1 Ocak 2013 Salı Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Öyle Bir Geçer Zaman Ki kolay kolay zirveyi kaptırmaz demiştim ki şuanda sbt de bunu gösteriyor.20 Dakika'nın ilk bölümde zirve alışını bekleyemezdik zaten ki öyle de olacak.

20 Dakika hiç Savaşamamış Anlıklarda 5'in Üzerine Hiç Çıkamamış Bu Dizinin Sonu Yakın !

20 kayitli
44 misafir :)

- - - Ekleme - - -

Obgzk bitti!!! Cok erken bittii..

- - - Ekleme - - -

Oyle bir gecer zaman ki tekrar veriyo , kaciranlar tekrar izleyebilirler :)

Senin o 20 dakikan saliyi salliyamadi ,😀d
di
20 dakika için seviniyorsan intikam için üzül ozaman 20 dakka intikamdan daha çok konuşulan diziydi...bu boş günde bir şey yapamadıysa intikamın vadi karşısında hiçbirşansı yok...bu gece böyle giderse perşembe öncesi iddalarda intikam vadinin özetiyle yarışır bölümüne kupon dolduracam çünkü...:hihi:

Obgzk bu hafta hepten kisaydi ozette etkili ama bolum kisa olmus hesaplamama gore 1.25 dk falan suresi.

di
20 dakika için seviniyorsan intikam için üzül ozaman 20 dakka intikamdan daha çok konuşulan diziydi...bu boş günde bir şey yapamadıysa intikamın vadi karşısında hiçbirşansı yok...bu gece böyle giderse perşembe öncesi iddalarda intikam vadinin özetiyle yarışır bölümüne kupon dolduracam çünkü...:hihi:

Seni kendine birakiyorum 😀d sen takil kendinle :d

20 Dakika başarılı olamadı anlaşılan ilk bölümüyle ama tnsdeki sonuçlara da bakmak gerekiyor tabiki.

21:45 - 22:00 ortalama
#sbt #reyting 'leri; 1) ATV:
9.28 , 2) KANALD: 6.82 , 3)
TRT1: 5.56 , 4) STAR: 2.5 ,
5) SHOW: 2.2

di

Bu boş günde derken? Salı günü Perşembe'ye göre daha dolu. :)

Öyle Bir Geçer Zaman Ki + Benim İçin Üzülme + Seksenler > Kurtlar Vadisi Pusu + Zengin Kız Fakir Oğlan :)