1 Ocak 2013 Salı Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Twitter çıktı mertlik bozuldu yav. :untroubled:

Biü şov yapmış öbgzk reklam olmasına rağmen iyi gitmiş seksenler totaldede iyi gidiyor bugün

ya bu forumda bile herkes 20 dakka izliyorsa öbgz yi izleyenler kimler....reytingler niye ters etki yaptı ...ayrıcana bu gece cemile nin öpüşme sahnesi var dendi...yokmu.....:bağır:

Bu boş günde derken? Salı günü Perşembe'ye göre daha dolu. :)

Öyle Bir Geçer Zaman Ki + Benim İçin Üzülme + Seksenler > Kurtlar Vadisi Pusu + Zengin Kız Fakir Oğlan :)

Aynen oyle.. Ama karsidaki bunu gormek istemezse ne kadar soylesek fayda etmez...

Öyle Bir Geçer Zaman Ki reklam sonrası bitti sanırım öyle değil mi Yakup? Eğer öyleyse aldığı reyting yine iyi.20 Dakika çok düşmüş reklam mı var bilmiyorum ama bu diziden zaten çok büyük bir beklentim yok açıkçası nedendir bilmiyorum.BİÜ gayet iyi gidiyor,izleyici kaybeder diyordum ama hala sağlamlığını koruyor tebrikler.

Öbgzk biü yi topla vadinin reytingine yetişmez :d

Atv 9 u gecmis :D

- - - Ekleme - - -

Seksenler AB grubunda 11.79 ratingle liderliğini sürdürüyor!

Totalde Benim için Üzülme 9.54 ratingle lider! Seksenler 6.34 ratingle 2. sırada!

20 dakika beklentilerimin çok altında çıktı.. sosyal medyanın bu diziyi uçurum ve suskunlar kadar seveceğini de sanmıyorum. uçurum bunda daha iyi senaryosu ve kalitesi vardı. burda herşey bir yapmacık duruyor uçurum kerem dereninin yazdıgı bölümlerin hepsini izledim ama burda zor izlerim. ilker aksum ilk kez oyunculugunu begenmedim çok abartılı oynadı dizideki bütün oyunculukların bogdu.. senaryoda da bazı tutartısızlık olunca ben diziden çekiliyorum. :)))

Öyle Bir Geçer Zaman Ki reklam sonrası bitti sanırım öyle değil mi Yakup? Eğer öyleyse aldığı reyting yine iyi.20 Dakika çok düşmüş reklam mı var bilmiyorum ama bu diziden zaten çok büyük bir beklentim yok açıkçası nedendir bilmiyorum.BİÜ gayet iyi gidiyor,izleyici kaybeder diyordum ama hala sağlamlığını koruyor tebrikler.

Evet bitti ama ozetten ziyada bu hafta bolum cok kisaydi 1.25 dk falan yeni bolum.. Onceki bolumler 1.50 -2 arasiydi :)

- - - Ekleme - - -

Öbgzk biü yi topla vadinin reytingine yetişmez :d

İntikamin gelisiyle bi kac ay'a bakalim vadi ne yapacak.. O zaman ki halini cok merak ediyorum :d

20 dakika dizisinde o vurulan adamın babası oğluna o ....... diye tubayı kastetti.Yani o ....... yer sansürlenmedi.(oros.....)

- - - Ekleme - - -

20 dakika bitti denizZzzz Uyumaaaa

20 dakika beklentilerimin çok altında çıktı.. sosyal medyanın bu diziyi uçurum ve suskunlar kadar seveceğini de sanmıyorum. uçurum bunda daha iyi senaryosu ve kalitesi vardı. burda herşey bir yapmacık duruyor uçurum kerem dereninin yazdıgı bölümlerin hepsini izledim ama burda zor izlerim. ilker aksum ilk kez oyunculugunu begenmedim çok abartılı oynadı dizideki bütün oyunculukların bogdu.. senaryoda da bazı tutartısızlık olunca ben diziden çekiliyorum. :)))

😀d 20 dk beklentilerin altinda kaldi hem reyting hem dizi adina ,ama tns de ne olur bilinmez.

Evet dediğin gibi o zaman süresi kısa tutulmuş.Bence özetli yayınlanmalıydı bu bölüm ki haftaya öyle yapacaktır diye düşünüyorum Öyle Bir Geçer Zaman Ki.Benim İçin Üzülme uzun sürmesinin avantajını şu dakikalarda görecektir ama tekrar bölümü izlemek isteyende çıkabilir ÖBGZ nin.

Bi haltı da beğen be mübarek

20 dakika dizisinde o vurulan adamın babası oğluna o ....... diye tubayı kastetti.Yani o ....... yer sansürlenmedi.(oros.....)

- - - Ekleme - - -

20 dakika bitti denizZzzz Uyumaaaa

Cookies dizilerin şuanda hiçbirini inan izlemiyorum bittiğini ya da bitmediğini sizden öğreniyorum.Yani kısaca uyumuyorum :)

20 Dakika sbt'ye göre Total'de 3. olmuş Ali Eyüboğlu yazmış reytinglerden iyi anlayan arkadaşlar bir özet geçermisiniz 20 dakika için durum nedir önemli olan sbt reytingleri mi oluyo?

Biu tabi iyi gider karsinda reklam vardi... Simdi de obgzk tekrari var.. 20 dk'nin tekrarini bile demiyorum.. Bi zahmet iyi gitsin boslukta..

Bu boş günde derken? Salı günü Perşembe'ye göre daha dolu. :)

Öyle Bir Geçer Zaman Ki + Benim İçin Üzülme + Seksenler > Kurtlar Vadisi Pusu + Zengin Kız Fakir Oğlan :)
perşembe günü kurtlar vadisi totalde salı günü dizilerinin hepsinin toplamından fazla reyting alıyor..abde ise en son 13.5... salı günleri en çok izlenen diziler genelde 9 u zor geçiyor...boş gün kastım bu...20 dakika tns de hezimet yaşarsa aynı şeyler intikam içinde geçerli olcak..çünkü kanalları ayrı olsada aynı tornadan çıkıyor ikiside...başrollerinin farklı olması bir şey ifade etmez..bunlar bence perşembe için ön seçim bence...20 dakikanın reytingleri bomerang gibi intikamıda vuracak...vadi totalde ben bu bölüm total 18 özet 9 ab 15 özet 8 bekliyorum...salının reytinglerinin ortalama kaç olabileceği belli olabilir tns de..vadiye oranlarsak intikam ancak vadinin özetiyle yarışır...bu duruma göre intikamı perşembe gecesi büyük hezimet bekliyor...