İntikam Günü !

KayıpSehir

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
2,645
Puanı
360
KanalD'nin Yeni İddalı Dizisi İNTİKAM Yeni Bölümüyle Bu Akşam KanalD'de Başlıyor !!!
Birbirinden Farklı Ve Muhteşem Fragmanlarla İlgi Çeken , Başrolünü Beren Saatin Oynadığı Yeni Dizi İntikam Bu Akşam Yayına Giriyor Bugün Büyük Gün !
4 Yıldır KanalD'yi Zirvede Tutan Beren Yeni Dizisi İntikam İle Böyle Bir Başarı Yakalayabilicekmi Bakalım ... En Önemlisi 4 Yıldır Yendiği Kurtlar Vadisi Pusuyu Bu Sezonda Yenicekmi Bunu 20.00'da Göreceğiz !!! Babası komploya kurban giden genç bir kızın intikam savaşını anlatan,İntikam Yeni Bölümü Ve İlk Bölümü İle Bu Akşam KanalD'de Başlıyor !!!
305318_464038710321012_506662406_n.jpg

4 Yıldır KanalD'yi Zirvede Tutan Beren Yeni Dizisi İntikam İle Böyle Bir Başarı Yakalayabilicekmi Bakalım ... En Önemlisi 4 Yıldır Yendiği Kurtlar Vadisi Pusuyu Bu Sezonda Yenicekmi Bunu 20.00'da Göreceğiz !!!Babası komploya kurban giden genç bir kızın intikam savaşını anlatan,İntikam Yeni Bölümü Ve İlk Bölümü İle Bu Akşam KanalD'de Başlıyor !!!

zaten konuda verilmiş sonuç son 4 yılın şampiyonu beren geliyor 4 yıl vadiyi nasıl asfalt yapıp ağlatmışsa aynı sonuç tekrar sahnelenecek:))

akşama yeni bir destan başlıyor :)

- - - Ekleme - - -

zaten başka izlenecek bişey yok bugün :))

akşama kaçmak yok berenciler yok daha yenı başladı yok daha zamanı var gıbı bahanelerle karşımıza gelmeyın ama sizde bahane çok yıne işin içinden sıyrılırsınız

bu akşam intikamın alacağı reytinglere bağlı olarak kvp nin düşüp düşmeyeceği

reyting sistemi değisti o is yas vadi düsmez dizideki gizem çok fazla acununda dedigi gibi reyting soru işaretinden gelir

intikam sansı yok kayıp sehirden iyi gitmez Ayrıca Ay Yapım Yapmıyor D Prodiksyon Yapiyor

busene dizileri orta gidiyor çok iyi giden yok ben bilmem esim bilir tutu bir oda ikinci oluyor 9 reytingle

Kayıp Şehir vardı. :(

kayıp şehir bugün varmı ??

yok biliyorum ben ara vermedimi bu hafta ?

- - - Ekleme - - -

akşama kaçmak yok berenciler yok daha yenı başladı yok daha zamanı var gıbı bahanelerle karşımıza gelmeyın ama sizde bahane çok yıne işin içinden sıyrılırsınız

benim kaçtığımı daha tarih yazmamıştır merak etme yeterki siz kadroyu bozmayın ben buralardayım china :)))

mahoni belki haklısın ama Kanal d de çıkan dizilerin bir çoğu değil genelde hepsi tuttu yani bu güne kadar :)

- - - Ekleme - - -

destere vadi 19 20 intikam 5 takas ileriyi gördü bir kere kaçma sakın :D

mahoni belki haklısın ama Kanal d de çıkan dizilerin bir çoğu değil genelde hepsi tuttu yani bu güne kadar :)

- - - Ekleme - - -

destere vadi 19 20 intikam 5 takas ileriyi gördü bir kere kaçma sakın :D

akşam takas totoşta birinciliği alırsa bayram etsin öpüp başına koysun onun haricinde bir başarıyı zor yakalar kendiside inanmıyor zaten bu rakamları söylerken maksat dostlar alışverişte görsün :))

arkadaşlar forum sitesinde takıldıklarını bilmiyorlar galiba istediğin zaman istediğin konuyu açarsın kv olsun intikam olsun başka dizi olsun fark etmez kişiye özel sonuç olarak :)

kayıp şehir intikamin tekrarı yüzünden bir süre ara verdi:)))