22 Aralık 2012 Cumartesi Reyting Sonuçları

Kanal D Stara geçiş için izin vermiyor. Ama yarın TNS`de farklı çıkar sonuçlar

Ne oldu emre5757 alev lale yİ geÇmİŞ ama ben Şunu sÖyleyİm lale devrİ İlerde geÇer yİne de bu anlik ta geÇmİŞ ha lale devrİ de Çok enteresan show da İlk 20 ye oynuyorken fox ta zİrve yariŞinda

yst birinci olacagi kesin gecen hafta özeti ayrılmadigi halde 8.12 8.11 ab 9 reyting esim bilir 6 almıstı

bu hafta acunun özeti ort 6 yeni bölüm ort 9

iki gruptada 10 u geçebilir yarın kısacasısı 15 dk fazla reklama ragmen bugunun Kazananı

YETENEK SİZSİNİZ TÜRKİYE STAR TV

alev alevin senaryosu okadar hızlı gidiyorki ben kaçırdım 2 -3 hafta hiç bakmayınca. murat seriyi tamamlamlamış. yanlız saçma bişey vardı. polis herkes muratı arıyor. polis muradı buluyor hafızasını kaybetmiş ama kim oldugunu bulamazken doktor hanım gogole bir giriyor herşeyi çözüyor :))))))) sanırım senaryo çok hızlı gitiğinden seyirciye düşünme fırsatı vermiyorlar insalarda hap gibi yutuyor senaryoyu. tabi doktorun adam aşık olmadı ve onla yatmasıda ayrı bir komedi kız hem güzel hem zengin hemde kariyerli elini sallasa elisi ama adama tutuluyor :)))))). sanırım senaryodaki saçmalıkla yazmakl a bitmez :)))))

bu arada acun göçmüş mü ne :))))

alev alevin senaryosu okadar hızlı gidiyorki ben kaçırdım 2 -3 hafta hiç bakmayınca. murat seriyi tamamlamlamış. yanlız saçma bişey vardı. polis herkes muratı arıyor. polis muradı buluyor hafızasını kaybetmiş ama kim oldugunu bulamazken doktor hanım gogole bir giriyor herşeyi çözüyor :))))))) sanırım senaryo çok hızlı gitiğinden seyirciye düşünme fırsatı vermiyorlar insalarda hap gibi yutuyor senaryoyu. tabi doktorun adam aşık olmadı ve onla yatmasıda ayrı bir komedi kız hem güzel hem zengin hemde kariyerli elini sallasa elisi ama adama tutuluyor :)))))). sanırım senaryodaki saçmalıkla yazmakl a bitmez :)))))

bu arada acun göçmüş mü ne :))))

HEMEN SEVİNME yarın görücez

bu arada ünlü ilizyonusit yarin yst yede

bu arada alev alev yükselmiş ama ben senaryoyu eleştirdim hakim beyler kayıt altına alına :))))))

şefkat tepe 1. olur ama biraz daha geç başlaması lazım çünkü çok erken bitiyo

erler film dizisi alev alev de mantık arayanlar mı var :d
neyse bbeb acuna fena şaplatmış tokatı
lale devrine oh olsun serenayı öldürdükleri yetmezmiş gibi bir de toprakla çınara düğün ediyiler :(