ilker tubaya uyumsağlasa dizi katledilirdi ilker rolüne uyum sağlamıştı rolün hakkını verdi dörtdörtlük oynadı ayrıca bu laflarıda bırakiın yeteneksizleri kurtarmak için yetenekli oyuncuya saldırmak yeni bir gelenek sanırım
işi gücü bıraktınız şimdi ilker neden çok iyi oynadı tuba gibi bir kalitsiz oyuncuyu rezil etti diyorsunuz tuba neden yeteneksiz diye eleştirmeniz lazım tubayı oyunculuğunu geliştiremediği için yerden yere vurmanız gerekirken kaliteye saldırıyorsunuz buda yeni bir paçayı kurtarma şekli tuba fanlarında)
işin aslı ilker tubaya oyunculuk dersi vermiştir tubanın yerine başka bir kadın olsa utancından o diziyi bırakırdı yeteneğim sınırlı benden bu kadar derdi yerine yetenekli biri gelirdi)
tamam dizide tek kötü oyanayan silinen tuba olsa derdik ki tuba hatalı yanlış oynadı yılların oyuncuları kavak yellerini binbir geceyi bizmkiler alıp götüren yılların oyuncularıda silindi ekranda onlarda mı kötü oyuncu