Asıl Sürpriz Tuba'dan

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan *Dream*
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ilker tubaya uyumsağlasa dizi katledilirdi ilker rolüne uyum sağlamıştı rolün hakkını verdi dörtdörtlük oynadı ayrıca bu laflarıda bırakiın yeteneksizleri kurtarmak için yetenekli oyuncuya saldırmak yeni bir gelenek sanırım :)

işi gücü bıraktınız şimdi ilker neden çok iyi oynadı tuba gibi bir kalitsiz oyuncuyu rezil etti diyorsunuz tuba neden yeteneksiz diye eleştirmeniz lazım tubayı oyunculuğunu geliştiremediği için yerden yere vurmanız gerekirken kaliteye saldırıyorsunuz buda yeni bir paçayı kurtarma şekli tuba fanlarında :))

işin aslı ilker tubaya oyunculuk dersi vermiştir tubanın yerine başka bir kadın olsa utancından o diziyi bırakırdı yeteneğim sınırlı benden bu kadar derdi yerine yetenekli biri gelirdi :))

tamam dizide tek kötü oyanayan silinen tuba olsa derdik ki tuba hatalı yanlış oynadı yılların oyuncuları kavak yellerini binbir geceyi bizmkiler alıp götüren yılların oyuncularıda silindi ekranda onlarda mı kötü oyuncu :))) bu kadar abartılı sözde sahici oyarsan diğer oyuncular söner. rokü kadar oynasa abartmasa herkes şöyle konuşacaktı herkes çok yerinde oynadı güzel bir iş çıktı ama şimdi varsa yoksa iler ne müthiş oynadı. iilker için bu iyi bir durum gözüksede dizi için çok kötü oldu

Destere sen beni anlamamakta direniyorsun ama son kez yazıyorum.Melek karakteri gizemli güçlü bir karakter duygularını belli etmemesi lazım ayrıca Tuba ilk bölümden çok iyi başladı bunu objektif gözler gördü senin ve senin gibi anticilerin düşüncesi Tuba'yı bitirmez yıllardır bir tutturmuşsunuz Tuba güzel başka bir şey yok diye sizin böyle düşündüğünüz bir oyuncu yıllardır zirvede sizin çekemediğiniz şeyde işte tam olarak bu :) bu güne kadar düşük bütçeli kendi halinde işlerde rol alan bir kadın nasıl olurda hala bu kadar seviliyor konuşuluyor
Beren bugünlere gelmek için cesur sahnelerde rol alırken Tuba böyle şeylere hiç gereksinim duymadan yoluna devam etti etmeyede devam edecek son olarak MEYVE VEREN AĞAÇ TAŞLANIRMIŞ sözünü boşuna dememişler diyorum ve gidiyorum daha fazla sana cevap yazmıycam çünkü ön yargıyı parçalamak atomu parçalamaktan daha zordur :)

ben tuba düşmanı değilim dream

birinis avunmak için de tubayı kötülemiş olmuyorum burda

diyorsunya beren gibi cesur sahnelerde oynama gereği bile duymadı diyorsun cesur sahnelerde oynamak için cesur ve aynı zamanda yetenekli oyuncu olmak lazım, yani istesede berenin çeyreği olamaz oyunculukta, araya bereni katma beren oyuncu, tuba sadece güzel ??

tuba fanlarının değerlendirmesi benden daha objektifte olamaz hiç sanmıyorum :)

olayı vahşi doğaya sürüklemeden önce filmin orjinalini izleseydin keşke
filmin orjinalindede asıl yük erkek oyuncuya düşüyor ama kadın kendi sahnelerinde hiçde sırıtmıyordu tuba gibi yani ali önce rolünün gerektiği şekilde oynayacak senaryodki karakterin hakkını verecek karşımdaki kalitesize göre ben ayarı düşüreyim dese bu sefer kendisi o karakterin ruhuna aykırı hareket etmiş olur .. nedir orda karısını çok seven adamın çaresizlik karşısındaki çırpınışı gözönünde ilker bı karakterin çırpınışını tam anlamıyla yansıtmak zorunmda ama ben rolümü çok iyi oynarsam ilerde tubanın fanlarına ayıp etmiş olurum tuba şimdi kedi rolünü beceremez karşımda küçük düşer onun için ben rolümü katledeyim diyemi düşünecekti akıl mantık nerdesin ???
ben o filmi 2 yıl ömce izledim russel crowe hayranı olarak merak etme russel crowe ne kadar dogal sahici ve ufak oynadıysa iilker tam tersini oynadı yüküm kimde oldugu önemli değil nasıl oynadıgın ömelidir.. ilker tip olarak russel crowe benzese oyuncular olara çok sırıttı zaten orjinali izlemesem ilkerin bu oyunculuguna belki bende brova derim ilkeri russel cerowkla karşılaştırma bir cinayettir. sana tavsiyem bir dah izle filmi aradaki oyunculuk farkını göreceksin

Bisey soylicem de, arkadaslar demis ki ilker goz onune cikmak istiyodu , yirtindi vs vs vs.. Bu ilker aksumun sucumu ? Hayir. O monütörun basina yonetmen susluk diye konulmamis.. Yonetmen ekrana gore bakip yorumluyo. İlker'in kendi oynama sekli bu.. Bunu anca yonetmen azaltir veya daha yuksek bi tempoya koyar.. Yonetmenin gozunde aman aman abartili icine sinmeyen abartili sahneleri koymazdi zaten. İsin kisasi ilkere camur atmayin, kim yorum atsa ilker diye sayikliyo sosyal ağlarda..

ya comez bi yonetmen alip oturtmuslar monutorun basina
yada
Tubanin oyunculu vasat..

