzüldüm ..

sezon sonu her iki grupta intikam perşembeelri açık ara önde bititir bunu vadiyi küçümsediğim için değil berenin kalitesini bildiğim için diyorum

ama bahane üretmekte serbestsin her aldığın yenilgi sana üzüntü versede bana mutluluk veriyor o açıdan yeni iddialarını bekliyorum :))

dün yazdım intikam ilk bölümler yüksek çıkcak diye emre hatırlar hemen bulur bu mesajı :)))) uyarlama dizileri hep yüksek çıkar özelikle ab de bakınız umutsuz ev kadınlarına bakınız küçük sırlar. ilk zamanlar intikamın yüksek gideceğini yazdım bu rakamlar benim için süpriz değil yani.. ama totalde berenin geçemiyeceğinn dükü analizimde yazdım ha totalde geçerse ozaman bana süprizdir...

birde beren hayranısınız emreyle birlikte sabahtan beri berenin reytinglerini yanlış söyleyip duruyorsunuz düzeltmekten sıkıldım. fatmagülün zaman zaman totali daha fazla çıktıgı vakidir. her dizisi absi yüksek değil aşka sürgünü demeye gerek görmüyorum absi onunda düşük

Emre bunların hepsi dogmatik düşünce tarzına bağlı kalmış arkadaşlar malesef ne kadar anlatırsan anlat dogmatik yani ne söylersen söyle kendi söylediği her zaman geçerli olacak ben ne dersem o olacak malesef bu yüzden kaybediyorlar :)

Bunlarin hepsi derken kimi kast ediyorsun ?!

Ben emre değilim yasin hatları karıştırdı herhalde ohaa diyorum artık intikamın aldığı reyting fena yapmış :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...