25 Aralık 2012 Salı Reyting Sonuçları

A/B grubunda sansi olabilir

Şansı olabilir mi nerdeyse tutabilir diyeceksiniz 20 Dakika salı akşamlarına damgasını vurduğunda görüşeceğim hepinizle hepsini yazıyorum bir kenara belki ilk bölümlerde olmayacak ama Karadayı gibi sessiz ve derinden gelip zirveyi alacak 20 Dakika :)

20 dakka perşembe olacak dendiğinde dream ın sesi çıkmıyodu :d

ayça çok vasat oyuncu biraz geliştirmesi lazım öbgzk de doğru düzgün oyuncu yok

- - - Ekleme - - -

ayça çok vasat oyuncu biraz geliştirmesi lazım öbgzk de doğru düzgün oyuncu yok

- - - Ekleme - - -

ilk yarı 0 ikinci yarı 2 diyorum :d

takas'in aycayi degerlendirecek kadar obgzk'yi izledigini de gormus olduk.. 😀d ben diyorum bu cocuk cok takip ediyo obgzk'yi , her dakka aklimda diye inanmiyosunuz. Ama gormus oldunuz :d

Fox guzel bi sermayeyi degerlendirmek yerine, cope atmayi tercih etti..yazik, filmi ne hala cevirdiler prestij olarakda film zarar gordu..

Bende son sahnelerde aycanin o hallerine gorunce ,cidden bu kiz bu kadar iyimiydi dedim..zeynep gunay tan gercektende super kisiler kesfediyo.. Umarim boyle kaliteli bi yonetmeni hep monutör basinda goruruz de , gozlerimiz bayram eder oyunculuk zevkinde... :)

bu dönem seçilen yeni oyuncuların hepsi muhteşem kötü oyuncu yok dört dörtlük oynuyorlar,

mithattta çok iyi oynuyordu özellikle kendi kendine hesaplaştığı sahnelerde

osmanda harika oynuyor

hatta geçen senenin parlayan oyuncusu mete bu senen bunların yanında sönük kaldı

ayçanın finaldeki çırpınışı harikaydı anlatacak söz yok :)

- - - Ekleme - - -

Fox guzel bi sermayeyi degerlendirmek yerine, cope atmayi tercih etti..yazik, filmi ne hala cevirdiler prestij olarakda film zarar gordu..

fox flmi ömerçip etti:)

bu dönem seçilen yeni oyuncuların hepsi muhteşem kötü oyuncu yok dört dörtlük oynuyorlar,

mithattta çok iyi oynuyordu özellikle kendi kendine hesaplaştığı sahnelerde

osmanda harika oynuyor

hatta geçen senenin parlayan oyuncusu mete bu senen bunların yanında sönük kaldı

ayçanın finaldeki çırpınışı harikaydı anlatacak söz yok :)

- - - Ekleme - - -

fox flmi ömerçip etti:)

Ne yalan soyliyeyim , aycanin cemilenin evindeki haykirislarini gorunce etkilendim bayaa..eger bu duyguyu insanda uyandiriyorsa cidden o kisi belli bi kapasitededir oyunculuk alanindaa :)