Takas özetini geçemez diyordu. Vadinin 90 dakika daha fazla yayınlanmasına rağmen A/B`de geçememiş.
Bakın diyorum. Bu dizi yakın zamanda totali de alır. Beren bu yahu Beren!
ohhhaaaa! İntikam napmış öyle ya işte gerçek reytingler , total 9.23 reytingle zirvenin heme peşinde daha 1.bölüm olmasına rağmen abde 11.12 reyting alarak vadiyi ezmiş hemde vadi daha 1.5 saat fazla yayına rağmen geçememiş, KVP total yaklaşık 1 ab 2 reyting düşmüş , İntikamın tekrarı ise total 5 ab 6yı geçmiş , vadiciler intikamdan korksun totali de kaybedecekler
Dream sen her zaman objektif yorum yapardın.ab'de kıl payı geçmiş intikam totalde fark yemiş.
Yahu totalde zaten ilk bölümden geçemeyecekti. Doğrusu ben dahil herkes A/B`de zirvede olacağını beklemezdik.totade 6 reyting fark var
İntikam 21.30dda bitti Vadi 23.30`daYa bu vadiye 90 dakika fazla yayın yaptı diyenler intikam başladığında vadi özetti onu hiç hesaba katmıyolar hemde önemli olan totaldir totalde vadi pestilini çıkarmış intikamın
hayır intikam , vadinin hemen peşinde 3-4 bölüm zirve gelirVadi 15.43 intikam 9.23 bu hemen pesinde![]()
![]()
Ama Ben seni anladim senin demek istedigin vadi özet intikamin hemen pesinde![]()
Vadi tahtinda oturmus intikam a el öptürüyo nerde tahtindan indirmis
Dream sen her zaman objektif yorum yapardın.
Beren ve Tuba düşman değil meslektaş. İkisi de başarılı oldu. Ama İntikam`ın daha başarılı olacağını zaten hepimiz biliyorduk. Bence İntikam da 20 Dakika gibi tebriği hakediyor. Zira 20 Dakika 3 yıllık ÖBGZK`yi yerinden ettiyse, İntikam da 10 yıllık Vadi`yi yerinden etti
hayi intikam , vadinin hemen peşinde 3-4 bölüm zirve gelir
Dream sen her zaman objektif yorum yapardın.
Beren ve Tuba düşman değil meslektaş. İkisi de başarılı oldu. Ama İntikam`ın daha başarılı olacağını zaten hepimiz biliyorduk. Bence İntikam da 20 Dakika gibi tebriği hakediyor. Zira 20 Dakika 3 yıllık ÖBGZK`yi yerinden ettiyse, İntikam da 10 yıllık Vadi`yi yerinden etti
yine yanlış anladın , yoksa anlamak mı istemiyosun , intikam vadinin (yeni bölümünün) peşinde isterse 6 reyting olsun tekrarı zaten intikamın 5-6 alıyo bu demek yakında zirveyi ele geçirecekAyni fikirdeyim senle iste bunu demeye calisiyorum bende vadi özet 2 bölüme kalmaz intikam i gecer
İntikam 21.30dda bitti Vadi 23.30`da
yine yanlış anladın , yoksa anlamak mı istemiyosun , intikam vadinin (yeni bölümünün) peşinde isterse 6 reyting olsun tekrarı zaten intikamın 5-6 alıyo bu demek yakında zirveyi ele geçirecek