Demedi demeyin....
Alev Alev'de "aşk bir hayal" dizisinin devamı gibi...Alev'e habire sakınleştirici verilip bağımlı yapıcaklar...
Aşk bir Hayal dizisinde de Nehir Erdoğan'a habire morfin veriyorlardi..Erler film heralde o diziden kalan senaryolari Alev Alev'e aktarmiş
Alev Alev 4 reytingle gayet başarılı gidiyor
Lale Devri özetti yeni bölüm başladı 21.45 de görürüz şimdi kim kimi geçiyor.Helal alev lale devrİnİ geÇtİ
Yattılar mı? Murat resmen o dizide sex objesialev alevde doktor kadın muhteşem öyle bir doktorum olsun isterdim )
hem tedavi etti hem evine aldı adamı hemde yattı sabaha kadar vatandaşla kızı anne nerdesin diyor
anne : ilhan abine ilaçlarını verdim diyor )
öyle bir reçete biza veren yok her gün değil 3 öğün aç ve tok karına 10 defa öyle ilaç alırım gıkım çıkmaz )
Yattılar mı? Murat resmen o dizide sex objesi
Ne şanslı Murat sevdiği tek kadın var ama ona bakan kadınlari istemese bile elden geçiriyoryattılar yattılar ben zamana bırakırlar diyordum doktor çok hızlı davrandı muratı halletti )
murat bayagı hızlı çıktı. biz çınara yeter derken o 3 yılda 3 kız devirdi murat daha 10 bölümde 3lüyü tamamladı. bun senaristler başbakanın sözünü yanlış anlamış olmasınlar ))))
Ne şanslı Murat sevdiği tek kadın var ama ona bakan kadınlari istemese bile elden geçiriyor