Bence ikisi...

ben tuba düşmanı değilim dream

birinis avunmak için de tubayı kötülemiş olmuyorum burda

diyorsunya beren gibi cesur sahnelerde oynama gereği bile duymadı diyorsun cesur sahnelerde oynamak için cesur ve aynı zamanda yetenekli oyuncu olmak lazım, yani istesede berenin çeyreği olamaz oyunculukta, araya bereni katma beren oyuncu, tuba sadece güzel ??

tuba fanlarının değerlendirmesi benden daha objektifte olamaz hiç sanmıyorum :)

Evet gerçekten Beren büyük yetenek öyle ki Aşka Sürgün ve Hatırla Sevgili dönemlerinde nerdeydi bu yeteneğiniz ne zaman aşkı memnuda oynadı yasak aşkın ortasında buldu kendini o zaman büyük yetenek olduğu keşfedildi.Ülkemizde iyi oyuncu kriteri o kadar farklılaşdı ki mesela kötüysen fettansan senden iyisi olmuyor bunun örnekleri çok Kara Melek döneminde Sanem Çelik efsanesi vardı.Aynı şekilde Yaprak Dökümünde Ferhunde ile Deniz Çakır'da yere göğe sığdırılamamışdı.Beren'in durumuda bu zaten Aşkı Memnu ile fettan bir karakteri oynadı biranda büyük yetenek oluverdi Fatmagül ilk sezondaki etkisini ikinci sezon kaybetti (reyting anlamında demiyorum) ki o dönem berenin oyunculuğuda eleştiri almaya başlamışdı.Beren'de bunu fark etmiş olacak ki yine ÇAKMA BİHTER kıvamı bir rolle dönüyor

Evet gerçekten Beren büyük yetenek öyle ki Aşka Sürgün ve Hatırla Sevgili dönemlerinde nerdeydi bu yeteneğiniz ne zaman aşkı memnuda oynadı yasak aşkın ortasında buldu kendini o zaman büyük yetenek olduğu keşfedildi.Ülkemizde iyi oyuncu kriteri o kadar farklılaşdı ki mesela kötüysen fettansan senden iyisi olmuyor bunun örnekleri çok Kara Melek döneminde Sanem Çelik efsanesi vardı.Aynı şekilde Yaprak Dökümünde Ferhunde ile Deniz Çakır'da yere göğe sığdırılamamışdı.Beren'in durumuda bu zaten Aşkı Memnu ile fettan bir karakteri oynadı biranda büyük yetenek oluverdi Fatmagül ilk sezondaki etkisini ikinci sezon kaybetti (reyting anlamında demiyorum) ki o dönem berenin oyunculuğuda eleştiri almaya başlamışdı.Beren'de bunu fark etmiş olacak ki yine ÇAKMA BİHTER kıvamı bir rolle dönüyor

Beren en azindan kendi elleriyle unutulmayacak bi kisi birakti arkasinda " BİHTER" kendisinin yarattigi kisiye donmesi sorun degil. Ama tuba hic bisey birakmadi gecmisinde unutulmayacak karakterler bazinda... Anliycagin bos bi gecmis...

Beren en azindan kendi elleriyle unutulmayacak bi kisi birakti arkasinda " BİHTER" kendisinin yarattigi kisiye donmesi sorun degil. Ama tuba hic bisey birakmadi gecmisinde unutulmayacak karakterler bazinda... Anliycagin bos bi gecmis...

Bihter Karakterini yaratan Halit Ziya Uşaklıgil o karakterde kim olsa şuan Beren'in yerinde olurdu.Bihter karakteri o kadar iddalı bir rol ki Berene sadece oynamak kalmış

Bihter Karakterini yaratan Halit Ziya Uşaklıgil o karakterde kim olsa şuan Beren'in yerinde olurdu.Bihter karakteri o kadar iddalı bir rol ki Berene sadece oynamak kalmış

Cidden mi halit ziya yaratti ?? Ben tezer özlü sanmistim...
ya sunu kabul et. Berenin her dizisi bomba gibi tv sektorune girip, herkez ondan bahsederken, tuba'nin hakkinda konusanlar 1000'i gecmemistir. Beren her bakimdan daha ust seviyede tubaya nazaran bu acik ve net.

