HeisenBerg
Favori Üye
Bu boş günde derken? Salı günü Perşembe'ye göre daha dolu.
Öyle Bir Geçer Zaman Ki + Benim İçin Üzülme + Seksenler > Kurtlar Vadisi Pusu + Zengin Kız Fakir Oğlan
ya bu forumda bile herkes 20 dakka izliyorsa öbgz yi izleyenler kimler....reytingler niye ters etki yaptı ...ayrıcana bu gece cemile nin öpüşme sahnesi var dendi...yokmu.....
Öyle Bir Geçer Zaman Ki reklam sonrası bitti sanırım öyle değil mi Yakup? Eğer öyleyse aldığı reyting yine iyi.20 Dakika çok düşmüş reklam mı var bilmiyorum ama bu diziden zaten çok büyük bir beklentim yok açıkçası nedendir bilmiyorum.BİÜ gayet iyi gidiyor,izleyici kaybeder diyordum ama hala sağlamlığını koruyor tebrikler.
Öbgzk biü yi topla vadinin reytingine yetişmez
20 dakika bitti denizZzzz UyumaaaaÖyle Bir Geçer Zaman Ki reklam sonrası bitti sanırım öyle değil mi Yakup? Eğer öyleyse aldığı reyting yine iyi.20 Dakika çok düşmüş reklam mı var bilmiyorum ama bu diziden zaten çok büyük bir beklentim yok açıkçası nedendir bilmiyorum.BİÜ gayet iyi gidiyor,izleyici kaybeder diyordum ama hala sağlamlığını koruyor tebrikler.
20 dakika beklentilerimin çok altında çıktı.. sosyal medyanın bu diziyi uçurum ve suskunlar kadar seveceğini de sanmıyorum. uçurum bunda daha iyi senaryosu ve kalitesi vardı. burda herşey bir yapmacık duruyor uçurum kerem dereninin yazdıgı bölümlerin hepsini izledim ama burda zor izlerim. ilker aksum ilk kez oyunculugunu begenmedim çok abartılı oynadı dizideki bütün oyunculukların bogdu.. senaryoda da bazı tutartısızlık olunca ben diziden çekiliyorum. ))
Bi haltı da beğen be mübarek20 dakika beklentilerimin çok altında çıktı.. sosyal medyanın bu diziyi uçurum ve suskunlar kadar seveceğini de sanmıyorum. uçurum bunda daha iyi senaryosu ve kalitesi vardı. burda herşey bir yapmacık duruyor uçurum kerem dereninin yazdıgı bölümlerin hepsini izledim ama burda zor izlerim. ilker aksum ilk kez oyunculugunu begenmedim çok abartılı oynadı dizideki bütün oyunculukların bogdu.. senaryoda da bazı tutartısızlık olunca ben diziden çekiliyorum. ))
20 dakika dizisinde o vurulan adamın babası oğluna o ....... diye tubayı kastetti.Yani o ....... yer sansürlenmedi.(oros.....)
- - - Ekleme - - -
20 dakika bitti denizZzzz Uyumaaaa
perşembe günü kurtlar vadisi totalde salı günü dizilerinin hepsinin toplamından fazla reyting alıyor..abde ise en son 13.5... salı günleri en çok izlenen diziler genelde 9 u zor geçiyor...boş gün kastım bu...20 dakika tns de hezimet yaşarsa aynı şeyler intikam içinde geçerli olcak..çünkü kanalları ayrı olsada aynı tornadan çıkıyor ikiside...başrollerinin farklı olması bir şey ifade etmez..bunlar bence perşembe için ön seçim bence...20 dakikanın reytingleri bomerang gibi intikamıda vuracak...vadi totalde ben bu bölüm total 18 özet 9 ab 15 özet 8 bekliyorum...salının reytinglerinin ortalama kaç olabileceği belli olabilir tns de..vadiye oranlarsak intikam ancak vadinin özetiyle yarışır...bu duruma göre intikamı perşembe gecesi büyük hezimet bekliyor...Bu boş günde derken? Salı günü Perşembe'ye göre daha dolu.
Öyle Bir Geçer Zaman Ki + Benim İçin Üzülme + Seksenler > Kurtlar Vadisi Pusu + Zengin Kız Fakir Oğlan