3 Ocak 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yine yanlış anladın , yoksa anlamak mı istemiyosun , intikam vadinin (yeni bölümünün) peşinde isterse 6 reyting olsun tekrarı zaten intikamın 5-6 alıyo bu demek yakında zirveyi ele geçirecek

Yo yanlis anlamadim seninde dedigin gibi o 6 reyting fark büyüyecek ve vadi özet intikami gececek gayet iyi anladim seni

Bu kadar realist olmayın fark 6 reyting intikam boşlukta yayınlandı reklamsızdı 3 4 haftaya geçecekmiş

daha öncede yazdım amerikan dizilri uyarlama işleri hep yüksek başlar özelikle ab bakınız küçük sırlar bakınız umutsuz ev kadınları. ki bu dizileri genelde batılı dillerde eğitim almış kişiler izler dogal olarak millet izlediği dizinin uyarlaması nasıl olacak diye bakar bir süre reytingler yüksek gitsede sonradan bu diziler dip yapar

Dip yapmasi yakindir

daha öncede yazdım amerikan dizilri uyarlama işleri hep yüksek başlar özelikle ab bakınız küçük sırlar bakınız umutsuz ev kadınları. ki bu dizileri genelde batılı dillerde eğitim almış kişiler izler dogal olarak millet izlediği dizinin uyarlaması nasıl olacak diye bakar bir süre reytingler yüksek gitsede sonradan bu diziler dip yapar
Yav he he.

İntikam ezilir diyordun düne kadar. Baktın ki, geçti yine hemen reytinge göre yorum yaptın pes!

vadiciler hçbir dizinin bşarısına saygnız yok szin,kbullenemiyosunz!

Total'de ki 6 Reytinglik farkı göremeyenler A/B'de ki 0,12'ye takılmışlar :) İntikam bu hafta zar zor zirveyi aldı ama koruyabileceğini düşünmüyorum.Yine de tebrikler iyi gitmiş

[TABLE="width: 1253"]
[TR]
[TD="align: center"]1[/TD]
[TD="align: center"]KURTLAR VADISI PUSU[/TD]
[TD="align: center"]ATV[/TD]
[TD="align: center"]03.01.2013[/TD]
[TD="align: center"]20:59:29[/TD]
[TD="align: center"]23:16:18[/TD]
[TD="align: center"]15,43[/TD]
[TD="align: center"]35,76[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]2[/TD]
[TD="align: center"]INTIKAM[/TD]
[TD="align: center"]KANAL D[/TD]
[TD="align: center"]19:59:57[/TD]
[TD="align: center"]21:47:21[/TD]
[TD="align: center"]9,23[/TD]
[TD="align: center"]21,61[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TABLE="width: 1253"]
[TR]
[TD="align: center"]1[/TD]
[TD="align: center"]INTIKAM[/TD]
[TD="align: center"]KANAL D[/TD]
[TD="align: center"]19:59:57[/TD]
[TD="align: center"]21:47:21[/TD]
[TD="align: center"]11,12[/TD]
[TD="align: center"]28,81[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]2[/TD]
[TD="align: center"]KURTLAR VADISI PUSU[/TD]
[TD="align: center"]ATV[/TD]
[TD="align: center"]20:59:29[/TD]
[TD="align: center"]23:16:18[/TD]
[TD="align: center"]11[/TD]
[TD="align: center"]27,14[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Total de vadi ab intikam birinci olmus nie hakaret ediyonuz ki birbirinize

Intikamın bu iyi girişi bazı kişileri umutlandırdı ama bi kaç hafta içinde bu hava söner demedi demeyın

Kurtlar Vadisi Pusu Total de 0.5 Reytinglik bir düsüs yasamasina ragmen rakibine 6 Reyting fark atarak zivrenin sahibi olmus, ABde ise 2 Reyting düserek kil payi zirveyi kacirmis.

Intikam gerckten müthis bir baslangic yapti ve zor olani basardi. dizi ilk haftadan kil payida olsa AB de 1. oldu, Total de ise umut vaad etti. Ama önümüzdeki hafta gelecek olan sonuclar daha saglikli olacaktir...

totalde vadi 1 inci ab az farkla intikam birinci 2 sinede tebrikler

Yav he he.

İntikam ezilir diyordun düne kadar. Baktın ki, geçti yine hemen reytinge göre yorum yaptın pes!
ezilir demedim kurtları geçemez dedim sonuç aortda kurtlar%60 fark atmış..

bu forumda 20 dakika zamanında yazdım herkes reklamcı olmuş. kardeşler bir dizinin izlenilmesi ab den değil totalden belli olur. ab sadece kanalın cebini ilgilendirir bizi ilgilendirmez

Dün açlık oyunları vardı. İntikamın izleyicisinin bi kısmı oraya kaydı 2 hafta içerisinde intikam 2 gruptada zirveyi alacak :d

- - - Ekleme - - -

ezilir demedim kurtları geçemez dedim sonuç aortda kurtlar%60 fark atmış..

bu forumda 20 dakika zamanında yazdım herkes reklamcı olmuş. kardeşler bir dizinin izlenilmesi ab den değil totalden belli olur. ab sadece kanalın cebini ilgilendirir bizi ilgilendirmez

İntikamın ilk bölümünden böyle bir başarı kimse beklemiyordu beren saat oyunculuğunun %50 sini bile sergilemedi. Herşey daha yeni başlıyo 😉 Çook merak ediyorum vadi ab de 1. olsun o zaman da ab mi sizi ilgilendirecekti ?

Total'de KVP'nin reytinigi 12-13 lere düşecektir İntikam'ın reytingi 10-11'lere cıkıcaktir...AB'de İntikam'ın reytingi artacaktir KVP'nin reytingi 9-10'lara düşücektir...Artık AB'nin izleyeceği bir dizi var...Perşembelerimiz artık dolu...

Kaldı ki 20 dakika Total'de BİÜ'yü geçemedi AB'de 20-25 share alan OBGZ'yi geçince taçlandırın Beren Vadi'yi geçince tü kaka...Bravo size ve yorumlariniza...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...