FavoriForumum 2013 Ocak Editörlük Başvuruları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hayırlı olsun. Başvuru yapacak arkadaşlara şimdiden başarılar. :)

banlanmamış olma şartımı aranıyor ??

baştan kaybettik o zaman :)

Seçilecek İsimler Şimdiden Hayırlı Olsun :D

destere senden iyi editör olurdu aslında :)

teşekürler lawrence

ama kime anlatacaksın gerçekleri göremiyorlar bendeki cevheri görecek bir Allahın kulu yok yönetimde,,, ben olsam yönetimde direk kendimi editör seçerdim :))

banlanmamış olma şartımı aranıyor ??

baştan kaybettik o zaman :)

Banlanmamış olma şartı aramıyoruz. Banlanacak hareketlerden kaçınmasını istiyoruz sadece. Yani geçmişe yönelik değil ileriye yönelik bir olay daha çok. Fakat sitede 3 gün durup, 1 hafta banlanan kişilere gelecekte de güvenemeyeceğimiz için eliyoruz mecburen. :)

- - - Ekleme - - -

forumdash sana da emreye anlatamadm gittim ben eglenece olsun diye gözüme çarpanları haber yapıyor hata olarak yazıyorumdum. çok hatalı şeyler varki onları haber bile yapmıyorum eglenceli komik şeyler olursa kafa bulabilerceğimiz şeyleripaylaşıyorum ki açtıgım ff özel konuların bu sitede değer görmeyip ana sayfasına çıkmasada diğer sitelerde hep yer aldı :)))) ve artık pek konuda yazmıyorum forum yönetimin anlmasız tutumundan dolayı sogudum artık rahat edin konu açmayacagım:)))) eglenecesine açtıgım konulardan dolayı forum yönetimin tutumu yüzünden stres oldum ne gerek var kendi mi sinirlendirmeye artık ne emre nede senle açtıgım konular yüzünden çatışmayacagım en sevindirici durum bu :)))))))))))))))
Onun açıklamasını yaptım ben. Senin konularınla bir problemimiz yok. Anasayfada yayınlanmama nedeni konuların genel olarak düzen olarak ve dil bilgisi yönünden yetersiz kalması. Bu büyük ihtimalle mobilden girmenle alakalı ama sonuç olarak anasayfayla ilgili prensibimiz bu yönde.

Onun dışında konularınla bir sorun yaşadığımızı sanmıyorum. Eğer katılmak istersen başvurunu bekleriz senin de. :)

Banlanmamış olma şartı aramıyoruz. Banlanacak hareketlerden kaçınmasını istiyoruz sadece. Yani geçmişe yönelik değil ileriye yönelik bir olay daha çok. Fakat sitede 3 gün durup, 1 hafta banlanan kişilere gelecekte de güvenemeyeceğimiz için eliyoruz mecburen. :)

- - - Ekleme - - -

. :)

hımmm yani aday olma diyorsun :))

Ben yolladımda seçilmem heralde.Zaten konumda yok doğru düzgün

Bende başvurdum bakalım sonuç ne olacak hayırlısı olsun :)

Başvurumu yaptım :D yarın gece açıklanacakmış sonuçlar :)

İllahi bir kişi seçilecek diye birşey yok başvurularınız yeterli görülürse editör seçilirsiniz hepiniz. :)

O zaman umarım Emre'nin ki yeterli görülür diyelim. :X

Çok kolay iş, hiç bir zorluğu yok. :)

Katılacaklara başarılar, hayırlı olur inşallah. :)

noldu seçim devam ediyormu ?

Dünkü cezadan sonra seçilmem biraz zor gibi :rugby:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...