İntikam Dizisinin Son Fragmanı Yayınladı. İlkkez Favoriforumum.net

emre ben espiri yapmadim . espırıyı yapan işler güçler ben bu espırıyı anlamayan için düzenledim. sadece :))

bilmiyorum "ay yine espiri yapmış beyazsoy" diyenlerin çıkacağını onun için espiri yapmadim bu kez :)) işler güçlerin üzerine espiri olmaz zati :))

beyazsoy bir kere mesajımı okuyuyp yorum ypa kendini rezil etme senn espri yapmadığını söledim zaten mesajda neden bahsediyor okumadan atlama

Güzel esprili olmuş ama daha farklı montajlarda ekleyebilirdin. Yine de ellerine sağlık tabii :)
haklısın elimde fazla mazeme yoktu birde program basit bişey kulanıyorum fazla ugraşmayayım dedim bide :)))))

- - - Ekleme - - -

beyazsoy bir kere mesajımı okuyuyp yorum ypa kendini rezil etme senn espri yapmadığını söledim zaten mesajda neden bahsediyor okumadan atlama

insan yazdıgını anlayarak okur sürekli aynı

kesip biçip espri yaptığını sdanmış

Ellerine sağlık güzel olmuş..ama kendini zorlama..intikamcılar anlamaz...seni 20 dakikaya alalım...)))

Ben Beyazsoyu düşünüyorum...size iyilik olarak değil ki..:))))) güzel güzel çalışmalar yapıyor ama yaranamıyor....20 dakika fanları daha sakin karşılarlar..:))

eminim öyledir hele ki bu ta<rz şeyleri 20 dakika için yapsın mahoni byılır öyle böyle değil :)
bu arada beyazsoy dün yalan dünyada çalan saat dediler bundan espri çıkarırsın sen :)

Ellerine sağlık güzel olmuş..ama kendini zorlama..intikamcılar anlamaz...seni 20 dakikaya alalım...)))

vallahi haklısın bişey anladıkları yok :))) ben tekrar 20 dakikakya döneyim :)))

- - - Ekleme - - -

Süper fragman. Eline sağlık. :)

sagol

- - - Ekleme - - -

eminim öyledir hele ki bu ta<rz şeyleri 20 dakika için yapsın mahoni byılır öyle böyle değil :)
bu arada beyazsoy dün yalan dünyada çalan saat dediler bundan espri çıkarırsın sen :)

yalan dünyayı gibi dandik dizileri izlemiyorum onu izleyenler varsa ve dizide espiri bulabiliyorlasa espiri çıkarsınlar :))))))))))

Beyazsoy sen zamanını 20 dakika için harca..istediğin gibi çalışma yap kardeşim...reklamın iyisi kötüsü olmaz....reklam reklamdır..:))))

yaşasın beyazsoy 20 dakikaya yönelirse dizibaşlamadan bitti desenize :D neyse ki somut delilelr yalan dünyanın kalitesini ortaya jkoyuyor :)

yaşasın beyazsoy 20 dakikaya yönelirse dizibaşlamadan bitti desenize :D neyse ki somut delilelr yalan dünyanın kalitesini ortaya jkoyuyor :)

demekki bu kadar itirazınız daha dogrusu kokunuz berenin dizisinin tutmama korkusu :))) neyse korkunun ecele faydası yoktur :)))

- - - Ekleme - - -

Beyazsoy sen zamanını 20 dakika için harca..istediğin gibi çalışma yap kardeşim...reklamın iyisi kötüsü olmaz....reklam reklamdır..:))))

20dakikada böyle komiklikler yok olsa 20dakikayada fragman yaparım :))))))))

demekki bu kadar itirazınız daha dogrusu kokunuz berenin dizisinin tutmama korkusu :))) neyse korkunun ecele faydası yoktur :)))

olma ihitmali olmayan şeylerden bahsetme gülünç oluysun :) intikamda hata bulamıyon zaten 20 dakika senn uzmanlık alanında

- - - Ekleme - - -

olma ihitmali olmayan şeylerden bahsetme gülünç oluysun :) intikamda hata bulamıyon zaten 20 dakika senn uzmanlık alanında

Beyazsoyun yapacağı bir kaç çalışmayla o dizi bitecekse hiç başlamasın zaten...)))))) Beyazsoy se neymısin be..:F:F:F:F

- - - Ekleme - - -

Beyazsoyun yapacağı bir kaç çalışmayla o dizi bitecekse hiç başlamasın zaten...)))))) Beyazsoy se neymısin be..:F:F:F:F

- - - Ekleme - - -

merak etme bulur o olmasa bile kendi yaratır hata yönetmen kendinden utanır kemeri falan nasıl unuttum diye kahtrolmuştu en son :d

İşler Güçlerin dalga geçmesi gereken bence kendileri. Reytingleri ortada. Başka diizler üzerinden prim yapmaya çalışıyorlar. kendilerini 50-100 kişi izliyor. Sosyal medyada fenomen ama sosyal medya da saten 50-100 kişi konuşunca fenomen oluyor

Kanal D seni çok etkilemiş herhalde.

- - - Ekleme - - -

copy paste diziden ne hata bulacagız yahu üreten insan hata yapar copy paste yapanlarda hata olmaz onların kendisi hata zaten :))))

- - - Ekleme - - -

merak etme bulur o olmasa bile kendi yaratır hata yönetmen kendinden utanır kemeri falan nasıl unuttum diye kahtrolmuştu en son :d

emre kemer değil kıyafet baştan sona farklıydı yazmama ragmen göremedin demek :))))

Beyaz yine döktürmüş bazıları çekememezlikten konuyu başka tarafından anlamış sonuçta komik videolar bölümünde. :d

copy paste diziden ne hata bulacagız yahu üreten insan hata yapar copy paste yapanlarda hata olmaz onların kendisi hata zaten :))))

- - - Ekleme - - -

emre kemer değil kıyafet baştan sona farklıydı yazmama ragmen göremedin demek :))))

tamam diyorum işte 20 dakika hata dolu ama snn kadar iyi değil kimse hata bulkmakta:D