Nerden benim dizim oluyor bir kere bile izlemedim o diziyi
desterenin bu tip yorumlari mesur
Nerden benim dizim oluyor bir kere bile izlemedim o diziyi
kayıp şehir intikamin tekrarı yüzünden bir süre ara verdi))
bende öyle biliyorumda buğra var diyor aklım karıştı ??
desterenin bu tip yorumlari mesur
Son 5 saat
oh be aryikın.beren mi kurtlar mi tartışması son bulacak.. intikam her uyarlama iş gibi ilk başlarda iyi gitsede sonra çökecektır. bakınız.umutsuz ev kadınları bakınız.küçük.sırlar
bakıyorumda kana d berenı ıkı kere oynatıp vadının önünü kesmek nıyetınde ortada kuyu var yandan geç derlerrrr adama
ordaki kızda tuba kadar yetenekliydi nerdeyse o açıdan severdin o diziyi kaçırmışsın yazık olmuş ))
bence taktik açıdan vadi kanal D nin 20 dakika için yaptığı taktiği denemesin intikam bitince yeni bölümü başlatsın boşluktan daha çok izlenir vadi başka türlü silinir )
furkan senin avatardaki kız kim ???
- - - Ekleme - - -
beyazsoy kurnaz ?
önlemini almış şimdiden intikamın başarılı olacağını biliyor bari yorumunda ilk bölümlerde iyi gider diye bir emniyet tedbiri almış kendi açısından )
nasıl olsa bundan iki hafta sonra bu yorumunu unuturuz beyazsoy şimdilik kendini kurtarmışsın akşamki intikam darbesinden )
Aaaa ne şanslısın ki o kızı bugün dizinde izleyeceksin destere sana kısmetmiş bak o kızı izlemek
o muhteşem yüzyıldaki gubidik aybige şimdi intikamdamı ??)
benim yazılarımi unutmuyor kimse hele revan ve lordly demedıklerımı de hatırlıyor )))
ben her fırsatta dizi tutar tutmasına ama fatmagül reytınglerını beklemeyin diyorum. dizinin de cakma ezel olduğunu ilk konuyu duydugumdan beri diyordun. takırevanın açtığı haberde revengebir monte cırısto uyarlaması diyerek haklılığımi ispatladı )))) suskunlardan sonra ikinci cakma ezelımiz olacak ne güzel ))))
Evet hemde mert fıratın kardeşi rolünde sıradan bir rolde değil yani hadi gözün aydın
sevindim valla aybigeye biraz oyunculuk öğretir beren arada aybigede nasiplenir
bence tubada bir ara berene yardımcılık yapsın berenden öğreneceği çok şey var)
Çevir kazı yanmasın durumu önce beren oyunculuğunu geliştirsinde sonra ders versin bence fragmanlarda çakma bir Bihter vardı aynı mimik aynı bakış aynı gülümseme intikam tanıtımında bir arada bir fatmagül gördüm sanki
Yani beren bihter ve fatmagülü harmanlamış bu dizide
berenin her mimiği bir başka yazı konusu olur kadın oynamıyor resmen yaşıyor bihterde ağlarken onunla ağlayasım gülerken onunla gülesim geliyordu yürürken çimenler çiçek açıyor gittiği yerde rüzgarıyla ortama bahar getiriyor böyle bir dev oyuncuya hakaret etmek yakışmıyor sana dream saygı göster efsaneye ))
Tabi canım ne demezsin bu kız dünyanın en iyisi güldürme beni destere birde objektifim diyorsun çakma bir bihter bugünde iyice ortaya çıkacak zaten karakter zaten bihtere çok benziyor