3 Ocak 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sbtye göre intikamı ezdik birazdan asıl darbeyi vurucaz ve intikam yerle bir olucak :D

intikam neydi öyle ya muhteşem , süper dizi gerçekten daha ilk bölümden bayıldım , aşk - ı memnu ve fatmagülün suçu ne yide çok beğenerek izliyodum ama intikamı daha 1. bölüm olmasına rağmen bayıldım , SBT ye göre total 9 ab 10u geçmiş , inşallah TNSde de çok başarılı gider :)

- - - Ekleme - - -

tekrarı zaten TNSde 5-6 alırsa , dizi 3-4 bölüme zirveyi alır

İntikamın ilk bölümden zirvede olacağını bizden çok vadiciler bekliyormuş. Ama bizim böyle bir beklentimiz yoktu. Tamam zirveyi alacak ama ilerileyen haftalarda.

o ilerleyen haftalar muhtelemen çıkmaz ayın son çarşambası olur çünkü hiç bir zaman vadiyi geçemicek intikam :D

İntikamın ilk bölümden zirvede olacağını bizden çok vadiciler bekliyormuş. Ama bizim böyle bir beklentimiz yoktu. Tamam zirveyi alacak ama ilerileyen haftalarda.
aynen , hem zaten ben dedim 1.bölüm total 7 ab 9u geçer bu oranları alırsa zaten tekrarıda 5-6 yakında zirveyi alır demek :)

İntikam A/B'de kıl payı zirvede olurken KVP Total'de 15 reytingi geçerek harika gitmiş.
[TABLE="class: cms_table, width: 1253"]
[TR]
[TD="align: center"]1[/TD]
[TD="align: center"]KURTLAR VADISI PUSU[/TD]
[TD="align: center"]ATV[/TD]
[TD="align: center"]03.01.2013[/TD]
[TD="align: center"]20:59:29[/TD]
[TD="align: center"]23:16:18[/TD]
[TD="align: center"]15,43[/TD]
[TD="align: center"]35,76[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]2[/TD]
[TD="align: center"]INTIKAM[/TD]
[TD="align: center"]KANAL D[/TD]
[TD="align: center"]19:59:57[/TD]
[TD="align: center"]21:47:21[/TD]
[TD="align: center"]9,23[/TD]
[TD="align: center"]21,61[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TABLE="class: cms_table, width: 1253"]
[TR]
[TD="align: center"]1[/TD]
[TD="align: center"]INTIKAM[/TD]
[TD="align: center"]KANAL D[/TD]
[TD="align: center"]19:59:57[/TD]
[TD="align: center"]21:47:21[/TD]
[TD="align: center"]11,12[/TD]
[TD="align: center"]28,81[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]2[/TD]
[TD="align: center"]KURTLAR VADISI PUSU[/TD]
[TD="align: center"]ATV[/TD]
[TD="align: center"]20:59:29[/TD]
[TD="align: center"]23:16:18[/TD]
[TD="align: center"]11[/TD]
[TD="align: center"]27,14[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

ahahaha hahahahaha İntikam budur :F:F:F OOOOOOO Yeahhhhh

AB'de ilk bölümle 1.olcağı aklıma gelmedi :F:F:F Süper

Sırada Totali ele geçirmeyi geldi :F:F:F

@takas'da akıllık etti kendisini banlatarak :F:F:F

OOOOOOOOOoooooooooooooooooooooooooo İŞTE BU! İŞTE BU! İŞTE BU!

İNTİKAM A/B`de ZİRVEDE!

Bekliyordum bunu ama tam emin değildim.

ŞİMDİ, takas efendi mesajlarımızı kayıt altına almıştın. Çıkar da biz de görelim o mesajları. Ama dur sen ben sizin mesajlarını bulurum :D

berenciler hani 2 grubuda alıyodunuz nooldu..

Vadi 15.43 le süper gitmis nerdeyse 2 ye katliyomus intikam i sonunda özetimizi gecen bi dizi cikti.
Intikam in pek fazla tutunabilecegini sanmiyorum
intikam cok iyi bir baslangic yapmis ama önemli olan oranlarini korumasi veya yükseltmesidir

11,12 İntikam
11 KVP görende A/B'de 25 falan aldı sancak :)

ohhhaaaa! İntikam napmış öyle ya işte gerçek reytingler , total 9.23 reytingle zirvenin heme peşinde daha 1.bölüm olmasına rağmen abde 11.12 reyting alarak vadiyi ezmiş hemde vadi daha 1.5 saat fazla yayına rağmen geçememiş :F , KVP total yaklaşık 1 ab 2 reyting düşmüş , İntikamın tekrarı ise total 5 ab 6yı geçmiş , vadiciler intikamdan korksun totali de kaybedecekler

Vadi 15.43 le süper gitmis nerdeyse 2 ye katliyomus intikam i sonunda özetimizi gecen bi dizi cikti.
Intikam in pek fazla tutunabilecegini sanmiyorum
intikam cok iyi bir baslangic yapmis ama önemli olan oranlarini korumasi veya yükseltmesidir

merak etme aga özetimizle yarıştığ için bu kadar yüksek aldı asıl darbeyi haftaya yicekler aynı anda yayınlansın bakalım 6 reytingi geçebiliceklermi Ab de önemli değil kıl payo geçmiş geçerse geçsin zaten Ab ciler çakma yapımlara bayılır.

merak etme aga özetimizle yarıştığ için bu kadar yüksek aldı asıl darbeyi haftaya yicekler aynı anda yayınlansın bakalım 6 reytingi geçebiliceklermi Ab de önemli değil kıl payo geçmiş geçerse geçsin zaten Ab ciler çakma yapımlara bayılır.

Merak etme aga ab de bizim ikinci bölüm dibi görcek intikam

Kvp yine muhteşem gitmiş totalde 0.5 düşmüş ab ise 2 reyting düşmüş intikam nasıl olduysa abde geçmiş haftaya kvp iki gruptada ezer ayrıca kvp ile intikam arasında 0.1 fark var ezmek buysa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...