emrede ciddilik ne arar
- - - Ekleme - - -
Ben bu seçimleri uzun süredir bekliyordum ama marta kadar net yok.paket alırsam başvururum
adamına göre muamele panpa
emrede ciddilik ne arar
- - - Ekleme - - -
Ben bu seçimleri uzun süredir bekliyordum ama marta kadar net yok.paket alırsam başvururum
Kaç farklı bölüme aday olunabiliniyor?
Ve reytingler bölümüne alım var mı? :rugby:
aga vallahi başvuru yap bak bi kaç orjinal konu aç tamamdır senden iyisi olamaz
Ben başvuracam.
Benden iyisini mi bulacaklar. Bu forumda benim gibisi kaç tane var. :winkk:
2-3 bölüm olabilir. Evet alım var.
- Görünmez üyeleri görebilme
mesaj sayısına bakrsak takas-xemrexxx-destere 1 yıla admin oluruzÖzel hayata gizliliğe saygısızlık
Şaka bi yana neden editör alımları yapılıyor ki...Rütbelik midir o uygulama gelsin o zaman...Belli mesaj sıyısı geçenleri otomatik editör filan yapın o zaman...Şunun surasında kaç kişiyiz(reyting bölümü için diyorum)...Hem herhangi bi rutbe alındıgında tartişmalar dahilinde "havalara girdin sen bide mod oldun falan filan" gibi söylemlere maruz kalınıyor...Editör olunca tartişmalardan filan kaçınmak gerek kurallara uymak gibi ıvır zıvıra uymak gerek(miş) gibi hissiyatı yaratılıyor...Editör olmak istemiyorum ama konum onay alacak beklemekde sinir bozuyor...Eskisi gibi olsa ben konumu acayım gerekliyse kalır gereksizse vurun kilidi.
@Destere ve sen ol @takas'da editor olsun ama o konu dişi bölümüne editor olsunmesaj sayısına bakrsak takas-xemrexxx-destere 1 yıla admin oluruz
vadi bölümü açıcaz kocaman takas ı da oraya sorumlu yparız ben admin destere co admin takas admin aga olur
@Destere ve sen ol @takas'da editor olsun ama o konu dişi bölümüne editor olsun
Editörler sadece konu açmayla görevli. Mesaj sayısıyla bir alakası yok, rütbe alımı filanda yapılmıyor.Özel hayata gizliliğe saygısızlık
Şaka bi yana neden editör alımları yapılıyor ki...Rütbelik midir o uygulama gelsin o zaman...Belli mesaj sıyısı geçenleri otomatik editör filan yapın o zaman...Şunun surasında kaç kişiyiz(reyting bölümü için diyorum)...Hem herhangi bi rutbe alındıgında tartişmalar dahilinde "havalara girdin sen bide mod oldun falan filan" gibi söylemlere maruz kalınıyor...Editör olunca tartişmalardan filan kaçınmak gerek kurallara uymak gibi ıvır zıvıra uymak gerek(miş) gibi hissiyatı yaratılıyor...Editör olmak istemiyorum ama konum onay alacak beklemekde sinir bozuyor...Eskisi gibi olsa ben konumu acayım gerekliyse kalır gereksizse vurun kilidi.
Editörler sadece konu açmayla görevli. Mesaj sayısıyla bir alakası yok, rütbe alımı filanda yapılmıyor.
Forumda daha çok orijinal konular paylaşılması için gerekli...
Banlanmaması yeterli, tartışmalardan kaçınmak gibi bir kural yok. Öyle bir hissiyat yaratılıyor demişsin, sen bunu tersine çevirirsin o zaman. Başvur bence haftada 15 konu açmak zor bir şey değil, onay bekleme derdinden kurtul.
- Görünmez üyeleri görebilme
Bu ayrıcalık için destere bile başvurur.
Kırmızı yeri olsa demiştim...Ama o zamanda @xemrexx @destere @takas @Mahoni bunlarin olması lazım
Siyah yer için mesela @Revan için oldu...Konuda bir kelime geçiyor diye adamla "vay sen ne kadar kendine guvenıyorsun" gibi bi laf edilerek @Revan'a havalandın iması yapıldı...Bu gibi durumlar insanı zor duruma sokuyor...O an @Revan'ın yerinde olmak istemezdim.Adamın yetkisini kullanılarak adamı öyle alt etmeye çalişiyorlar(bu sadece en yakın zamanda gözüme carpan olay)
Turuncu yerler için şunu söylim;
Ben cokta orjınal konu göremedim..Hepsi haber sitelerinde cıkan haberleri kendi cumleleriyle susledikleri haberler aslında..Sadece copy+paste değildir o kadar.Orjınallik aradiğimda @xemrexxx'nin araştirma yapıp toplu dökuman halınde sundugu konular @beyazsoy'un (ufak tefek göz ardı edilebilir aslında) hatalari buldugu konuları sayarsak bunlar orjınaldir...
Mavi yer...Bencede başvursun o gördükçe gizlenenlerle iyi makara yapar foruma can gelir kan gelir
Bu uygulamanın asıl amacı düzenli ve kaliteli konular açan üyeler kazanmak.
Dediğin gibi "havalandın" iması olacağını sanmıyorum. Eğer olursa bunu yapan kişiler hakkında gereken işlem yapılır.
Diğer sitelerde olan haberler de olacak tabii ki onlar olmasa zaten forum çok eksik kalır. Öncelikli olarak diğer kaynaklardan günün önemli gelişmeleri aktarılmalı, daha sonra bulunabiliyorsa özel konular, araştırma yazıları vs yazılabilir.
Bence başvurmalısın sen.
Turuncu yerler için şunu söylim;
Ben cokta orjınal konu göremedim..Hepsi haber sitelerinde cıkan haberleri kendi cumleleriyle susledikleri haberler aslında..Sadece copy+paste değildir o kadar.Orjınallik aradiğimda @xemrexxx'nin araştirma yapıp toplu dökuman halınde sundugu konular @beyazsoy'un (ufak tefek göz ardı edilebilir aslında) hatalari buldugu konuları sayarsak bunlar orjınaldir...
Mavi yer...Bencede başvursun o gördükçe gizlenenlerle iyi makara yapar foruma can gelir kan gelir