3 Ocak 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İçlerinden biri bu güne kadar china arkadaşımız gibi tebrik etmedi açıkcası buda onun kişiliğini gösteriyor her 2 diziyide aldığı reytinglerden dolayı kutluyorum tarafsız bir şekilde benim burdaki hedefim belliydi zaten söylediğim her kelimenin % 100 lük doğru olacağı diye bir şey yok ama akıl var hoş önceki grafiklere göre hareket ediyoruzz mantıklı düşünen kaç reyting alacağını azda olsa bilebilir :)

ha işte :)))) ben diyorum salıyla perşembeyi böyle kıyaslama perşemebe hiç bir kadın dizisi yok salı kadın dizilerinden geçilmiyor. ayrıca 7.5 reyting miras bırakmış bir kayıp şehrin üstüne otutyorsun bunları hesaplamdan beren kendini gösterdi demek kadar dogru bilemem sanki kayıp şehirde yıldız var da o kadar reyting alıyor. kıvancın berensiz işlerinin reytingi ortada.. kenanın başlangıç reytingi ortada

kısacası kıyaslamalar pek dogru değil.. zaten zamanla herşey ortaya çıkar..

Tamam miras kalan bir reyting var zaten Kanal D ne koysa tutuyor Perşembe günü doğru ama hiç bu kadar yüksek reyting alanı oldu mu Kötü Yol yayınlandı Umutsuz Ev Kadınları yayınlandı Kayıp Şehir yayınlandı. Hiçbiri 10 reyting barajına yaklaşamadılar. Ama İntikam ilk bölümüyle daha geçti onları. Evet İntikam'ın boşluktan dolayı çok avantajlı bir şekilde başladığı doğru ama bu kadar yüksek oranlar alması başarıdır. Tekrarı bile Kayıp Şehir'den daha iyi reyting almış. Tekrarlar gösteriyor ki haftaya da yükselecek bu dizi. (Dün tutan dizilerin yükselişiyle ilgili tablolar koymuştum.) Başarısını kabullenmek gerek artık diye düşünüyorum...

Bir mesajda uyarlama olduğu için ilk bölümden yüksek aldı falan demişsin ama hiç alakası olduğunu düşünmüyorum. Revenge zaten Türkiye'de çok az bilinen bir dizi. Dün İntikam'ı izleyenlerin çoğu uyarlama olduğunun farkında bile değildir. Sadece sosyal medya gençliği bilinçli bu konuda

:))))))))))))

imam cemaaat olayında başka bir laf daha vardı şimdi tam hatırlamadım imam kaçırınca cemaat napıyordu felan filan neyse konumuza dönelim

intikam destanı muhteşemdi harbiden:)

tek kelimeyle harikaydi. Zaten reytinglerde de ilk bolumden bu kadar retg almasida kaniti :)

Ya şimdi konuyla alakası yok ama Uek hangi güne alınacak haberi olan varmı ?

abooooooovvvvvvvvvvvvvvvvv 9.23 ilk bölümden ab de zirve tekararı ab de vadinin özeti geçmiş abooooooooooovvvvv:d

abooov ya aboov tabi akşam diyordum ab de kesin geçer sen totoşunla oynarken ben doğru tahmin yürütüyordum ama inanmadın:) sanada kapak oldumu? intikam geçmiş işte yılın zaferi :))))))

abooov ya aboov tabi akşam diyordum ab de kesin geçer sen totoşunla oynarken ben doğru tahmin yürütüyordum ama inanmadın:) sanada kapak oldumu? intikam geçmiş işte yılın zaferi :))))))

ben kötü biş imi dedim ab de 10 dedim 1 reyting fazlaaamış senin totoşundan da 15 sesleri geliyrdu esas sen tutturamadın :d

Kanal D birkaç hafta bekletecek anlaşılan son yayın akışına bakacaktr Kayıp Şehir ve Yalan Dünya'nın durumuna... Öyle Bir Geçer Zaman Ki'nin durumuna...

Oyke bir gecer zaman kinin yeriyle oynamaz.. Bu hafta ozetsiz ve erken bitti diye o rakamlari onemsemeyin obgzk iki pt'yi de basarili karsiliyor :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...