3 Ocak 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

emin ol arka sokakalar daha profösyönel çekim yapıyor :d

tabi canım arka sokaklar daha profosyonel tabi başka bi yalan bulamadın:d
adamlar 1 ayda bir aynı olayları anlatıp izlettiriyo bide kaliteli çekim yapıyolarmış hiç gülüceğim yoktu:d

İntikam'ın Ab'de birinci olmasını bekliyordum ama daha yüksek oranlarla nerdeyse vadi Ab'dede birinci olacakmış
Perşembe günü en alternatifsiz gün Kurtları izlemeyenler doğal olarak İntikam'ı izledi.Bende dahil çünkü başka bir seçenek yoktu dizi anlamında o yüzden İntikam Ab gurubunda birinciliğini devam ettirebilir.Haftaya Kayıp Şehir'de olacakmış.İntikam'dan sonra vadi bittikten sonra Kayıp Şehir hala devam ediyor olursa intikam'ı geçebililir bence

fanatik bi kayp sehirci olmama ragmen oyle bisey soz konusu olamaz. Oranlarini yukseltir ama daha fazlasi zor :)

@beyazsoy Kardeşim Vadinin İlk Bölümünü Seyretmedin Galiba Reklamsız Yayınlanmıştı
Ayrıca Yeni Başlayan Dizi İzleyici Kaybetmesin Diye Çok Az Reklam Verir
Bilmiyorsan Öğrenmiş Oldun 😉

vadinin ilk bölümü izlemedim kusura bakma :))) ben reklamsız yayınlanmasını eleştirmedeim kardeşim. ben reklamsız kayıp şehrin yayınlanması durumda pek farklı sonuç almayacağını söylüyorum sadece. ayrıca bana ögretiklerinden dolayı sana ne kadar teşekür etmesem azdır :)))

- - - Ekleme - - -

@beyazsoy Kardeşim Vadinin İlk Bölümünü Seyretmedin Galiba Reklamsız Yayınlanmıştı
Ayrıca Yeni Başlayan Dizi İzleyici Kaybetmesin Diye Çok Az Reklam Verir
Bilmiyorsan Öğrenmiş Oldun 😉

vadinin ilk bölümü izlemedim kusura bakma :))) ben reklamsız yayınlanmasını eleştirmedeim kardeşim. ben reklamsız kayıp şehrin yayınlanması durumda pek farklı sonuç almayacağını söylüyorum sadece. ayrıca bana ögretiklerinden dolayı sana ne kadar teşekür etmesem azdır :)))

ya samımı olarak soruyorum intikamın dünkü bölümü nasıldı orıjinalıyle kıyaslandığında

Vadide polatı öldürürp diriltmekten başka ne yaptı :d

hiç bir dizinin yapamadığını yaptı :d
bunu takas arkadaşımızın KVP İlkleri Ve Rekorları sayfasından bakabilirsin neler yaptıklarına
tabi siz olaya tek taraftan baktığınız için sadece öldürüp dirilttikleri sahneyi gördün :D

- - - Ekleme - - -

Bakip gorucegiz bi kac ay'a :)

evet ama 1 kaç aya gerek yok haftaya her şey belli olur :)

İnanmıyorum arkadaş şimdide reklamsız yayınlandı diyor..İlk bölümü yayınlanan dizinin nesine reklam verilcek? Hangi reklamcı reklam verir? Bi kaç bölümde beklemeyin...
kimse reklamsız yayınlanmmasına takmadı değimiz başka bişey bide anlayan çıksa :))alt bant reklamını verenler hangi akıllı reklamcı :))))

fanatik bi kayp sehirci olmama ragmen oyle bisey soz konusu olamaz. Oranlarini yukseltir ama daha fazlasi zor :)

Bence olabilir dediğim gibi perşembe alternatifin en az olduğu gün o yüzden vadi bittikten sonra Kayıp Şehir devam ediyor olursa kocalarından kumandayı kapan kadınlar Kayıp Şehir'e kayabilir :D

Biraz dikkat etsen alt ta tebrik ettim :)
Eger sen 0.12 ye fark atmis diyosan ozaman vadinin totaldeki 6 reyting üstü Tsunami dir :)

Sen tebrigi kendi kisiligin olarak tebrik ettin saniyodum, eger cumlelere gore tebrik etmissen bi onemi yok.. Onemli olan kendin icin tesekkur etmen. :)

Intikam zirvede yer almis. Sevindim :)

bunu takas arkadaşımızın KVP İlkleri Ve Rekorları sayfasından bakabilirsin neler yaptıklarına
tabi siz olaya tek taraftan baktığınız için sadece öldürüp dirilttikleri sahneyi gördün :D

- - - Ekleme - - -

1 haftayla sinirlaman yanlis.. Dizi haftalar gectikce ustune koyarak yukselecektir bence :)

abooooooovvvvvvvvvvvvvvvvv 9.23 ilk bölümden ab de zirve tekararı ab de vadinin özeti geçmiş abooooooooooovvvvv:d

Bence olabilir dediğim gibi perşembe alternatifin en az olduğu gün o yüzden vadi bittikten sonra Kayıp Şehir devam ediyor olursa kocalarından kumandayı kapan kadınlar Kayıp Şehir'e kayabilir :D

o saate kadar zaten kumanda coktan kaymis olacak onlarin elinden , :d kaymasina bike gerek kalmadan kocalar acar intikami :)

- - - Ekleme - - -

Bide ihtiyar amcalar var :d Tek taraflı bakan birini görmek istiyorsan aynaya bakman yeterli :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...