ben o filmi 2 yıl ömce izledim russel crowe hayranı olarak merak etme russel crowe ne kadar dogal sahici ve ufak oynadıysa iilker tam tersini oynadı yüküm kimde oldugu önemli değil nasıl oynadıgın ömelidir.. ilker tip olarak russel crowe benzese oyuncular olara çok sırıttı zaten orjinali izlemesem ilkerin bu oyunculuguna belki bende brova derim ilkeri russel cerowkla karşılaştırma bir cinayettir. sana tavsiyem bir dah izle filmi aradaki oyunculuk farkını göreceksin

russel crow çok iyi oyuncu ama bir ilker değil kendi oyuncunu küçümseme ilkerden 2 russel crow çıkar :)

ben orjinali izledim merak etme orjinalinde kadın erkeğin yanında sırıtmıyordu çünkü az çok bir yeteneği vardı ama tubada bu yok ..

ayrıca ilker tuba haricinde kimseyide ezmemiş görünüyor oyunculuğuyla bu fazla abartılı yorum olur bu düşüncenede katılmıyorum

özellikle komadaki vatandaşın babası rolündeki adam duruşuyla bile oyunculuk dersi veriyor tuba gibi çerezlere bunları gözardı etmem

hapishane müdiresinin oyunculuğu karşısındada tuba çerez kalıyor demekki burda asıl problem tubada tubanın oyunculuktan uzak oluşundan kaynaklı :)

ama bana sorarsan problem değil ben yinede tubadan memnunum seyretmesi bile güzel :))

burdaki büyük suç tabiki yönetmeden başta dedim bunu zaten.. bu oyunculuk keriz avlama yöntemi denir santçılar arasında mesela ses sanatçıları bagırılmamsı gereken yerde sesim ne kadar güçlü dedirtmek için yukardan bagırarak okurlar buna en büyük örnek bülent ersoy herkse ne ses var derler ama bu keriz avlama sanatınıdır ilkerde aynısını yaptı herkese ne iyi oyuncu demesinin dışında bişey demesi anlamsız..

Çok İyi Dizi Star Tv Salı Gününü Egale Etti :D

kompozisyonun bile bir giriş gelişme ve sonuç bölümleri vardır dream ahaytın kendiside öyledir doğar büyür ve ölürüz oyunculuktada öyle evreler vardır dream bir oyuncunun ilk dizileri giriş bölümüdür sonrakiler gelişme bölümü elbet bir 20 yıol sonrada sonuç bölümü yazılacaktır o bakımdan berenin ilk dizilerini hayatın girişine benzet sonrası gelişme muhteşemleşme bölümü bir 20 yıl sonra elini eteğini çeker beren sahnelerden o zaman sana gün doğar şimdilik katlanacaksın ..

tubaya gelince tuba oyunculukta giriş bölümünü bir türlü geçememiş çaylak oyuncular gibi her dizisinde yakında güzellikte kaybolunca tubanın tükenişi çabuk olacaktır ??

kompozisyonun bile bir giriş gelişme ve sonuç bölümleri vardır dream ahaytın kendiside öyledir doğar büyür ve ölürüz oyunculuktada öyle evreler vardır dream bir oyuncunun ilk dizileri giriş bölümüdür sonrakiler gelişme bölümü elbet bir 20 yıol sonrada sonuç bölümü yazılacaktır o bakımdan berenin ilk dizilerini hayatın girişine benzet sonrası gelişme muhteşemleşme bölümü bir 20 yıl sonra elini eteğini çeker beren sahnelerden o zaman sana gün doğar şimdilik katlanacaksın ..

tubaya gelince tuba oyunculukta giriş bölümünü bir türlü geçememiş çaylak oyuncular gibi her dizisinde yakında güzellikte kaybolunca tubanın tükenişi çabuk olacaktır ??

He destere he :A Türkiye'dede tek güzel kadın Tuba Büyüküstün'dü zaten yıllardır insanlar sadece güzelliği için ona bakmaya doyamadılar :D

He destere he :A Türkiye'dede tek güzel kadın Tuba Büyüküstün'dü zaten yıllardır insanlar sadece güzelliği için ona bakmaya doyamadılar :D

güzellik konusunda laf yok tubaya gerçekten güzel kadın yani dizilerde oynasın seyirlik iyi oluyor türkiyede beren den sonraki en güzel kadın tubadır diyebilirim :))

türkiye ikinci güzeli tubadır :))

güzellik konusunda laf yok tubaya gerçekten güzel kadın yani dizilerde oynasın seyirlik iyi oluyor türkiyede beren den sonraki en güzel kadın tubadır diyebilirim :))

türkiye ikinci güzeli tubadır :))

Ben sana şunu demek istiyorum Tuba evet güzel kadın ama güzellikde bir yere kadar sonuçta çok güzel oyuncular var.Ama neden Tuba Büyüküstün düzeyinde değiller.Türkiye'de Oya Doğan'ında söylediği gibi Tuba Büyüküstün ve Beren Saat dendi mi akan sular duruyor yani bu iki oyuncu dışında neden başka oyuncular konuşulmuyor.Tuba sadece güzelliği ile bu kadar sene zirvede kalamaz konuşulmazdı sizin deyiminizle yeteneksiz olan bu kadın nasıl oluyorda yıllardır zirvede konuşuluyor.Sadece güzellikle bu işlerin gitmeyeceğini sende çok iyi biliyorsun destere