Xantier ileriye dönük cezalar olmayacak katıl senden olur editör
- - - Ekleme - - -
Xantier ileriye dönük cezalar olmayacak katıl senden olur editör
Aslında tam bana göre bir şey ama şuan düşünmem böyle bir şeyi takas ile çok tartışıyorum ve bunun sonu gelmiyecek gibi gidiyor
Sen bilirsin ama editör olduktan sonra biraz daha yavaş yazman gerekecek harflerin yerlerini karıştırıyorsun hep.başvursam mı ceza pointim 8 sonra editör oldu görevi yapmadna kçatı derlerse :frown:
Sen de düşünmelisin bence konu açmayı seviyorsun. Günde 2 konu sana çok kolay gelir gibi.Şimdiden yeni editör arkadaşlarımıza başarılar
Şimdiden yeni editör arkadaşlarımıza başarılar
başvursam mı ceza pointim 8 sonra editör oldu görevi yapmadna kçatı derlerse :frown:
Kaç kişi başvurdu.
editör olmaman için hiçbir sebep yok
- - - Ekleme - - -
editör olman için hiçbir sebep yok )
Sen bilirsin ama editör olduktan sonra biraz daha yavaş yazman gerekecek harflerin yerlerini karıştırıyorsun hep.
Sen de düşünmelisin bence konu açmayı seviyorsun. Günde 2 konu sana çok kolay gelir gibi.
destek mi verdi acaba :grey:
gaza getiriyorum inadına başvurasın diye ))
Bir dahaki seçim için net bir tarih veremem ama en fazla 2 ay sonra olur herhalde.
tamamdır o zman şubat 25 e tatilim bitiyor hemen hemen ondan 10 gün sonraya glier
O zamana kadar yazını düzeltmeye bak. glier nedir?
ya konuları düzgün yazsam yeter yorumları düzgün yazmaya gere yok bence 😀dO zamana kadar yazını düzeltmeye bak. glier nedir?