İntikam Günü !

İntikam bugun cok iyi bi gris yapacak! 2 ay'a kalmaz zirveyi alacak bazilarida trene bakiyormuscasina bakacak.
Fazla gelecek zaman kipi kullandim ama neyse :)

uyarlamadan uyalmaya fark var beyazsoy bazı uyarlamalar orjinalini ikiye katlar berendede bu kalite var zaten yan kadroda muhteşem izlemeden yorum yapmamak lazım ben berenin yüzünün akıyla çıkacağını biliyorum bu işten ama sende direk uyarlama senaryo deyip baştan savmayacaksın monte cristodan alıntı olabilir bu dizinin değerini düşüren değil aksine senaryonun sağlam olduğunu gösteriyor günlük senarist saçmalıklarıyla dizi rayından çıkmayacak sağlam temeller üzerinde yol alacak demektir keşke sizin koçanda senaryoya sadık kalsaydıda çakma türk filmlerinin kötü versiyonuna dönüşmeseydi :))

- - - Ekleme - - -

sevindim valla aybigeye biraz oyunculuk öğretir beren arada aybigede nasiplenir :)

bence tubada bir ara berene yardımcılık yapsın berenden öğreneceği çok şey var:))

uyarlamayı beren mi yapıyor ki bu potansiyel olsun :))))) gerçi kiz son işleri uyarlama normal işlerde oynamıyor :)))))))

uyarlamayı beren mi yapıyor ki bu potansiyel olsun :))))) gerçi kiz son işleri uyarlama normal işlerde oynamıyor :)))))))

uyarlamayı beren yapmasada berendeki kaliteye göre uyarlama yapmak zorunda kalıyorlar yani dolaylı yoldan berenin kalitesi diziyi otomatikman iki kat yükseltiyor :)

intikam itinayla alinamadi başka kapıya :))))

daha çok kapı dolaşırsın beyazsoy ama intikam feci çarpar adama :))

kapılar suratına kapanır göremeyenlerin gerçekler acıdır intikamda acı bir reçete yazdı gitti kabullen intikamın başarısını rahat uykuya dal :))